- 7 Kasım 2022
- 145
- 95
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım korkutmak gibi olmasın ama ventolin taşikardi riskini yükseltiyor diyolar ama tabi doğrusu ne bilmiyorumKızlar antibiyotik ve ventolin kullanmaya devam ediyoruz ilaç içtiğinden beri inanılmaz daha fazla enerjik uyku yapar diye düşünmüştüm gözlerini saatlerce avusturuyor yine de uyumak istemiyor ellerini kollarını tutarak uyutuyoruz resmen yorulmuyor da hiçbir şekilde ben çok bebek çocuk gördüm böyle bir şey görmedim.yorulmuyor hiçbir şekilde hiperaktivite kaç yaşında belli olur bilgisi olan var mı ? Benim eşim de hiperaktivite var kızımda da olabilir![]()
Tek doz yaptırdım bende araya başka şeyler girince kaldı tekrsr öocuk doktoruna gidip takvim oluşturucam ama sorun olacağını sanmıyorum hemşire bana arasında 1 ay zaman olsın yeter dedi yani 1 yaş aşısı 1 ay sonra menenjitKızlar biz 26sında 13 aylık olucaz ama henuz bir yaş asilarimizi olamadik.surekli hasta oldugumuzdan dolayi ebe duzelmeden yapmayalim demisti.bu hafta kesmetse olucaz ama size birsey danismak istiyorum.normalde biz 13. Ay menenjit asisina baslamayi dusunuyorduk bu durumda biraz sure uzucak gibi.sizde durumlar nedir menenjit yaptirmayan varmi aranizda?
Ben yaptırmadım hala menenjit aşısını, hep ters bir zamana denk geldi 13 de yaptıracaktık ama aynı sizin gibi grip olduk felan sağlık ocağı aşısını yaptıramadık onu yaptıracağız dahaKızlar biz 26sında 13 aylık olucaz ama henuz bir yaş asilarimizi olamadik.surekli hasta oldugumuzdan dolayi ebe duzelmeden yapmayalim demisti.bu hafta kesmetse olucaz ama size birsey danismak istiyorum.normalde biz 13. Ay menenjit asisina baslamayi dusunuyorduk bu durumda biraz sure uzucak gibi.sizde durumlar nedir menenjit yaptirmayan varmi aranizda?
Bizimde 13.ayda menenjit dozu vardı. 1 yaş muayenesine gidince 3 ay sonra tekrar muayeneye gelin o zaman yaparız dedi o şekilde olacakKızlar biz 26sında 13 aylık olucaz ama henuz bir yaş asilarimizi olamadik.surekli hasta oldugumuzdan dolayi ebe duzelmeden yapmayalim demisti.bu hafta kesmetse olucaz ama size birsey danismak istiyorum.normalde biz 13. Ay menenjit asisina baslamayi dusunuyorduk bu durumda biraz sure uzucak gibi.sizde durumlar nedir menenjit yaptirmayan varmi aranizda?
Aaa Kızlar bilgisi olan var mı doktor 10 güne tamamlıyor bunu bizde kullanan ve bilgisi olan var mıCanım korkutmak gibi olmasın ama ventolin taşikardi riskini yükseltiyor diyolar ama tabi doğrusu ne bilmiyorum
İki aşıdan dediğin ne canım menenjit iki tür var onu mu diyorsun. 1 yaş aşısını da mı bir buçuk yaş sonrası yaptıracaksın.Bende yaptırmadım daha 1 buçuk yaş sonrası tek doz yapıyorlar iki aşıdan da onu yaptıracağım
Ben de 1 yaş aşısını daha yaptırmadım. Menenjit in bir türünü mecbur 2 doz yaptırıyorsun hatta hatırlatma dozu da var ama brn yaptırmayı düşünmüyorum . Menenjit in diğer tip olanı için 1 yaş sonrasında tek doz oluyor. Onu biraz sonra yaptıracağımKızlar biz 26sında 13 aylık olucaz ama henuz bir yaş asilarimizi olamadik.surekli hasta oldugumuzdan dolayi ebe duzelmeden yapmayalim demisti.bu hafta kesmetse olucaz ama size birsey danismak istiyorum.normalde biz 13. Ay menenjit asisina baslamayi dusunuyorduk bu durumda biraz sure uzucak gibi.sizde durumlar nedir menenjit yaptirmayan varmi aranizda?
Ben ebebekten bebek suyu kullanıyorum uzun zamandır kaynatmıyorumKızlarr siz bebişin içeceği suyu kaynatıp soğutup mu veriyorsunuz hâlâ geçen gün doktora gittik sormayı unutmuşum ne zaman a kadar böyle yapmalıyım diye siz sordunuz mu acaba![]()
Hastalıkla karşılaşmadığı sürece sıkıntı olmaz inşallahBanada doktorum dozlar daha azaldigi icin bir yas sonrasi onermisti gec kalmadik o halde.
İki tür menenjit. 1 yaş aşısı olduİki aşıdan dediğin ne canım menenjit iki tür var onu mu diyorsun. 1 yaş aşısını da mı bir buçuk yaş sonrası yaptıracaksın.
Aynen hala kaynatıyorum şişeye koyuyorum günlük yapıyorum birax daha devam ederim galibaKızlarr siz bebişin içeceği suyu kaynatıp soğutup mu veriyorsunuz hâlâ geçen gün doktora gittik sormayı unutmuşum ne zaman a kadar böyle yapmalıyım diye siz sordunuz mu acaba![]()
Benimkide bu aralar babasına çok düşkün oldu bırak gitsin işte az dinlenKızlar bebiş hastaydı burnunu açma ilaç içirme işlemlerini falan hep ben yaptım .Eşimin kucağında iken bana gelmek istemiyor benim kucağımda iken de eşime atlıyor ona gitmek istiyor normal mi ki bu durum
Biz en son hastalandigimizda doktor 4-5 saatte bir verebilirsin calpol ve birde dolven vermisti.calpol dusurmemisti ama dolven daha etkili olmusti.iki gune toparlamistik.peki ates cikma sebebi nedir.hst tahlil test vs yaptilar mi?Kızlar merhaba . Bebeğim 11 aylık. Ateşi 39 lara çıkıyor. Dün gece acile gittik paranox fitil yaptılar . Ateş düştü ama 4-5 saat sonra yine çıktı. Gece evde parol şurup içirdim yine düştü. 4 saat arayla 3 kez calpol şurup verdim. İlaçla düşüyor ama 4-5 saat sonra yine çıkıyor . Doktoruna ulaşamadım . Haftasonu zaten. İnternetten baktım günde 4 defadan fazla calpol vermeyin yazıyor . Yine Ateşi çıkarsa napmalıyım . İlk kez böyle çok ateşleniyor . Elim ayağım dolaştı .
Yok yapmadılar . Babası hasta .grip . Ondan bulaştı büyük ihtimal. Öksürüğü var . Doktor Boğazları kızarmış. Geniz akıntısı da var dedi. Fitil uyguladılar sadece . Doktor fitil de verdi ama onu kullanmak istemiyorum çok ağlıyor fitilde, dün hastanede çok korktu. Sizinkinin ateşi ne sebepliydi pekiBiz en son hastalandigimizda doktor 4-5 saatte bir verebilirsin calpol ve birde dolven vermisti.calpol dusurmemisti ama dolven daha etkili olmusti.iki gune toparlamistik.peki ates cikma sebebi nedir.hst tahlil test vs yaptilar mi?