- 9 Haziran 2023
- 3.404
- 2.564
- 53
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahalla farklı farklı şeyler niye söylüyorlarki aynı yere gitmedin mi aynı doktora canımBıngıldak erken mı kapanmıs dedım bundan önce gittiğinde bıngıldak normal demıslerdı sıkıntı yok demiskerdı
Allahalla farklı farklı şeyler niye söylüyorlarki aynı yere gitmedin mi aynı doktora cubıversıte
Geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar güzel gelirKızlar bızım bıngıldak kapanmış bugün hastanedeydık detylı kalp ultrasyonı na gıttık kalpte ıkı delik çıktı doktor her 2 bebekte görünür dedı zamanla büyüdükçe geçecek dedı 2 yıl sonraya kontrol verdı bıde norolojıue gıttık 54 cm kafa çapı çıktı 84 cm boyu 12.700 kg kafa sınırın çok üstünde dedı doktor kan tahlılı ıstedı ama sonıcları gosterrmrdık unıversıtr hastanesı olunca e devletten baktım bende
Evet canım boyu uzun maşallah kilosu da güzel ondan kafa çevresi büyüktür kötü bişey yoktur merak etmeGöğüs doktoru cıgerler tertemız bıdaha gelme rendavuya gerek yok dedı norolojı doktoru da olımsuz bısı demedı sankı tamm bebek kafa çapı büyük ama bebek 2 2.5 yadında bır çocuğun boyunda ve kılosunda dedı bu vücuda göre çapı normal ama ayına göre büyük dedı kafa yandı ya
Çok haklısın canım inan hepimiz aynı durumdayız bütün günümüz çocuğumuzla ilgilenmekle geçiyor ne bi arkadaş ne bi insan yüzü göremiyorum görsem de bebeğim sağolsun oturup bir kahve içmeme bi sohbet etmeme izin vermiyor oysa babalık ne güzel dün gidip arkadaşları ile toplandılar sohbet muhabbet mis, ama anne olarak benim böyle bişeye galiba hakkım yokYine her şeyden sıkılıp bunaldığım bir gün . Bebek bakmanın zor olduğunu biliyordum da bu kadar zor olmasını tahmin etmemiştim . Çok sıkıldım,çok bunaldım ,daraldım hiç bir şey yapmak ve düşünmek istemiyorum
Evet bende eşime bakıp özeniyorum sürekli bir de hayatımızın 3-4 yıl daha böyle olacağını düşündükçe daha da zorlanıyorumÇok haklısın canım inan hepimiz aynı durumdayız bütün günümüz çocuğumuzla ilgilenmekle geçiyor ne bi arkadaş ne bi insan yüzü göremiyorum görsem de bebeğim sağolsun oturup bir kahve içmeme bi sohbet etmeme izin vermiyor oysa babalık ne güzel dün gidip arkadaşları ile toplandılar sohbet muhabbet mis, ama anne olarak benim böyle bişeye galiba hakkım yok
Bebiş uyurken bile ne yiyeceğini düşünüp onu hazırlamam gerekiyor o uyuyor mesela kalkıp 5 kez kontrol ediyorum iyi mi diye insanlar nasıl 2-3 tane doğuruyor bilmiyorumÇok haklısın canım inan hepimiz aynı durumdayız bütün günümüz çocuğumuzla ilgilenmekle geçiyor ne bi arkadaş ne bi insan yüzü göremiyorum görsem de bebeğim sağolsun oturup bir kahve içmeme bi sohbet etmeme izin vermiyor oysa babalık ne güzel dün gidip arkadaşları ile toplandılar sohbet muhabbet mis, ama anne olarak benim böyle bişeye galiba hakkım yok
Canım çok iyi geliyordur eminim bu arada senin Efe maşallah kilolu o yüzden kafası büyüktür takmaBızım Cafemiz vardı pandemodr kapandı sımdı bır ortak bulmuş abla börek falan yapıyor çay kahve kahvaltı tatlı oraya gidiyorum şöyle Bor bazen nasıl ıyı geliyor anlatamam efeyo ablanın genç kzı var alıyor kucagımdan sakın sakın otur yorum o jıle nasıl ıyı ama gözüm hep üstünde oluyor benım öküz alıyor dolandırıyor elımden bu naralar destek bana sureklı geçen dedım cıddı coddı benı dellendırme ıkı bebeyı de basına atar goderım dıye bokunuzda boğulursunuz dıye demek o lazımmıs arkamda önümde sureklı
Demı doktor da öyle dedı bu baya bu kıloya normal dedı ama yınede kan ıstedı bu ferratın düşük üre degerı düşük çıkıyor nette saçma sapan şeyler yazıyır sınır bozuluyorCanım çok iyi geliyordur eminim bu arada senin Efe maşallah kilolu o yüzden kafası büyüktür takma
Benımko de aynı durumda bısı yemıyor sırekkı ısırıyor kasıyor yemegı bıraktıBizim de azi dişleri şişmiş. Hiç birsey hemen istemiyor kahvalti yapmayı birakti sadece kendi yemek istiyor parmak gıda yapiyorum onu da yemiyor oynayıp atıyor. Surekli emmek istiyor. Napicagimi şaşırdım