- 6 Şubat 2023
- 544
- 809
- 33
- 30
Bende aynı dusuncedeyim..kızlar bulantı ve ağrıların kesilmesi iyi bir şey değil mi neden bunu kendinize sıkıntı çektiriyorsunuz sonuçta evre evre atlatıyoruz bunu 9 ay bulantı çekecek değiliz biraz pozitif bakalım bebişler büyüyor. En rahat geçen 2. trimestermiş zaten ee çoğumuz ona doğru yaklaşmaya başladık. Moral bozmayalım keyfini çıkaralım bende bu arada -2 devam ediyorum ama diğer gruplarda baktığımda bu aylarda kilo alımı sadece bize zarar veriyor şuan bence korkulacak bir şey yok zaten çok sıcak yemek yerine sıvı alımını da tercih ediyoruz.
HİÇÇ GEREK YOK CANIM boşuna şüphe etme ki böyle olduğu için bence şükür et gerçekten zor birşey. aynı kadındaki hamilelikler bile başka ki kendimizi başkasıyla kıyaslamayalım. Benim de tek dua şuan bulantım geçsin yavruma sağlıklı şeyler yiyebileyim :)Bende aynı dusuncedeyim..
9ay bulantı kusma olmuyormus kı zaten,,
kii ben hıc kusmadım ..okuyunca kendımden suphe edıyorum ..
o yuzden o tarz yazıları okumadan gecıyorum canım,HİÇÇ GEREK YOK CANIM boşuna şüphe etme ki böyle olduğu için bence şükür et gerçekten zor birşey. aynı kadındaki hamilelikler bile başka ki kendimizi başkasıyla kıyaslamayalım. Benim de tek dua şuan bulantım geçsin yavruma sağlıklı şeyler yiyebileyim :)
Valla benim ilk gebeliğimde bu kadar bulantım olmamıştı. Bu haylaz resmen midemi alt üst ettiHİÇÇ GEREK YOK CANIM boşuna şüphe etme ki böyle olduğu için bence şükür et gerçekten zor birşey. aynı kadındaki hamilelikler bile başka ki kendimizi başkasıyla kıyaslamayalım. Benim de tek dua şuan bulantım geçsin yavruma sağlıklı şeyler yiyebileyim :)
Aaa taksit oluyor mu çok iyi o zaman , hangi firmada olacak?kızlar ben fetal dna yaptıryorum 11. hafta en uygunu dedi doktorum bir kişiyi önerdi aşağı yukarı fiyatlar 350-400 $ arası kredi kartına da 6 ya kadar bölüyormuş 2 hafta sonra kan vermeyi düşünüyorum.
canım nipt plus diye doktorumun önerdiği firma evet 6 taksit yapıyormuş çünkü baya araştırdım doğruluk oranları çok farklı ve bir sürü genetiğe bakılıyor sanırım 2 li test ile aynı olsa çoğu doktor önermezdi ki onlar için baya kesinlik sağlıyor içim daha rahat edecek diye düşündüm sizde görüşün bakalım doktorunuzla belki taksit yapıyorlardır. maalesef kurun artması her şeyi etkilediği gibi bunu da vurmuş.10 iş günün de geliyor dedi.Aaa taksit oluyor mu çok iyi o zaman , hangi firmada olacak?
Ben paketi satın aldın. Doğum ile birlikte ortalana 35.000 e denk geliyorHerkese günaydın İzmir'de olup doğum paketi için fiyat alanınız var mı? Fiyatlar ne durumda diye meraktayım
Ama izmirde yazmışsın canım ben ankaradayımBen paketi satın aldın. Doğum ile birlikte ortalana 35.000 e denk geliyor
Bende Ankara'dayım Lokman Hekim'den 21 bine aldım 35 baya pahalı değil mi ya :/Ama izmirde yazmışsın canım ben ankaradayım
ben de antalyadayım sağlık sigortam var canım o yüzden hiç görüşmedim karşılıyor diyeHerkese günaydın İzmir'de olup doğum paketi için fiyat alanınız var mı? Fiyatlar ne durumda diye meraktayım
Bende nipt plus ile görüştüm taksit yaptıklarını söylediler. Ama yaptırıp yaptırmamakta hala kararsızımcanım nipt plus diye doktorumun önerdiği firma evet 6 taksit yapıyormuş çünkü baya araştırdım doğruluk oranları çok farklı ve bir sürü genetiğe bakılıyor sanırım 2 li test ile aynı olsa çoğu doktor önermezdi ki onlar için baya kesinlik sağlıyor içim daha rahat edecek diye düşündüm sizde görüşün bakalım doktorunuzla belki taksit yapıyorlardır. maalesef kurun artması her şeyi etkilediği gibi bunu da vurmuş.10 iş günün de geliyor dedi.
Ben de hiç anlamadım ama o sonuç bile panik yaptırdı banaAy Allah korusun bi de 7 günlük kan ile nasıl test bakıyorlar kanın yapısı birkaç saatte bile bozulabilir ki nasıl saklamışlar
Örnek ben oğlumda iken sadece bir kez oldu bir gün bulantı kusmam, onda da pikniğe gitmiştik orda bişeyden mi zehirlendim ki diye acile gitmistim serum falan yedimHİÇÇ GEREK YOK CANIM boşuna şüphe etme ki böyle olduğu için bence şükür et gerçekten zor birşey. aynı kadındaki hamilelikler bile başka ki kendimizi başkasıyla kıyaslamayalım. Benim de tek dua şuan bulantım geçsin yavruma sağlıklı şeyler yiyebileyim :)
Merhaba pakete neler dahil oluyor acaba biz de van lokman hekim ile devam ediyoruz muayene 450 oldu doğuma kadar daha çok artar, tahliller vs de giriyor mu içine acaba doğum da sezeryan ve normal olarak ayirmiyorlar değil miBende Ankara'dayım Lokman Hekim'den 21 bine aldım 35 baya pahalı değil mi ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?