2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Merhabalar herkese hayırlı olsun kısmetse ben de şubat annesi olacağım B Buffalosos beni de tabloya ekler misin?
Son adet: 9 Mayıs
İlk çocuk
istanbul
Kese ve kalp atışı 6+0
Merhaba önzelikle hayırlı olsun son adet günümüz aynı.Kalp atışı ve öğrendiğim zaman benim de 6. Haftaydı.İkili tarama yaptıracak mısınız? yaptıracaksanız ne zaman düşünüyorsunuz. ben cuma günü gitmeyi düşünüyorum henüz erken mi olur emin olamadım

Sen yine de Kuşadasındaki doktorun adını da söyle kuzum panik yaptım ya tam gider ayak olması kötü oldu doktorumdan uzaklaşmak oralarda kime giderim kime güvenirim nereyi bilirim
Kuşadası Gözde hastanesi ismail Hakkı yağan , aklında olsun yine de yakın çok uzak değil oradan buraya gelenler de var

Kızlar çok duygusalım bugün bebeğimizi gördük ikili tarama oldum ve büyük ihtimal bebeğimiz kız Eki Görüntüle 3276591
Merhabalar hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza akın inşallah ben de 11+2 iken ikili tarama için gitmeyi düşünüyorum.İki Farklı doktora gidiyorum taramayı yaptıracağım doktor bu hafta itibariyle gelebileceğimi söylemişti. Erken mi diye düşünüyordum insallah sizinle aynı günken gitmiş olacağım bizim taramayı erken diye ertelemezler insallah

merhaba zaten yüzde 99 kişide Anti CMV IGG ve Anti CMV IGG pozitif çıkar diyorlar bunda bir sorun yok ki Igm niz nasıl çıktı o önemli

Teşekkür ederim size de hayırlı olsun aslında benim adet tarihim 14üydü fakat tüp bebek olduğu için ultrasona göre adet tarihini 9 olarak güncelledi doktorum. İkili tarama yaptırmayacağım çünkü doktorum fetal DNA önerdi daha net sonuçlar alırız diye onu yaptıracağım ama ikili testi sanırım 11-14 arası yaptırabiliyorlar doktorunuz söyleyecektir bence

İnşallah canım sağlıklı güzel haberler al inşallah

Kızlar doktor yeni ilaçlar başladı gyno ferro sanol ve d vitamini ama sanırım bu demir ilacının yan etkisi çok oluyormuş kullanan var mı

merhaba benim de en başından beri sürekli uçuk pempe akıntım var progestan 3 kere kullanıyorum bazen diyorum progestan mı yapıyor kullanmasam akan aksa ben de kurtulsam diye ( ne zaman biter acaba
Pembe akıntı konusunda hiç bilgim yok canım bilsem birsey diyeyim ama doktorum bana hep açıklar herşeyi. Kanama alanı bittiği için progestanı bırakmama izin verdi doktor kahverengi akıntım falan bitmişti gittiğimde fitil beni çok rahatsız etmişti.Herhangi bir endişen varsa sormalısın. Perşembe kontrolüm var şimdiden soru listem hazır bile

Kızlar ya rahmim ağrıyor belime vuruyor iğne gibi herhangi bir kanama yok anlamadım doktora da gidemem suan köy gibi bir yere geldik ay napcam 15-20 dk dır ağrım var oturdum ayağımı uzattım
Nasıl oldun doktora gidebilme şansın yok mu :/

İyiyim canım ayaklarımı uzatınca geçti rahim genişliyor galiba bele yanlara vuran ağrı yapıyor arada ama lekelenme vs ya da çok şiddetli ağrı yok normal demek ki
Çok şükür ya sanırım bu dönemde yaşadıklarımızın çoğu normal süreçten kaynaklanıyor.. Sağlıklı olsunlar da

Kızlar sizi de korkutmak istemem ama benim bazen belirtilerim azalıyor gibi oluyor.Mide bulantım ve kusmalarım son sürat devam ama sürekli göğsüme dokunuyorum ağrı var mı yok mu diye.Bir sonraki muyanem 12+6 haftalık olduğunda yani 1 aydan fazla var ben 2 hafta sonra tekrar mı gitsem doktora diyorum.Kalbi atıyor mu şöyle böyle diye of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…