Ben her şeyi kupada içiyorum artık. İsterse de su veriyorumKızlar günaydın siz çay içerken bebegi de inatla çay içmek isteyen var mı ? Varsa bu durumda ne yapıyorsunuz bir iki yudum verdim içerisinde şeker de yok acı.sürekli istiyor bir iki kez tatlı şeyler sevmiyor diye pekmez sulandırdım ama anladı çay olmadığını hala çay bardağına saldırıyor ne yapıyorsunuz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bence çay içmek istediği için değil de sırf meraktan almak istiyolar. Ben hiç çay vermedim ama her seferinde bardağa saldırma durumu var asla rahat çay kahve içeniyoruz annemler falan gelince allah aşkına çay demleme nasıl olsa içemiycez çocuğu çabalatmayalım boşa diyolarKızlar günaydın siz çay içerken bebegi de inatla çay içmek isteyen var mı ? Varsa bu durumda ne yapıyorsunuz bir iki yudum verdim içerisinde şeker de yok acı.sürekli istiyor bir iki kez tatlı şeyler sevmiyor diye pekmez sulandırdım ama anladı çay olmadığını hala çay bardağına saldırıyor ne yapıyorsunuz
- 8 Aralık 2022
- 1.295
- 1.379
- 63
- 31
Benimki de istiyor hatta bana icirrtmiyo bile sinir oluyorum bı çay bile içemiyorum off diyip gülüp hayır ohlum bu anne maması sen seninkini iç diyorum cis sıcak diyorum gerekirse içmiyorum kuzum, dokundurdum sicakken ama yine geliyo yine geliyi ben anlamadım eli de hafif yandı halbuki ağladı da ama yine de almak istiyo eline bugün ağzını uzattı bardağa çok hoşuma gitti taklit etmesi ama vermedim,Kızlar günaydın siz çay içerken bebegi de inatla çay içmek isteyen var mı ? Varsa bu durumda ne yapıyorsunuz bir iki yudum verdim içerisinde şeker de yok acı.sürekli istiyor bir iki kez tatlı şeyler sevmiyor diye pekmez sulandırdım ama anladı çay olmadığını hala çay bardağına saldırıyor ne yapıyorsunuz
- 8 Aralık 2022
- 1.295
- 1.379
- 63
- 31
Bende zigonlari kaldircam bizimkiler koltukta çay içmeyi seviyorlar kimse kusura bakmasın yemek yiye çay içen masaya diycen gelince zaten bebiş sürekli masaya saldırıyı bı keyif de alamiyorlarjiBence çay içmek istediği için değil de sırf meraktan almak istiyolar. Ben hiç çay vermedim ama her seferinde bardağa saldırma durumu var asla rahat çay kahve içeniyoruz annemler falan gelince allah aşkına çay demleme nasıl olsa içemiycez çocuğu çabalatmayalım boşa diyolar
- 18 Temmuz 2019
- 314
- 249
- 103
Evet oluruna bıraktım çok soyutlamadım kendimizi görüştük yine tanıdıklarla onlara gitmekten çok bize geldiler. Kendi evinde daha iyiydi. Benim kucağımda uzaktan gülmeye başladı. Zamanla oda alıştı insanlaraTeşekkür ederim Peki siz oluruna mı bıraktınız Yani evde mi durdunuz bu süre zarfında daha çok yoksa gidip alıştırmaya mı çalıştınız o şekilde mi alıştı Yani ben nasıl bir süreç ilerletmeliyim birileri çağırdığı zaman genelde gitmiyorum çünkü oturamadığım için geri döneceğimi Biliyorum çok ağlıyor sık sık gitmeli miyim yani bebeğimi ağlatmak da istemiyorum Yoksa evde mi durmalıyım bir süre büyüyünceye kadar
Kaç aylıktan itibaren alıştı Peki normale dönmeye başladı Yani çok sordum Kusura bakmayın ama hatırlıyor musunuzEvet oluruna bıraktım çok soyutlamadım kendimizi görüştük yine tanıdıklarla onlara gitmekten çok bize geldiler. Kendi evinde daha iyiydi. Benim kucağımda uzaktan gülmeye başladı. Zamanla oda alıştı insanlara
- 4 Ağustos 2022
- 5.184
- 2.551
- 103
- 18 Temmuz 2019
- 314
- 249
- 103
Önemli değil tabiki sorabilirsiniz. Tam hatırlamıyorum ama 6 7 aylık gibi düzeldi. Şu an 11 aylık 2 3 saat başkasına bırakıyorum duruyor.Kaç aylıktan itibaren alıştı Peki normale dönmeye başladı Yani çok sordum Kusura bakmayın ama hatırlıyor musunuz
Ay gerçekten çok bunaldım Az önce babasıyla markete gitti markete girer girmez Çığlık atmaya başlamış eve gelene kadar atmış ya Daha yeni sakinleştirdim nasıl böyle yaşayacağız Bilmiyorum artık gerçekten başıma ağrılar giriyorÖnemli değil tabiki sorabilirsiniz. Tam hatırlamıyorum ama 6 7 aylık gibi düzeldi. Şu an 11 aylık 2 3 saat başkasına bırakıyorum duruyor.
