- 19 Ocak 2023
- 203
- 163
- 23
- 23
Benden 1 tane daha varmış. Kanama yaşadığım gün gidip kalp atışını duymuştum ama sonra 1 hafta boyunca mide bulantim bira anda geçti ve sadece mide bulantısı yaşamıyordum aynı zamanda kusuyorum ama tamamen kesilmisti. Cumartesi güne kadar yine hiç bi belirtim yoktu dedim kesin bebeğe bisey oldu randevuyu erkene çektim. Doktora gittim kalp atışını duydum akşama kusmaya başladım ve o günden beri hala kusuyorum. Demem o ki bazen istemesek de pskolojik olarak kendimizi kötü etkiliyoruz. Karnindakini Rabbım koruyor hiç şüpheye düşme ama panik yapmaktansa gidip duyabilirsin kalbini.ZMan zaman belirtiler artıp kesilebilirmis bu çok normal bir durummuş.Kızlar sizi de korkutmak istemem ama benim bazen belirtilerim azalıyor gibi oluyor.Mide bulantım ve kusmalarım son sürat devam ama sürekli göğsüme dokunuyorum ağrı var mı yok mu diye.Bir sonraki muyanem 12+6 haftalık olduğunda yani 1 aydan fazla var ben 2 hafta sonra tekrar mı gitsem doktora diyorum.Kalbi atıyor mu şöyle böyle diye of
Benimde bi artıyor bi azalıyor düşünme canımKızlar sizi de korkutmak istemem ama benim bazen belirtilerim azalıyor gibi oluyor.Mide bulantım ve kusmalarım son sürat devam ama sürekli göğsüme dokunuyorum ağrı var mı yok mu diye.Bir sonraki muyanem 12+6 haftalık olduğunda yani 1 aydan fazla var ben 2 hafta sonra tekrar mı gitsem doktora diyorum.Kalbi atıyor mu şöyle böyle diye of
Merhaba doktorum genoks firmasına gönderdi.8 bin liraya yaptırdım.6 bin liraya da var ama az kromozal hastalığa bakılıyor dedi.Merhaba fetal dna nerde yaptırdınız nekadar verdiniz
Doktor iyi değil miydi? Başka doktora gitsen canımDoktordan yeni geldim hiç içime sinmedi hiç memnun kalmadım ama tabloya girmek için bilgilerimi vereyim.
Eklersen sevinirim B Buffalosos
Son adet tarihi: 28.05.2023
Kalp atışı ve kese : 7+5
İfşa olmamak için çocuk sayısı ve oturduğum yeri söyleyemiyorum
Ya aşırı aşırı pahalı 100 dolar olsa direkt yaptırcam ben de..Fetal dna için nipt plus diye bir firmayı söyledi doktorum arayıp sordum 350 dolar dediler. Hala emin değilim yaptırıp yaptırmamak arasındayım. Maddi olarak bizi biraz zorlayabilir. Ama yapsam da içim rahat edecek
Bende çok kararsızım bir yandan bütçe ayıralım diyorum bi yandan da zorlamayım diyorum.Ya aşırı aşırı pahalı 100 dolar olsa direkt yaptırcam ben de..
ikili de bir sorun olursa yaptıralım dedik ama bilemedim ya çok kararsızım bende
Vanlı oldunuz olacaksınızEvet ben de :) ben de buralı değilim eşim de ama bir türlü de gidemiyoruz 2018 den beri van'dayız :)
Kızlar bu perşembe Aydın Didim'e gidiyoruz tatile, onceden planlanmis bir tatildi ve doktorum da düşük tehliken yok git gez uçakla gideceksin zaten demişti sorun yoktu Didim'de bildiğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mı, gider ayak moralim bozuldu, ben sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım Anti CMV IGG ve Anti CMV IGG pozitif çıktı netten baktığım kadarıyla da moralim çok bozuldu, tamamen umutsuz bir şekilde yazıyorum size şuan, bugün yeniden tahlil verdim bir de avidite testi istedi doktor onu da verdim bunları ne zaman geçirdiğim ile ilgili bakilacakmis vs inşallah avidite yüksek gelir yüksek gelmesi demek daha onceden geçirdim demekmiş orda bakinabilirim ancak bu sonuçlarin çıkması 2-3 gün sürmüstu diğer bakıldığında, tekrar dönmemiz de 13 Ağustos, sonuçları alir almaz bir doktora gitmem lazım
Ben kullanıyorum sabah mide bulantısı yapıyor birazKızlar doktor yeni ilaçlar başladı gyno ferro sanol ve d vitamini ama sanırım bu demir ilacının yan etkisi çok oluyormuş kullanan var mı
En son 6 haftalıltı görmeye gittiğimde doktor4 hafta sonra gel dedi banada şimdi haftaya olsun gün gelsin diye bekliyorum ama aynı durumdayım mesela vajinal akıntım artık yok gibi bu beni korkutuyor kasık ağrılarımda azaldı. Kendimizi çok yıpratıyoruz gerçekten keşke kafamdan çıkarıp atabilsem ben deKızlar sizi de korkutmak istemem ama benim bazen belirtilerim azalıyor gibi oluyor.Mide bulantım ve kusmalarım son sürat devam ama sürekli göğsüme dokunuyorum ağrı var mı yok mu diye.Bir sonraki muyanem 12+6 haftalık olduğunda yani 1 aydan fazla var ben 2 hafta sonra tekrar mı gitsem doktora diyorum.Kalbi atıyor mu şöyle böyle diye of
Kaçıncı haftada verdinizKızlar bugün fetal DNA verdim cuma günü cinsiyet belli olacak tam 11. haftada öğrenmiş oluyorum yani çok heyecanlı
Dayanayım biraz daha yaİçme canım maalesef beni de kesmiyor diye hiç içmiyorum ama ölüyorum ağrıdan
Gidicem bu hiç içime sinmedi doğru düzgün ilgilenmedi aklımdaki 2 doktordan biri buydu diğeri iyi çıkarda onda devam ederim inşallah yakın mesafede bunlar yoksa farklı ilcedekilere gitmek zorunda kalacağım son aylarda zor olur git gelDoktor iyi değil miydi? Başka doktora gitsen canım
Eksi iki kiloda ben malesef. Bu gidişle daha da gidecek. Zaten zayıftım :/Arkadaşlar kilo alma verme durumlarınız nasıl? Ben kilo vermeye devam ediyorum 3 kilo vermişim toplamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?