• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    319
Ay ben diş konusunda çok tecrübesizim bende diş diye düşündüm ama yavrum gece uyuyamadı ilk defa böyle bir gece geçirdik ne olur ne olmaz doktora götüreceğim bugün
Ya bebeler çok enteresan kendi çocuğumuzu bile yorumlayamıyoruz bazen bizde ilk dişler çıkarken burun akmadı ama üst dişi çıktı bir tane baya burnu akmıştı baya fark ediyor dişlerde bile

Memnun musun duruyor mu bende istiyorum ama sıkılıp kendini oraya buraya atar mı diye tereddüt ettim
Koyuyorum bi iki tezgaha saldırıyor sonra kendini düşürme eylemlerine başlıyor 😅 yavaş yavaş kullanılmaya başlanabilir ama kontrolsüz bırakılmaz yani ordan bana baksın oyalansın ben yemek yapayım vs pek mümkün değil

Bizim lisedeyken bı hocamızın bı gozu yeşil bı gözü kahverengiydi
Kızlar bebeğinin 2 gözü birbirinden farklı renk olan var mı? Ya da var olup sonradan düzelen oldu mu? Benim bebikin hala düzelmedi, doktor 6 aylıkken kontrole gittiğimizde muhtemelen değişmeyecek böyle kalacak dedi ama belki düzelen olmuştur diye sormak istedim.

Sen de bizdensin gel sarılalım..2700 doğduk ve kilomuz yalnızca 8600
Senin bebişin kilosu gayet iyi hatta fazla bile almış. 1 yaşında doğum kilosunun 3 katı olması gerekiyor bu durumda senin bebişin 8.100 kiloya ulaşması gerekirken 8600 olmuş maşallah daha ne istiyorsun 🤩

Kızlar antibiyotik ve ventolin kullanmaya devam ediyoruz ilaç içtiğinden beri inanılmaz daha fazla enerjik uyku yapar diye düşünmüştüm gözlerini saatlerce avusturuyor yine de uyumak istemiyor ellerini kollarını tutarak uyutuyoruz resmen yorulmuyor da hiçbir şekilde ben çok bebek çocuk gördüm böyle bir şey görmedim.yorulmuyor hiçbir şekilde hiperaktivite kaç yaşında belli olur bilgisi olan var mı ? Benim eşim de hiperaktivite var kızımda da olabilir 😫

Koyuyorum bi iki tezgaha saldırıyor sonra kendini düşürme eylemlerine başlıyor 😅 yavaş yavaş kullanılmaya başlanabilir ama kontrolsüz bırakılmaz yani ordan bana baksın oyalansın ben yemek yapayım vs pek mümkün değil
İşte onu düşündüm sonra baktım baya alt kısımlarda boşluk var benimki kesin kendni atar 🤣

Kızlar bebekleriniz sinirli mi? Bebeğim son 1 aydır aşırı sinirleniyor istediği bişey olmayınca kendini arkaya atıyor ayaklarını yere vuruyor son bir kaç gündür de saçımı felan yoluyor hatta kendine vuruyor anlamadım normal bi süreç mi özellikle tecrübeli anneler cevap verebilir mi?

Kızlar bebekleriniz sinirli mi? Bebeğim son 1 aydır aşırı sinirleniyor istediği bişey olmayınca kendini arkaya atıyor ayaklarını yere vuruyor son bir kaç gündür de saçımı felan yoluyor hatta kendine vuruyor anlamadım normal bi süreç mi özellikle tecrübeli anneler cevap verebilir mi?
Hay Allah ya bu bebişlerin hepsinin ayrı bir huyu var😫🫠

Hay Allah ya bu bebişlerin hepsinin ayrı bir huyu var😫🫠
Ya evet bu yeni çıktı, tamam sinirleniyordu felan ama böylesini hiç yapmıyordu son 1 aydır ayaklarını yere vuruyor tepiniyor resmen, aniden arkaya atıyor, bi kaç gündür de sinirlenince benim saçımı yoluyor yada kendisine vuruyor şok oldum ya daha 1 yaşında bu kadar sinir ney biraz korktum açıkçası

Benimki sinirli ya hatta bazen yumruklarını ve dişlerini sıkıp bağırıyor 🤣

Back