2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bebeğim 5. Dişini çıkaracak. Ucunda beyazlık görünüyor. Gündüzleri sürekli huzursuz ağlıyor. Geceleri saat başı hatta 40 dk 1 uyanıyor 2 gecedir uyku yok . Tetagil kullanıyorm ama işe yaradığını düşünmüyorum. Siz neler yapıyorsunuz. Rahatlatmak için Önerisi olan var mı?

Bu bez olayı bebekler gibi tamamen kişiye özel bence. Ben en başından beri goon kullanıyorum. Aşırı memnunum ne çiş ne kaka hiç taşmadı. İlk 2 ay prima kullanmıştım. Prima gibi kaliteli geldi bana.
Bencede zaten primanin muadili diyorlar goon için.
Goon kullanıyordum sarı dediğinden taştı anlamadım ben
Sen bence bi molfix dene memnun kalırsın

Kızlar bebeğim 5. Dişini çıkaracak. Ucunda beyazlık görünüyor. Gündüzleri sürekli huzursuz ağlıyor. Geceleri saat başı hatta 40 dk 1 uyanıyor 2 gecedir uyku yok . Tetagil kullanıyorm ama işe yaradığını düşünmüyorum. Siz neler yapıyorsunuz. Rahatlatmak için Önerisi olan var mı?
Gece yatmadan yarım saat önce calpol veriyorum o biraz rahatlatıyor.

Çok geçmiş olsun canım önce gittiğin doktor devlette miydi bende goon premium soft kullanıyorumda taşıyor diye arayış içindeyim sleepy nin iki modelini aldım onlardanda çıkıyor ya ben iyi bağlayamıyorum anlamadım bir türlü
Teşekkür ederim canım özel hastanede prof dr ünvana gitmiştim bi muayene 2küsür binlerde bilgili detaylı bakt gözden kaçmaz diye bilerek almıştım ama demekki kimseye güvenmemek lazım bir anne olarak herşeye irdelemek şüpheyle bakmak lazımmış. Canım bezi bağlarken cırt cırtlar göbek deliğinin altında karşı karşıya tam getiriyorum ben resmen birleşiyor gibi oluyor araları boşluk bırakmıyorum biri sağa diğeri sola yakın değildir yapışkanların göbek altındaki orta noktaya başları geliyor çok sıkıda olmuyor başka aklıma gelmiyo neden taşıyo böle

Bu hastalık iştahımızı kapadı kiloda vermişiz 8 200 olmuş 8800 dü nasıl iştah açabilirim zaten zar zor aldırdıgım kilo hastalanınca jet hızıyla gitti ya🥲

X