2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
kızlar 1 yaş aşıları hatırlatma aşılarıydı sanırım herkes yaptıracak mı
Sadece kpa aşısı hatırlatma. Onun haricinde su çiçeği ve kabakulak aşısı var. Tabiki yaptıracağım benim için aşılar tartışmaya kapalı hepsini yaptırıyorum.

Sadece kpa aşısı hatırlatma. Onun haricinde su çiçeği ve kabakulak aşısı var. Tabiki yaptıracağım benim için aşılar tartışmaya kapalı hepsini yaptırıyorum.
Ben de yaptırıyorum hepsini de yaptırdım özeller de dahil ancak 9. Ay da sanırım gereksiz bir doz hatırlatma aşısı yapıldı onun için sordum isteye bağlıymış burda birçok anne yaptırmadı. Ben de bilmiyordum ebe de gelin gelin diye acele ettirdi zorunlu değil demedi

He evet 9.ayda isteğe bağlı aşı var yaşadığım bölgeye göre doktorumuz yapsak iyi olur dedi yaptırdım bende.

9.ayda kkk yapıldı 12.ayda hatırlatma doz olacak.

Merhaba kızlar size bir sorum olacak benim bebeğim 7,5 aylık vücudunun bazı kısımlarında beyaz noktalar oluştu birkaç gündür çok fark ediyorum cildiyeden randevu aldım ama içim hiç rahat değil acaba böyle olan var mı aranızda böyle bir şey yaşayan sen bir akıl verin vertigol diye bir hastalık varmış o diye çok korkuyorum ödüm kopuyor

Kızlar sizinde bebekleriniz iyice hareketlendi mi? Girmediği delik elini atmadığı bişey kalmıyor gün içinde arkasında dolanmaktan pertim çıkıyor son 1 haftadır daha çok coştu her yere tutunuyor her yeri açmaya çalışıyor poposunda gezmekten diz bel bacak kalmadı fenalardayım asla oturamıyorum

Merhaba bendede oyle her yere tutunup kalkiyor tam ayakuste duramiyor sonra dusuyor kafasini vuruyor canım cikti arkasına düşmekten ya yuruseydide kurtulsam diyorum amma kurtulamicam biliyorim

He evet 9.ayda isteğe bağlı aşı var yaşadığım bölgeye göre doktorumuz yapsak iyi olur dedi yaptırdım bende.
Onun için sordum yaptıranlar bir daha aynı hatırlatmayı yaptıracak mı diye aslında yine isteğe bağlı zorunlu olmayan bir durum varsa aynı durum olmasın dşye

Aynen anlattığın gibi bizdeki durum da 1 saniye bile hareketsiz kalmıyor o kadar uykusuzluğa bu kadar enerjik olması çok ilginç

Onun için sordum yaptıranlar bir daha aynı hatırlatmayı yaptıracak mı diye aslında yine isteğe bağlı zorunlu olmayan bir durum varsa aynı durum olmasın dşye
Canım aslında şöyle hiçbir aşıyı yaptırmak zorunda değilsin senin isteğine kalmış birşey ama 12.aydaki söylediğim aşılar rutinde var. Biz 9.ayda yaptırdık ya 12’de yine yaptıracağız bu sefer ki isteğe bağlı değil rutin de var.

Bu ay sonu veya şubat başı gibi taşınma işlerimiz var kızımın doğum günü de var. Taşınma işi gözümde çok büyüyor kolaylıkla geçer inşallah

Bu ay sonu veya şubat başı gibi taşınma işlerimiz var kızımın doğum günü de var. Taşınma işi gözümde çok büyüyor kolaylıkla geçer inşallah
Allah yardım etsin canım çok zor brn hamileyken taşındım 7 aylıkti,

Bende yaptırdım 9. Ay aşısını mülteciler heryerde ülke pislik içinde zaten diye,

Benimki de canavarlasti iyice kulaklaru ayakları gözleri burnu parmakları ağzı nerde diyence gosteriyo baba diyo ağaç nerde diyince gosteriyo ayağa kalkiyo ama gidemiyo tabi kendi dibimden ayrılmıyor yapışık geziyoruz

Bizde taşındık 3 aylıkken zordu baya ailem başka şehirde benim ama ondan biraz Allah kolaylık versin munchkin suluk işe yaradı bu arada hoşuna bile gitti içmek elinden bırakmıyor

Benim kızım bana tamamen yapışık geziyor. Odadan veya görüş alanından çıkınca direkt ağlamaya başlıyor. Benzer durumda olan var mı?
Eve gelince böyle oldu. Türkiye'deyken anneanne-babaanne-dedeler derken pek bana bakmıyordu. Anlamadım nedenini, ev de yabancı gelmiş olabilir

Merhaba bendede oyle her yere tutunup kalkiyor tam ayakuste duramiyor sonra dusuyor kafasini vuruyor canım cikti arkasına düşmekten ya yuruseydide kurtulsam diyorum amma kurtulamicam biliyorim
Yürürse de tempo daha çok artacak ay bide oturup oyuncaklarla da oynamıyor sürekli ordan oraya hiç mi yorulmuyor bunlar ya

Aynen anlattığın gibi bizdeki durum da 1 saniye bile hareketsiz kalmıyor o kadar uykusuzluğa bu kadar enerjik olması çok ilginç
Ay evet zaten uyku problemimiz vardı onda beni zaten pert ediyordu gece 50 kere kalkmayla, şimdi de totosunda kurt var hiç yerinde durmuyor herşeyi elini atıyor dizlerim belim konuşsa neler anlatacak

Ya tek başına oynamayı sevmiyor benimki seninki kendi kendine oynuyor mu, ya böyle koltukta oturayım kendi yerde oynasın asla istemiyor illa bende yanına gidecem ancak öyle biraz oyalanıyor

Bi ara o durumu aşırı yaşadık ama şuan bi tık azalmış yine yapıyor ama eskisi gibi değil

Merhaba benimde 4 aylıktan 7 aylığa kadar öyleydi. O dönem çok zorlandım. Babasına bile gitmiyordu. 7. ayında şükür yabancılaması gitti. Eskisi gibi de ağlamıyor artık. Hala bana çok düşkün geceleri beni istiyor sadece. Yabancı kişilere ağlıyor yine ama daha sonra alışıyor mutlu bile oluyor. Düşünün kimseye gitmeyen çocuk şimdi zil çalınca benden önce kapıya gidiyor. Sabredin bu dönem geçicek düzelecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…