Doktorların hepsi farklı konuşuyor galiba benimki de mamayı azalt ek gıdayı arttır ordan alacağı vitaminler yemeklerde daha çok dediIste benim doktor diyor ki 1 yasina kadar asil besleyici sey formul mama. Ek gida destek sadece. Emmiyorsa formul mamaya yuklen dedi.
Aynen öyle ya ek gıdaya başlayan bebek illaki az emiyor ama emmesi de gerek diyolar ben de şaştık kaldımBen bu çocukların beslenme düzenini anlayamadım zaten hem günde 5 6 öğün yemek yiyecek hem mama içecek yatana kadar beslenme beslenmekten başka şeye zaman kalmadı
Ama kendisi emmek istemiyor yemek yiyinci bir de üstüne mama verince içmiyor kiIste benim doktor diyor ki 1 yasina kadar asil besleyici sey formul mama. Ek gida destek sadece. Emmiyorsa formul mamaya yuklen dedi.
Hayır tabi ki artık bebeklikten çıkmış küçük bir insan birçok şeyi kendisi yapıyor uyku yemek vs ve aradaki krizler hariç laftan sözden anlıyor, kendini çok güzel ifade ediyor, otur sohbet etSürekli bu mesajı okuyarak mutlu oluyorum neler daha kolay mesela yani yine sürekli ilgi istemeyecek herhalde değil mi kendi kendine bir şeyleri halletmesi falan daha kolay herhalde
Benimki de ayda 300 400 gram birkaç aydır. 3. Ayına kadar her ay 1er kilo aldı 2500kg doğmuştu zaten. Sonra çok yavaşladı ama 500 400 felan diye gitti. Şuan 7500 kilosu doğum kilosunun tam 3 katı olmuş aslında ama yine bana çok az geliyor. Sizin şuan kaç kg ve kaç doğmuştuCanım bizim kilo alımıımız normal bir ara yavaştı ama şu an ayda 350 gram falan alıyor ama hâlâ doğum kilomuzun üç katına ulaşamadık 1 kg var üç katına çıkmamız için bunu da bir ayda alamaz(yani bir yaşında doğum kilosunun üç katına çıkmış olmayacak)
Oy nasıl tatlıdırFeryasu aaa senin bebişte yürümüş kaçırmışım orayı.. Çok mutlu oluyolar bu bebekler yürüyünce ya. Aşırı tatlı oluyolar
Çok iyi bence kilosu maşallah. Kaç gram almış ki bu ay ? Neden az geldi doktora16 subatta dogdu. 9,450 kg. Boy 75,4 cm. Yani acikcasi bana zayif gorunmuyor cocugum ama doktor bir onceki olcume gore kilo aliminin az oldugunu soyledi. Ben formul mamayi biraz azaltip ek gidaya yuklenmistim. Yanlis yapmisim. Ek gidaya yuklenme dedi. Sizce nasil kilosu?
Evet bana da yürüyünce zor olur dedi ama yapmıyoruz demedi ben doğum gününden sonraya randevu aldımKızlar ben stüdyoda 1 ysş fotoğrafı çektirmeye karar verdim. Bir yerle anlaştım önümüzdeki hafta çekim olacak. Diyeceğim şu eğer çekim yaptıracaksanız 1 yaşını beklemeden biran önce yaptırın sorduğum yerler hep yürüyünce zor oluyor yapmıyoruz dediler haberiniz olsun
3500 doğmuştık şu an 8500 kilomuzBenimki de ayda 300 400 gram birkaç aydır. 3. Ayına kadar her ay 1er kilo aldı 2500kg doğmuştu zaten. Sonra çok yavaşladı ama 500 400 felan diye gitti. Şuan 7500 kilosu doğum kilosunun tam 3 katı olmuş aslında ama yine bana çok az geliyor. Sizin şuan kaç kg ve kaç doğmuştu
Mükemmelllll 1 yılı devirdik bile az kaldı o günlereHayır tabi ki artık bebeklikten çıkmış küçük bir insan birçok şeyi kendisi yapıyor uyku yemek vs ve aradaki krizler hariç laftan sözden anlıyor, kendini çok güzel ifade ediyor, otur sohbet et
Ben 9 aylıkken yaptırdım. Orada bile tutmak zordu açıkçasıKızlar ben stüdyoda 1 ysş fotoğrafı çektirmeye karar verdim. Bir yerle anlaştım önümüzdeki hafta çekim olacak. Diyeceğim şu eğer çekim yaptıracaksanız 1 yaşını beklemeden biran önce yaptırın sorduğum yerler hep yürüyünce zor oluyor yapmıyoruz dediler haberiniz olsun