- 17 Nisan 2023
- 2.113
- 1.603
- 53
- 31
Benimkinin hala dili çıkmadı o yüzden ısırmıyorKızlar bebekleriniz sizi ısırıyor mu? Sürekli beni ısırmaya başladı son 1 aydır yapıyor bunu omzumu ısırıyor kolumu ısırıyor bazen peçete koparıyor onu ağzından alayım derken elimi ısırıyor Allah'ım bide nasıl ağrıyor gözlerimden yaşlar akıyor nasıl unutur bunu ya
- 27 Ağustos 2022
- 2.919
- 3.430
- 63
Bunu okurken kızımın bacağımı ısırması fena ısırıyor ya deliyor resmen nasıl unutturmak lazım bilmiyorum ya tepki vermeyeyim diyorum ama çekince de gülüyor oyun sanıyor.Kızlar bebekleriniz sizi ısırıyor mu? Sürekli beni ısırmaya başladı son 1 aydır yapıyor bunu omzumu ısırıyor kolumu ısırıyor bazen peçete koparıyor onu ağzından alayım derken elimi ısırıyor Allah'ım bide nasıl ağrıyor gözlerimden yaşlar akıyor nasıl unutur bunu ya
- 4 Ağustos 2022
- 5.184
- 2.551
- 103
Evet bende tepki vermedim olmadı tepki verdim olmadı hala yapıyor yapınca da sinsi sinsi oluyor ya bide çok acıyor nasıl keskin bu bebelerin dişi resmen gözümden yaş geliyorBunu okurken kızımın bacağımı ısırması fena ısırıyor ya deliyor resmen nasıl unutturmak lazım bilmiyorum ya tepki vermeyeyim diyorum ama çekince de gülüyor oyun sanıyor.
- 27 Ağustos 2022
- 2.919
- 3.430
- 63
Dimi çok keskin kan oturtuyor resmenEvet bende tepki vermedim olmadı tepki verdim olmadı hala yapıyor yapınca da sinsi sinsi oluyor ya bide çok acıyor nasıl keskin bu bebelerin dişi resmen gözümden yaş geliyor
- 18 Temmuz 2019
- 314
- 249
- 103
Sizi çok iyi anlıyorum benimkide aynı böyleydi. Hayatımın en zorlu zamanlarıydı. Bu ikinci çocuğum birincisinde böyle zorlanmamıştım. O hiç yabancılama yapmamıştı herkese giderdi. Geçicek bu dönem inşallahAy gerçekten çok bunaldım Az önce babasıyla markete gitti markete girer girmez Çığlık atmaya başlamış eve gelene kadar atmış ya Daha yeni sakinleştirdim nasıl böyle yaşayacağız Bilmiyorum artık gerçekten başıma ağrılar giriyor
- 18 Temmuz 2019
- 314
- 249
- 103
Bizimkininde çıkmadı dişi ısırmıyor.Benimkinin hala dili çıkmadı o yüzden ısırmıyor
- 17 Nisan 2023
- 2.113
- 1.603
- 53
- 31
- 17 Nisan 2023
- 2.113
- 1.603
- 53
- 31
Yani sabah 8 gibi uyanıyor ilk uykusu 11-11.30 gibi ikinci uykusu 4e sarkıyor genelde o yüzden gece çok geç uyuyorKızlar eskiden 8.30-9.-00 gibi gece uykusuna geçerdi bebeğim belki 15 gündür 10.30-11.00 gibi uyuyor acaba gündüz tek uykuya mı geçmek istiyor deneyimleyen var mı