- 17 Nisan 2023
- 2.186
- 1.648
- 53
- 31
Boyu da 79 cm geldiBoyu kaç canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyu da 79 cm geldiBoyu kaç canım
Evet grip olmuş dediNeydenmiş canım grip mi
İnşallah iyi olur canım çorba felan yap et sulu sarımsaklı felan gerçekten faydası oluyor portakal sıkEvet grip olmuş dediilk defa hastalanıyor zormuş
Olurrr yapayım canım hepsiniİnşallah iyi olur canım çorba felan yap et sulu sarımsaklı felan gerçekten faydası oluyor portakal sık
Ay birde anlasak dertleri neVardır bi dertleriben anlamıyorum bu bebitoları bazen
bizimki de geçen haftalarda baya meme reddi yaşattı bana ama grip kaynaklı olabilir bizim ki boğazı mı ağrıyordu neydi emmek istemedi hiç
Hemen hemen aynı ilerliyoruz benimkide 3710 doğdu 9700dü zıbın bez de vardı öyle 9700 yani ne yapalım olduğu kadar artık yaM meraklibirkisi 3200 doğmuştuk kilomuz yalnızca 8950 olmuş
Ya bebeler çok enteresan kendi çocuğumuzu bile yorumlayamıyoruz bazen bizde ilk dişler çıkarken burun akmadı ama üst dişi çıktı bir tane baya burnu akmıştı baya fark ediyor dişlerde bileAy ben diş konusunda çok tecrübesizim bende diş diye düşündüm ama yavrum gece uyuyamadı ilk defa böyle bir gece geçirdik ne olur ne olmaz doktora götüreceğim bugün
Ben kullanıyorumKızlar öğrenme kulesi kullanan var mı
Memnun musun duruyor mu bende istiyorum ama sıkılıp kendini oraya buraya atar mı diye tereddüt ettimBen kullanıyorum
Koyuyorum bi iki tezgaha saldırıyor sonra kendini düşürme eylemlerine başlıyorMemnun musun duruyor mu bende istiyorum ama sıkılıp kendini oraya buraya atar mı diye tereddüt ettim
Kızlar bebeğinin 2 gözü birbirinden farklı renk olan var mı? Ya da var olup sonradan düzelen oldu mu? Benim bebikin hala düzelmedi, doktor 6 aylıkken kontrole gittiğimizde muhtemelen değişmeyecek böyle kalacak dedi ama belki düzelen olmuştur diye sormak istedim.
Sen de bizdensin gel sarılalım..2700 doğduk ve kilomuz yalnızca 8600M meraklibirkisi 3200 doğmuştuk kilomuz yalnızca 8950 olmuş
Senin bebişin kilosu gayet iyi hatta fazla bile almış. 1 yaşında doğum kilosunun 3 katı olması gerekiyor bu durumda senin bebişin 8.100 kiloya ulaşması gerekirken 8600 olmuş maşallah daha ne istiyorsunSen de bizdensin gel sarılalım..2700 doğduk ve kilomuz yalnızca 8600
İşte onu düşündüm sonra baktım baya alt kısımlarda boşluk var benimki kesin kendni atarKoyuyorum bi iki tezgaha saldırıyor sonra kendini düşürme eylemlerine başlıyoryavaş yavaş kullanılmaya başlanabilir ama kontrolsüz bırakılmaz yani ordan bana baksın oyalansın ben yemek yapayım vs pek mümkün değil
Hay Allah ya bu bebişlerin hepsinin ayrı bir huyu varKızlar bebekleriniz sinirli mi? Bebeğim son 1 aydır aşırı sinirleniyor istediği bişey olmayınca kendini arkaya atıyor ayaklarını yere vuruyor son bir kaç gündür de saçımı felan yoluyor hatta kendine vuruyor anlamadım normal bi süreç mi özellikle tecrübeli anneler cevap verebilir mi?
Ya evet bu yeni çıktı, tamam sinirleniyordu felan ama böylesini hiç yapmıyordu son 1 aydır ayaklarını yere vuruyor tepiniyor resmen, aniden arkaya atıyor, bi kaç gündür de sinirlenince benim saçımı yoluyor yada kendisine vuruyor şok oldum ya daha 1 yaşında bu kadar sinir ney biraz korktum açıkçasıHay Allah ya bu bebişlerin hepsinin ayrı bir huyu var![]()
Benimki sinirli ya hatta bazen yumruklarını ve dişlerini sıkıp bağırıyorKızlar bebekleriniz sinirli mi? Bebeğim son 1 aydır aşırı sinirleniyor istediği bişey olmayınca kendini arkaya atıyor ayaklarını yere vuruyor son bir kaç gündür de saçımı felan yoluyor hatta kendine vuruyor anlamadım normal bi süreç mi özellikle tecrübeli anneler cevap verebilir mi?