Benimki pek öyle sıralama yapmadı 7. Ayından beri sürekli biz kollarından tutalım oda yürüsün istiyordu 3 aydır bel boyun hiçbir şey kalmadıAyy harika haber. Peki sıralıyor muydu? Yani koltuklara-mobilyalara tutunup yan yan ne kadar yürüdü? Benim kızım 1.5-2 aydır yan yan destekli yürüyor ben de ne zaman bırakacağını merak ediyorum da
Aynen bide suratında gururlu bir gülüşAy şimdi ne tatlı görünüyordur yürürken
Benimki 3040 doğmuştu şuan kaç kilo bilmiyorum ama muhtemelen 9u biraz geçmiştir işteBenimki de 3. Ayından sonra çok az kilo aldı, şuan doğum kilosunun 3 katına ulaştı ama yine de çok az bence
Bakalım her şey daha nasıl zorlaşacakGrubumuzun ilk yürüyen bebeği galibabizi bilgilendirir hayatın nasıl değişecek bebiş büyüyünce
Evet pıtı pıtı sırıtarak yürüyorFeryasu aaa senin bebişte yürümüş kaçırmışım orayı.. Çok mutlu oluyolar bu bebekler yürüyünce ya. Aşırı tatlı oluyolar
Güzel kiloda doğmuş 3 katı olması için sanırım 11 olması gerekiyorSu an 9,450. Dogdugunda 3,700 du.
22 Ocak doğumlu 7. Aydan beri sürekli destekle yürümek istiyordu örümcek ve yürüme arkadaşı da kullandı öyle ekstra bir şey yapmadıkYa masallah. Ne zaman dogmustu sizinki. Bir de yurumesi icin bisey yaptiniz mi.
Bazı doktorlar emmeyi bırakırsa 2 yaşına kadar formül mama verdiriyor bilmiyorum tabiki ne kadar gerekli değilAynen öyle ya ek gıdaya başlayan bebek illaki az emiyor ama emmesi de gerek diyolar ben de şaştık kaldım
Bence de hepsinin yaklasimi farkli oluyor. Acikcasi oglum hic zayif da gorunmuyor yani. Baya gobusluDoktorların hepsi farklı konuşuyor galiba benimki de mamayı azalt ek gıdayı arttır ordan alacağı vitaminler yemeklerde daha çok dedibaşka bi doktor mu bulsam dedim şimdi valla bu arada kilosu gayet iyi masallah benim oğlum da 3700 doğdu 10 kilo kilosu iyi dedi
Belki benim sorduklarımda yapıyordur ama yürüyünce kaçıyorlar sürekli zor oluyor dediler bende erken yaptıracağım bu yüzdenEvet bana da yürüyünce zor olur dedi ama yapmıyoruz demedi ben doğum gününden sonraya randevu aldım
Benim erken yaptırmak hiç aklıma gelmemişti doğum gününde yaptırırım diyordum iyi oldu böyleBen 9 aylıkken yaptırdım. Orada bile tutmak zordu açıkçasışimdi hiç düşünemiyorum
Sen zaten evde organizasyon yaptırıyormuşsun ben öyle birşey yapmayacağım yine süsleme falan yapacağım ama aile arasında kutlayacağız yani bilemedim pişman olurum diyorsan çektir ama baya masraflı oluyor bu işlerBende kararsızım stüdyo çekimi yapsam mı evde doğumgünü yapcam organizasyonlu büyük bişey olacak evde telefonla çeksek aynı etki olur mu acaba bide fotoğrafa para vermek istemiyorum ya
Ben bir foto studyosuna gidip esim oglum ve ben gek kare foto cekilmeyi dusunuyorum. Her sene ayni sekilde cektirerek ilerde hos bir ani olacagini dusunuyorum. Yani konsept fotograflar 5 bini buluyor. Biraz da gereksiz buluyorum ya. Bebegimin fotosoplu ve kostumlu bir fotosu olmasi cok ozel bisey degil bence. Aile fitografimiz daha tatli olur.Bende kararsızım stüdyo çekimi yapsam mı evde doğumgünü yapcam organizasyonlu büyük bişey olacak evde telefonla çeksek aynı etki olur mu acaba bide fotoğrafa para vermek istemiyorum ya