Ben bu çocukların beslenme düzenini anlayamadım zaten hem günde 5 6 öğün yemek yiyecek hem mama içecek yatana kadar beslenme beslenmekten başka şeye zaman kalmadıBenimki gündüz hiç emmek istemiyor gece bir kere emiyor yakında bırakacak galiba tamamen. Mama da versem bu sefer yemek yemiyor zaten yemekle başımız dertte
aynı zamanda 3 yaş annesi olarak asla hayır keşke hemen o zamanlarına gelsem diyorumHala diyorlar 2 yaş-3 yaş anneleri bunlar iyi günlerin diyo hala
Ayyy bu beni mutlu ettiaynı zamanda 3 yaş annesi olarak asla hayır keşke hemen o zamanlarına gelsem diyorum
Biz 2 gündür desteksiz ayağa da kalkıyoruz artık tam anlamıyla yürüyor kabul edecek miyiz
Ayy harika haber. Peki sıralıyor muydu? Yani koltuklara-mobilyalara tutunup yan yan ne kadar yürüdü? Benim kızım 1.5-2 aydır yan yan destekli yürüyor ben de ne zaman bırakacağını merak ediyorum daDesteksiz evi turluyordu neredeyse ama bi yere tutunmadan kalkamıyordu iki gündür kaldırıyor artık kendini koşa koşa yürümeye çalışıyor çok mutlu oluyor yürüyünce
Ay şimdi ne tatlı görünüyordur yürürkenDesteksiz evi turluyordu neredeyse ama bi yere tutunmadan kalkamıyordu iki gündür kaldırıyor artık kendini koşa koşa yürümeye çalışıyor çok mutlu oluyor yürüyünce
Benimki de 3. Ayından sonra çok az kilo aldı, şuan doğum kilosunun 3 katına ulaştı ama yine de çok az benceBenimki gün içinde 1 kere emiyor sadece başka emmiyor doktorun dediğine bakacak olursak benimde emmeyi artırmam gerekir ama emmiyor çocuk ne yapalım. Kaç kilo ki şuan 1 yaşına geldiğinde doğum kilosunun 3 katına ulaşması yetiyor sanırım
aynı zamanda 3 yaş annesi olarak asla hayır keşke hemen o zamanlarına gelsem diyorum
Sürekli bu mesajı okuyarak mutlu oluyorum neler daha kolay mesela yani yine sürekli ilgi istemeyecek herhalde değil mi kendi kendine bir şeyleri halletmesi falan daha kolay herhaldeaynı zamanda 3 yaş annesi olarak asla hayır keşke hemen o zamanlarına gelsem diyorum
Grubumuzun ilk yürüyen bebeği galibaBiz 2 gündür desteksiz ayağa da kalkıyoruz artık tam anlamıyla yürüyor kabul edecek miyiz
Canım bizim kilo alımıımız normal bir ara yavaştı ama şu an ayda 350 gram falan alıyor ama hâlâ doğum kilomuzun üç katına ulaşamadık 1 kg var üç katına çıkmamız için bunu da bir ayda alamaz(yani bir yaşında doğum kilosunun üç katına çıkmış olmayacak)Benimki de 3. Ayından sonra çok az kilo aldı, şuan doğum kilosunun 3 katına ulaştı ama yine de çok az bence
Yemek içme bulasık camasır evı robot süpürüyor günlük bır toz alıyorum arkamda efe yarım yamalak uyku yok uyudugunysrım saat anca
İlk yürüyen bebe galiba biziz tek balına 10 adım atıyo şu anGrubumuzun ilk yürüyen bebeği galibabizi bilgilendirir hayatın nasıl değişecek bebiş büyüyünce
Şu an kaç. Kilo sizin kiBugun doktora goturduk bizimkini. Kilo alimini az buldu. Mamayi artirmaniz lazim ek gida ile kilo alamazlar henuz dedi. Ama benimki ek gidanin tadina vardigi icin mamayi artik oyle cok istahla icmiyor. Ne siklikla icirsem acaba.
16 subatta dogdu. 9,450 kg. Boy 75,4 cm. Yani acikcasi bana zayif gorunmuyor cocugum ama doktor bir onceki olcume gore kilo aliminin az oldugunu soyledi. Ben formul mamayi biraz azaltip ek gidaya yuklenmistim. Yanlis yapmisim. Ek gidaya yuklenme dedi. Sizce nasil kilosu?Şu an kaç. Kilo sizin ki
Su an 9,450. Dogdugunda 3,700 du.Benimki gün içinde 1 kere emiyor sadece başka emmiyor doktorun dediğine bakacak olursak benimde emmeyi artırmam gerekir ama emmiyor çocuk ne yapalım. Kaç kilo ki şuan 1 yaşına geldiğinde doğum kilosunun 3 katına ulaşması yetiyor sanırım
Iste benim doktor diyor ki 1 yasina kadar asil besleyici sey formul mama. Ek gida destek sadece. Emmiyorsa formul mamaya yuklen dedi.Benimki gündüz hiç emmek istemiyor gece bir kere emiyor yakında bırakacak galiba tamamen. Mama da versem bu sefer yemek yemiyor zaten yemekle başımız dertte
Ya masallah. Ne zaman dogmustu sizinki. Bir de yurumesi icin bisey yaptiniz mi.Desteksiz evi turluyordu neredeyse ama bi yere tutunmadan kalkamıyordu iki gündür kaldırıyor artık kendini koşa koşa yürümeye çalışıyor çok mutlu oluyor yürüyünce
Ayyy maşallah bizimki daha tutunup kalkamıyorİlk yürüyen bebe galiba biziz tek balına 10 adım atıyo şu an
Ay bizimki de mamayı azalt dedi bana gece dahil 500ml falan içiyordu yani biz ek gıda ile besleniyoruz gün içinde nadiren mama içiyoruzIste benim doktor diyor ki 1 yasina kadar asil besleyici sey formul mama. Ek gida destek sadece. Emmiyorsa formul mamaya yuklen dedi.