2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    315
Benimki gündüz hiç emmek istemiyor gece bir kere emiyor yakında bırakacak galiba tamamen. Mama da versem bu sefer yemek yemiyor zaten yemekle başımız dertte
Ben bu çocukların beslenme düzenini anlayamadım zaten hem günde 5 6 öğün yemek yiyecek hem mama içecek yatana kadar beslenme beslenmekten başka şeye zaman kalmadı

Biz 2 gündür desteksiz ayağa da kalkıyoruz artık tam anlamıyla yürüyor kabul edecek miyiz

Desteksiz evi turluyordu neredeyse ama bi yere tutunmadan kalkamıyordu iki gündür kaldırıyor artık kendini koşa koşa yürümeye çalışıyor çok mutlu oluyor yürüyünce
Ayy harika haber. Peki sıralıyor muydu? Yani koltuklara-mobilyalara tutunup yan yan ne kadar yürüdü? Benim kızım 1.5-2 aydır yan yan destekli yürüyor ben de ne zaman bırakacağını merak ediyorum da

Benimki de 3. Ayından sonra çok az kilo aldı, şuan doğum kilosunun 3 katına ulaştı ama yine de çok az bence

aynı zamanda 3 yaş annesi olarak asla hayır keşke hemen o zamanlarına gelsem diyorum
aynı zamanda 3 yaş annesi olarak asla hayır keşke hemen o zamanlarına gelsem diyorum
Sürekli bu mesajı okuyarak mutlu oluyorum neler daha kolay mesela yani yine sürekli ilgi istemeyecek herhalde değil mi kendi kendine bir şeyleri halletmesi falan daha kolay herhalde

Benimki de 3. Ayından sonra çok az kilo aldı, şuan doğum kilosunun 3 katına ulaştı ama yine de çok az bence
Canım bizim kilo alımıımız normal bir ara yavaştı ama şu an ayda 350 gram falan alıyor ama hâlâ doğum kilomuzun üç katına ulaşamadık 1 kg var üç katına çıkmamız için bunu da bir ayda alamaz(yani bir yaşında doğum kilosunun üç katına çıkmış olmayacak)

Şu an kaç. Kilo sizin ki
16 subatta dogdu. 9,450 kg. Boy 75,4 cm. Yani acikcasi bana zayif gorunmuyor cocugum ama doktor bir onceki olcume gore kilo aliminin az oldugunu soyledi. Ben formul mamayi biraz azaltip ek gidaya yuklenmistim. Yanlis yapmisim. Ek gidaya yuklenme dedi. Sizce nasil kilosu?

Su an 9,450. Dogdugunda 3,700 du.

Benimki gündüz hiç emmek istemiyor gece bir kere emiyor yakında bırakacak galiba tamamen. Mama da versem bu sefer yemek yemiyor zaten yemekle başımız dertte
Iste benim doktor diyor ki 1 yasina kadar asil besleyici sey formul mama. Ek gida destek sadece. Emmiyorsa formul mamaya yuklen dedi.

Desteksiz evi turluyordu neredeyse ama bi yere tutunmadan kalkamıyordu iki gündür kaldırıyor artık kendini koşa koşa yürümeye çalışıyor çok mutlu oluyor yürüyünce
Ya masallah. Ne zaman dogmustu sizinki. Bir de yurumesi icin bisey yaptiniz mi.

Iste benim doktor diyor ki 1 yasina kadar asil besleyici sey formul mama. Ek gida destek sadece. Emmiyorsa formul mamaya yuklen dedi.
Ay bizimki de mamayı azalt dedi bana gece dahil 500ml falan içiyordu yani biz ek gıda ile besleniyoruz gün içinde nadiren mama içiyoruz

Kizlaar yürüyen bebelere aşırı sevindim yaa maşallah, benjmki diş çıkarıyor yine üstüme yapışık halde geziyoruz çok bunaldım ama memnunum da garip ilerde kucağıma almak istesem gelmeyecek ve 2 3 4 yaşlar çok hızlı geçecek pozitif olmaya çalışıyorum en yoruldugum anda bile bı dün dayanamadım yeter diye bağırdım vicdan yaptım kaş bıyık birbirine girmiş pacamdan ayrılmıyor hayır kendim hallediyorum ona bile izin vermiyor neyse geldi geçti, hepsi geçecek. Benimki elleri yerde poposunu kaldırıyor öyle yan yürüme gibi değil de hemen ayağa kalkmaya çalışıyor bugün güçlü biçimde dolapların içini boşaltmaya başladı kilit takcam. Şekilleri deliklerden atmaya calisiyo ama tam değil, blokları ustuste koymaya calisiyo kısacası sıralamayı öğrendi. Yürüme arabasıni dengeyle sürüyo ama bn korkuyorum düşerse diye. Yanına ben varsam kendi oynuyo ama koltukta otursam pacama yapisiyo.

Uykusunda mama diye sayiklayip gülüyo bazen de çığlıkla uyanıyor dişten.ha bide geçen baba dedi uykusunda 4 üstte 4. Diş de alttan geliyo 8 dışı oldu. Yemesi düzgün şükür ama kilosu ayni hareketlendi çünkü, boy 76cm uykular bı gün iyi bı gün ortalama bı gün kötü düzensiz düzenli bı rutinimiz var şükür iyi anlaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…