2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Eksi iki kiloda ben malesef. Bu gidişle daha da gidecek. Zaten zayıftım :/

Ben -2 ile devam ediyorum 11.haftaya girdim hala kesilmedi bulantı
Ben de normal bi kiloyla gebe kaldım. Ama hiçbişey yiyemiyorum zorlayıp yesem ya kusuyorum ya da bütün gün öğürerek geçiyor. İlaç da kullanıyorum ama bi faydası olmadıx 9. Haftadayım ben daha bakalım nekadar böyle gidecek

Benim de böyle çıkmıştı üzülmeyin, genelde avidite yüksek çıkıyor önceden geçirmiş oluyoruz, igM yalancı pozitifliği görülebiliyor

Ya aşırı aşırı pahalı 100 dolar olsa direkt yaptırcam ben de..
ikili de bir sorun olursa yaptıralım dedik ama bilemedim ya çok kararsızım bende
Evet bencede çok pahalı , bende ikili sonrası düşünebilirim. Tabi bir de yaptırınca hayatımda ne değişecek diye de sorguluyorum bazen diyelim ki bi hastalık falan çıktı aldıramam ki

Evet bencede çok pahalı , bende ikili sonrası düşünebilirim. Tabi bir de yaptırınca hayatımda ne değişecek diye de sorguluyorum bazen diyelim ki bi hastalık falan çıktı aldıramam ki
Bu testlerin hepsi devlet tarafından ücretsiz olmalıydı.. ve en başta belirlenmeliydi ne olup olmadığı herkes altından kalkamayabilir benim de doktorum tamamen kararı bize bıraktı ama şunu da diyor herhangi bir aksiyon almayacak olan çokta gerek yok stres yaptırır ama başında kaldıramayacak kişiler olursa yaptırması iyi olur diyor ama yine de çıkan sonuca göre (ikilide) amniosentez öneriyormuş o yüzde yüz teşhis olduğu için
Hiçbirimizin gerek olmaz inşallah her şey yolunda inşallah

Kizlar merhaba. Ben bebek icin sadece 5+3 ve 6+3 te gittm ultrasyona . Kiyamiyorm gidip bakmaya zarar gormesin diem. Su an 8+3 um ne zamn gitsem sizce. Biraz da onden gidio 9 olmustr ultrasyona gore

Ah inşallah öyledir şu 12.haftayı atlatayabilirsem rahatliycam biraz daha inşallah

Ah gerçekten keşke unutsak bu riskli dönemi atlatsak bi sonraki aylarda bu sefer illa birşeylere takılırım gibime geliyor Allah yardımcımız olsun sağ salim alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza

Ay bugün hastaneyi arayıp doğum fiyatı aldım 25 bin dediler daha hüna Ocak zammı da gelecek
Hangi şehirdesin ? Ben 21 bine doğum paketi aldım evimize yakın hemde baya tavsiye edilen bir doktora gidince içime sindi o yüzden yaptırdık.

Vanlı oldunuz olacaksınız ipekyolunda mısınız ben ipekyolundayım
Doktorunuz kim
Evet İpekyolundayiz :) Doktorum Gülsüm Feyza Kızıltan, oğlumda da ona gitmiştim degistirmeyecegim ben çok memnunum :) arada meraktan renkli ultrason için vs Gürkan hocaya bir iki giderim diye düşünüyorum

Eki Görüntüle 3277373
Benim de bu şekilde ama doktorlar bana kötü bir şey demedi korktum şimdi
Senin anti cmv IgM interaktif diyor canım benim pozitif geldi o, aktif olarak kızamıkçık geçiriyorum anlamına geliyor pozitif çıkmasi, dün tekrarladım testi negatif geldi, üst sınır 1 iken benim 1.3 ile pozitif gelmişti sağlık ocağında, ellerinde test kiti olmadığı için tam 7 gün sonra sonucu çıkmış o değerin onceki yaptirdigimda, acaba diyorum 7 gün bekleyen kan olduğu için yanlış mı sonuç vermişti, bu sefer lokman hekim hayattan verdim testi negatif 0,152 çıktı sonuç içim rahatladı ama yine de avidite testi de yaptırdim onun sonucunu bekliyorum, avidite de anti cmv IgM dedikleri kızamıkçığı ne zaman gecirdim ona bakıyormus yakın tarihte gecirdiysem değer düşük, uzun uzun zaman olduysa yüksek çıkıyormuş, ondan da yüksek sonuç alırsam tamamdır

Kizlar merhaba. Ben bebek icin sadece 5+3 ve 6+3 te gittm ultrasyona . Kiyamiyorm gidip bakmaya zarar gormesin diem. Su an 8+3 um ne zamn gitsem sizce. Biraz da onden gidio 9 olmustr ultrasyona gore
Muayenenin zararı yok git gör için rahat etsin

Evet İpekyolundayiz :) Doktorum Gülsüm Feyza Kızıltan, oğlumda da ona gitmiştim degistirmeyecegim ben çok memnunum :) arada meraktan renkli ultrason için vs Gürkan hocaya bir iki giderim diye düşünüyorum
Gürkan beye ben de randevu aldım ama anca ağustos sonu

Ay Allah korusun bi de 7 günlük kan ile nasıl test bakıyorlar kanın yapısı birkaç saatte bile bozulabilir ki nasıl saklamışlar

canım bence sabırlı ol 11. haftada git hem ikili testi öğrenir yaptırırsın hemde fetal fln sormak istersen iyi olur birde bebek daha belirginleşmeye başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…