• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Eksi iki kiloda ben malesef. Bu gidişle daha da gidecek. Zaten zayıftım :/

Ben -2 ile devam ediyorum 11.haftaya girdim hala kesilmedi bulantı
Ben de normal bi kiloyla gebe kaldım. Ama hiçbişey yiyemiyorum zorlayıp yesem ya kusuyorum ya da bütün gün öğürerek geçiyor. İlaç da kullanıyorum ama bi faydası olmadıx 9. Haftadayım ben daha bakalım nekadar böyle gidecek

Kızlar bu perşembe Aydın Didim'e gidiyoruz tatile, onceden planlanmis bir tatildi ve doktorum da düşük tehliken yok git gez uçakla gideceksin zaten demişti sorun yoktu Didim'de bildiğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mı, gider ayak moralim bozuldu, ben sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım Anti CMV IGG ve Anti CMV IGG pozitif çıktı netten baktığım kadarıyla da moralim çok bozuldu, tamamen umutsuz bir şekilde yazıyorum size şuan, bugün yeniden tahlil verdim bir de avidite testi istedi doktor onu da verdim bunları ne zaman geçirdiğim ile ilgili bakilacakmis vs inşallah avidite yüksek gelir yüksek gelmesi demek daha onceden geçirdim demekmiş orda bakinabilirim ancak bu sonuçlarin çıkması 2-3 gün sürmüstu diğer bakıldığında, tekrar dönmemiz de 13 Ağustos, sonuçları alir almaz bir doktora gitmem lazım
Benim de böyle çıkmıştı üzülmeyin, genelde avidite yüksek çıkıyor önceden geçirmiş oluyoruz, igM yalancı pozitifliği görülebiliyor

Ya aşırı aşırı pahalı 100 dolar olsa direkt yaptırcam ben de..
ikili de bir sorun olursa yaptıralım dedik ama bilemedim ya çok kararsızım bende
Evet bencede çok pahalı , bende ikili sonrası düşünebilirim. Tabi bir de yaptırınca hayatımda ne değişecek diye de sorguluyorum bazen diyelim ki bi hastalık falan çıktı aldıramam ki 🤷🏼‍♀️

Evet bencede çok pahalı , bende ikili sonrası düşünebilirim. Tabi bir de yaptırınca hayatımda ne değişecek diye de sorguluyorum bazen diyelim ki bi hastalık falan çıktı aldıramam ki 🤷🏼‍♀️
Bu testlerin hepsi devlet tarafından ücretsiz olmalıydı.. 🥺 ve en başta belirlenmeliydi ne olup olmadığı 🙏🏻 herkes altından kalkamayabilir benim de doktorum tamamen kararı bize bıraktı ama şunu da diyor herhangi bir aksiyon almayacak olan çokta gerek yok stres yaptırır ama başında kaldıramayacak kişiler olursa yaptırması iyi olur diyor ama yine de çıkan sonuca göre (ikilide) amniosentez öneriyormuş o yüzde yüz teşhis olduğu için
Hiçbirimizin gerek olmaz inşallah her şey yolunda inşallah 🙏🏻🙏🏻

Kizlar merhaba. Ben bebek icin sadece 5+3 ve 6+3 te gittm ultrasyona . Kiyamiyorm gidip bakmaya zarar gormesin diem. Su an 8+3 um ne zamn gitsem sizce. Biraz da onden gidio 9 olmustr ultrasyona gore

Benden 1 tane daha varmış. Kanama yaşadığım gün gidip kalp atışını duymuştum ama sonra 1 hafta boyunca mide bulantim bira anda geçti ve sadece mide bulantısı yaşamıyordum aynı zamanda kusuyorum ama tamamen kesilmisti. Cumartesi güne kadar yine hiç bi belirtim yoktu dedim kesin bebeğe bisey oldu randevuyu erkene çektim. Doktora gittim kalp atışını duydum akşama kusmaya başladım ve o günden beri hala kusuyorum. Demem o ki bazen istemesek de pskolojik olarak kendimizi kötü etkiliyoruz. Karnindakini Rabbım koruyor hiç şüpheye düşme ama panik yapmaktansa gidip duyabilirsin kalbini.ZMan zaman belirtiler artıp kesilebilirmis bu çok normal bir durummuş. 😊
Ah inşallah öyledir şu 12.haftayı atlatayabilirsem rahatliycam biraz daha inşallah 🙁🙁

