Merhaba önzelikle hayırlı olsunMerhabalar herkese hayırlı olsun kısmetse ben de şubat annesi olacağımB Buffalosos beni de tabloya ekler misin?
Son adet: 9 Mayıs
İlk çocuk
istanbul
Kese ve kalp atışı 6+0
Kuşadası Gözde hastanesi ismail Hakkı yağan , aklında olsun yine de yakın çok uzak değil oradan buraya gelenler de varSen yine de Kuşadasındaki doktorun adını da söyle kuzum panik yaptım ya tam gider ayak olması kötü oldu doktorumdan uzaklaşmak oralarda kime giderim kime güvenirim nereyi bilirim
Merhabalar hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza akın inşallahKızlar çok duygusalım bugün bebeğimizi gördük ikili tarama oldum ve büyük ihtimal bebeğimiz kızEki Görüntüle 3276591
merhaba zaten yüzde 99 kişide Anti CMV IGG ve Anti CMV IGG pozitif çıkar diyorlar bunda bir sorun yok ki Igm niz nasıl çıktı o önemliKızlar bu perşembe Aydın Didim'e gidiyoruz tatile, onceden planlanmis bir tatildi ve doktorum da düşük tehliken yok git gez uçakla gideceksin zaten demişti sorun yoktu Didim'de bildiğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mı, gider ayak moralim bozuldu, ben sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım Anti CMV IGG ve Anti CMV IGG pozitif çıktı netten baktığım kadarıyla da moralim çok bozuldu, tamamen umutsuz bir şekilde yazıyorum size şuan, bugün yeniden tahlil verdim bir de avidite testi istedi doktor onu da verdim bunları ne zaman geçirdiğim ile ilgili bakilacakmis vs inşallah avidite yüksek gelir yüksek gelmesi demek daha onceden geçirdim demekmiş orda bakinabilirim ancak bu sonuçlarin çıkması 2-3 gün sürmüstu diğer bakıldığında, tekrar dönmemiz de 13 Ağustos, sonuçları alir almaz bir doktora gitmem lazım
Teşekkür ederim size de hayırlı olsunMerhaba önzelikle hayırlı olsunson adet günümüz aynı.Kalp atışı ve öğrendiğim zaman benim de 6. Haftaydı.İkili tarama yaptıracak mısınız? yaptıracaksanız ne zaman düşünüyorsunuz. ben cuma günü gitmeyi düşünüyorum henüz erken mi olur emin olamadım
İnşallah canımMerhabalar hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza akın inşallahben de 11+2 iken ikili tarama için gitmeyi düşünüyorum.İki Farklı doktora gidiyorum taramayı yaptıracağım doktor bu hafta itibariyle gelebileceğimi söylemişti. Erken mi diye düşünüyordum insallah sizinle aynı günken gitmiş olacağım bizim taramayı erken diye ertelemezler insallah
ben 6+0 da yolk saçı gördüm, kalp atışını 7+3 de duydumArkadaşlar siz yolk kesenizi kaçıncı hafta gördünüz?
5+6 da gormustuk ama kısıye gore degısıyor bu durumArkadaşlar siz yolk kesenizi kaçıncı hafta gördünüz?
Pembe akıntı konusunda hiç bilgim yok canım bilsem birsey diyeyim ama doktorum bana hep açıklar herşeyi. Kanama alanı bittiği için progestanı bırakmama izin verdi doktor kahverengi akıntım falan bitmişti gittiğimde fitil beni çok rahatsız etmişti.Herhangi bir endişen varsa sormalısın. Perşembe kontrolüm var şimdiden soru listem hazır bilemerhaba benim de en başından beri sürekli uçuk pempe akıntım var progestan 3 kere kullanıyorum bazen diyorum progestan mı yapıyor kullanmasam akan aksa ben de kurtulsam diye( ne zaman biter acaba
İlkinde 5. haftada, ikincide 7. haftada gördüm. İkincisi geç döllenmeArkadaşlar siz yolk kesenizi kaçıncı hafta gördünüz?
Nasıl oldunKızlar ya rahmim ağrıyor belime vuruyor iğne gibi herhangi bir kanama yok anlamadım doktora da gidemem suan köy gibi bir yere geldikay napcam 15-20 dk dır ağrım var oturdum ayağımı uzattım
İyiyim canım ayaklarımı uzatınca geçtiNasıl oldundoktora gidebilme şansın yok mu :/
7+1 de gördümArkadaşlar siz yolk kesenizi kaçıncı hafta gördünüz?
Çok şükür ya sanırım bu dönemde yaşadıklarımızın çoğu normal süreçten kaynaklanıyor.. Sağlıklı olsunlar daİyiyim canım ayaklarımı uzatınca geçtirahim genişliyor galiba bele yanlara vuran ağrı yapıyor arada ama lekelenme vs ya da çok şiddetli ağrı yok normal demek ki
Ben 4+5 TE görmüştüm doktor kese ve yolk sac oluşmuş demişti vajinal ultrasonla gözükmüştü.Arkadaşlar siz yolk kesenizi kaçıncı hafta gördünüz?
Demir ilacı (günü) renk verir dışkıya bi de kabız/ishal yapabilirKızlar doktor yeni ilaçlar başladı gyno ferro sanol ve d vitamini ama sanırım bu demir ilacının yan etkisi çok oluyormuş kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?