Sadece kpa aşısı hatırlatma. Onun haricinde su çiçeği ve kabakulak aşısı var. Tabiki yaptıracağım benim için aşılar tartışmaya kapalı hepsini yaptırıyorum.kızlar 1 yaş aşıları hatırlatma aşılarıydı sanırım herkes yaptıracak mı
Ben de yaptırıyorum hepsini de yaptırdım özeller de dahil ancak 9. Ay da sanırım gereksiz bir doz hatırlatma aşısı yapıldı onun için sordum isteye bağlıymış burda birçok anne yaptırmadı. Ben de bilmiyordum ebe de gelin gelin diye acele ettirdi zorunlu değil demediSadece kpa aşısı hatırlatma. Onun haricinde su çiçeği ve kabakulak aşısı var. Tabiki yaptıracağım benim için aşılar tartışmaya kapalı hepsini yaptırıyorum.
He evet 9.ayda isteğe bağlı aşı var yaşadığım bölgeye göre doktorumuz yapsak iyi olur dedi yaptırdım bende.Ben de yaptırıyorum hepsini de yaptırdım özeller de dahil ancak 9. Ay da sanırım gereksiz bir doz hatırlatma aşısı yapıldı onun için sordum isteye bağlıymış burda birçok anne yaptırmadı. Ben de bilmiyordum ebe de gelin gelin diye acele ettirdi zorunlu değil demedi
9.ayda kkk yapıldı 12.ayda hatırlatma doz olacak.Ben de yaptırıyorum hepsini de yaptırdım özeller de dahil ancak 9. Ay da sanırım gereksiz bir doz hatırlatma aşısı yapıldı onun için sordum isteye bağlıymış burda birçok anne yaptırmadı. Ben de bilmiyordum ebe de gelin gelin diye acele ettirdi zorunlu değil demedi
Merhaba bendede oyle her yere tutunup kalkiyor tam ayakuste duramiyor sonra dusuyor kafasini vuruyor canım cikti arkasına düşmekten ya yuruseydide kurtulsam diyorum amma kurtulamicam biliyorimKızlar sizinde bebekleriniz iyice hareketlendi mi? Girmediği delik elini atmadığı bişey kalmıyor gün içinde arkasında dolanmaktan pertim çıkıyor son 1 haftadır daha çok coştuher yere tutunuyor her yeri açmaya çalışıyor poposunda gezmekten diz bel bacak kalmadı fenalardayım asla oturamıyorum
Onun için sordum yaptıranlar bir daha aynı hatırlatmayı yaptıracak mı diye aslında yine isteğe bağlı zorunlu olmayan bir durum varsa aynı durum olmasın dşyeHe evet 9.ayda isteğe bağlı aşı var yaşadığım bölgeye göre doktorumuz yapsak iyi olur dedi yaptırdım bende.
Aynen anlattığın gibi bizdeki durum daKızlar sizinde bebekleriniz iyice hareketlendi mi? Girmediği delik elini atmadığı bişey kalmıyor gün içinde arkasında dolanmaktan pertim çıkıyor son 1 haftadır daha çok coştuher yere tutunuyor her yeri açmaya çalışıyor poposunda gezmekten diz bel bacak kalmadı fenalardayım asla oturamıyorum
Canım aslında şöyle hiçbir aşıyı yaptırmak zorunda değilsin senin isteğine kalmış birşey ama 12.aydaki söylediğim aşılar rutinde var. Biz 9.ayda yaptırdık ya 12’de yine yaptıracağız bu sefer ki isteğe bağlı değil rutin de var.Onun için sordum yaptıranlar bir daha aynı hatırlatmayı yaptıracak mı diye aslında yine isteğe bağlı zorunlu olmayan bir durum varsa aynı durum olmasın dşye
Allah yardım etsin canım çok zor brn hamileyken taşındım 7 aylıkti,Bu ay sonu veya şubat başı gibi taşınma işlerimiz var kızımın doğum günü de var. Taşınma işi gözümde çok büyüyor kolaylıkla geçer inşallah
Bizde taşındık 3 aylıkken zordu baya ailem başka şehirde benim ama ondan biraz Allah kolaylık versinBu ay sonu veya şubat başı gibi taşınma işlerimiz var kızımın doğum günü de var. Taşınma işi gözümde çok büyüyor kolaylıkla geçer inşallah
Yürürse de tempo daha çok artacakMerhaba bendede oyle her yere tutunup kalkiyor tam ayakuste duramiyor sonra dusuyor kafasini vuruyor canım cikti arkasına düşmekten ya yuruseydide kurtulsam diyorum amma kurtulamicam biliyorim
Ay evet zaten uyku problemimiz vardı onda beni zaten pert ediyordu gece 50 kere kalkmayla, şimdi de totosunda kurt var hiç yerinde durmuyor herşeyi elini atıyor dizlerim belim konuşsa neler anlatacakAynen anlattığın gibi bizdeki durum da1 saniye bile hareketsiz kalmıyor o kadar uykusuzluğa bu kadar enerjik olması çok ilginç
Ya tek başına oynamayı sevmiyor benimki seninki kendi kendine oynuyor mu, ya böyle koltukta oturayım kendi yerde oynasın asla istemiyor illa bende yanına gidecem ancak öyle biraz oyalanıyorAllah yardım etsin canım çok zor brn hamileyken taşındım 7 aylıkti,
Bende yaptırdım 9. Ay aşısını mülteciler heryerde ülke pislik içinde zaten diye,
Benimki de canavarlasti iyice kulaklaru ayakları gözleri burnu parmakları ağzı nerde diyence gosteriyo baba diyo ağaç nerde diyince gosteriyo ayağa kalkiyo ama gidemiyo tabi kendi dibimden ayrılmıyor yapışık geziyoruz
Bi ara o durumu aşırı yaşadık ama şuan bi tık azalmış yine yapıyor ama eskisi gibi değilBenim kızım bana tamamen yapışık geziyor. Odadan veya görüş alanından çıkınca direkt ağlamaya başlıyor. Benzer durumda olan var mı?
Eve gelince böyle oldu. Türkiye'deyken anneanne-babaanne-dedeler derken pek bana bakmıyordu. Anlamadım nedenini, ev de yabancı gelmiş olabilir
Merhaba benimde 4 aylıktan 7 aylığa kadar öyleydi. O dönem çok zorlandım. Babasına bile gitmiyordu. 7. ayında şükür yabancılaması gitti. Eskisi gibi de ağlamıyor artık. Hala bana çok düşkün geceleri beni istiyor sadece. Yabancı kişilere ağlıyor yine ama daha sonra alışıyor mutlu bile oluyor. Düşünün kimseye gitmeyen çocuk şimdi zil çalınca benden önce kapıya gidiyor. Sabredin bu dönem geçicek düzelecek inşallah.Merhaba size bir şey sormak istiyorum Benim bebeğim de şu an 5,5 aylık 4 aylık olduğundan beri yabancılardan aşırı derecede korkuyor Çığlık ata ata ağlıyor hiçbir şekilde sakinleşmiyor insanların suratına bakıp bakıp Çığlık Atıyor resmen ne ben bir yere gidebiliyorum ne de birisi bana gelebiliyor süreciniz nasıl ilerledi Ben bir yerlere götürmek istiyorum ama gerçekten çok korkuyorum ve stres oluyorum Artık ağlamasından normal bir ağlama değil Çığlık Atıyor resmen sakinleşmiyor katılacak diye korkuyorum Ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?