En son 6 haftalıltı görmeye gittiğimde doktor4 hafta sonra gel dedi banada şimdi haftaya olsun gün gelsin diye bekliyorum ama aynı durumdayım mesela vajinal akıntım artık yok gibi bu beni korkutuyor kasık ağrılarımda azaldı. Kendimizi çok yıpratıyoruz gerçekten keşke kafamdan çıkarıp atabilsem ben de
Ah gerçekten keşke unutsak bu riskli dönemi atlatsak bi sonraki aylarda bu sefer illa birşeylere takılırım gibime geliyor Allah yardımcımız olsun sağ salim alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza 🥺

Ay bugün hastaneyi arayıp doğum fiyatı aldım 25 bin dediler daha hüna Ocak zammı da gelecek 🥹
Hangi şehirdesin ? Ben 21 bine doğum paketi aldım evimize yakın hemde baya tavsiye edilen bir doktora gidince içime sindi o yüzden yaptırdık.

Vanlı oldunuz olacaksınız 😀 ipekyolunda mısınız ben ipekyolundayım
Doktorunuz kim
Evet İpekyolundayiz :) Doktorum Gülsüm Feyza Kızıltan, oğlumda da ona gitmiştim degistirmeyecegim ben çok memnunum :) arada meraktan renkli ultrason için vs Gürkan hocaya bir iki giderim diye düşünüyorum 😊

Eki Görüntüle 3277373
Benim de bu şekilde ama doktorlar bana kötü bir şey demedi korktum şimdi
Senin anti cmv IgM interaktif diyor canım benim pozitif geldi o, aktif olarak kızamıkçık geçiriyorum anlamına geliyor pozitif çıkmasi, dün tekrarladım testi negatif geldi, üst sınır 1 iken benim 1.3 ile pozitif gelmişti sağlık ocağında, ellerinde test kiti olmadığı için tam 7 gün sonra sonucu çıkmış o değerin onceki yaptirdigimda, acaba diyorum 7 gün bekleyen kan olduğu için yanlış mı sonuç vermişti, bu sefer lokman hekim hayattan verdim testi negatif 0,152 çıktı sonuç içim rahatladı ama yine de avidite testi de yaptırdim onun sonucunu bekliyorum, avidite de anti cmv IgM dedikleri kızamıkçığı ne zaman gecirdim ona bakıyormus yakın tarihte gecirdiysem değer düşük, uzun uzun zaman olduysa yüksek çıkıyormuş, ondan da yüksek sonuç alırsam tamamdır

Kizlar merhaba. Ben bebek icin sadece 5+3 ve 6+3 te gittm ultrasyona . Kiyamiyorm gidip bakmaya zarar gormesin diem. Su an 8+3 um ne zamn gitsem sizce. Biraz da onden gidio 9 olmustr ultrasyona gore
Muayenenin zararı yok git gör için rahat etsin 🥰

Evet İpekyolundayiz :) Doktorum Gülsüm Feyza Kızıltan, oğlumda da ona gitmiştim degistirmeyecegim ben çok memnunum :) arada meraktan renkli ultrason için vs Gürkan hocaya bir iki giderim diye düşünüyorum 😊
Gürkan beye ben de randevu aldım ama anca ağustos sonu 🥹🥹

Senin anti cmv IgM interaktif diyor canım benim pozitif geldi o, aktif olarak kızamıkçık geçiriyorum anlamına geliyor pozitif çıkmasi, dün tekrarladım testi negatif geldi, üst sınır 1 iken benim 1.3 ile pozitif gelmişti sağlık ocağında, ellerinde test kiti olmadığı için tam 7 gün sonra sonucu çıkmış o değerin onceki yaptirdigimda, acaba diyorum 7 gün bekleyen kan olduğu için yanlış mı sonuç vermişti, bu sefer lokman hekim hayattan verdim testi negatif 0,152 çıktı sonuç içim rahatladı ama yine de avidite testi de yaptırdim onun sonucunu bekliyorum, avidite de anti cmv IgM dedikleri kızamıkçığı ne zaman gecirdim ona bakıyormus yakın tarihte gecirdiysem değer düşük, uzun uzun zaman olduysa yüksek çıkıyormuş, ondan da yüksek sonuç alırsam tamamdır
Ay Allah korusun bi de 7 günlük kan ile nasıl test bakıyorlar kanın yapısı birkaç saatte bile bozulabilir ki nasıl saklamışlar

canım bence sabırlı ol 11. haftada git hem ikili testi öğrenir yaptırırsın hemde fetal fln sormak istersen iyi olur birde bebek daha belirginleşmeye başlıyor

Back
X