2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    308
Şimdi kızlar ben oğlumu yatmaya hazırlayınca en son emziriyorum baktım dalar gibi oluyor memeyi çıkarıp yatırıyorum ordan sonra başlıyor zaten ağlama uykuya dalma kısmı. Bu emzirme işi o kısımda sıkıntı mı öncesinde emmiyor ışık açıkken falan denedim. Zaten sadece uyurken emiyor gün içinde emmiyor tamamen bırakmasını da istemiyorum
Bence uykuya dalarken emmesi çok iyi değil akşam uykusuna yatarken ben emzirmiyorum yani emziriyorum daha sonra uyuyor sadece gece emince uykuya dalması rahat olıyor gündüz aksine uykusu açılıyor sanki, emzik emiyor muydu seninki benimki emziği de en az meme kadar seviyor ya gece beşiğine bazen 2 3 emzik koyuyorum birini bulamazsa birini bulur belki uykuya geri döner diye bazen kendisi alıyor bazen ben kalkıp veriyorum

Merhaba kizlar. 8 aylık oğlum var. Hani şu hero baby gibi mamalar doyurucumu yani. formül mamalarin yerini tutmuyor demi.

Bence uykuya dalarken emmesi çok iyi değil akşam uykusuna yatarken ben emzirmiyorum yani emziriyorum daha sonra uyuyor sadece gece emince uykuya dalması rahat olıyor gündüz aksine uykusu açılıyor sanki, emzik emiyor muydu seninki benimki emziği de en az meme kadar seviyor ya gece beşiğine bazen 2 3 emzik koyuyorum birini bulamazsa birini bulur belki uykuya geri döner diye bazen kendisi alıyor bazen ben kalkıp veriyorum
Yok emzik almıyor bir ara kullandı yine rahattı uyanınca falan veriyordum ama sonra tükürmeye başladı

Merhaba kizlar. 8 aylık oğlum var. Hani şu hero baby gibi mamalar doyurucumu yani. formül mamalarin yerini tutmuyor demi.
Kaşık mama versen de eğer formül mama kullanıyorsa anne sütü almıyorsa formül mamaya devam edeceksin canım. Doyurucudur illaki ben hipp gece maması kullanıyorum sadece tatlı niyetine yulaflı elmalı onun dışında ek gıdada herşeyi veriyorum

Kızlar daha önce hiç masaja gittiniz mi İstanbul Anadolu yakasında var mı güzel temiz masaj salonu kadınlar için biliyor musunuz? 😴 Bu uykusuzluk ve adet ağrıları ancak masajla geçer

Kızlar daha önce hiç masaja gittiniz mi İstanbul Anadolu yakasında var mı güzel temiz masaj salonu kadınlar için biliyor musunuz? 😴 Bu uykusuzluk ve adet ağrıları ancak masajla geçer
Bişey diyim mi hamileyken öyle hayalini kurdum ki hem vücut için hemde kafa masajı aşırı istiyordum kaç ay geçti ben markete zor gidiyorum 😃😃 kafa masajı bu ara çok önüme düşüyor ve ben saçımla oynanmasına bayılıyorum keşke imkan olsa gitsem ama biraz daha beklicem galiba oğlumun huysuzluğu geçeydi iyiydi 😃bende anadolu yakasındayım bu arada öğrenirsen bana da söyle😃

kızım bu aralar mama sandalyesinde asla oturmak istemiyor, oturtmaya çalışınca vücudunu geriye atıyor bacakları kaskatı oluyor oturmamak için ve ağlıyor. Benzer durum yaşayan var mı:KK43:

Canım dün yoğunluktan ve çocuktan tam mesajları okuyup yazamadım ama insanlar boş yapmayı o kadar seviyorlar ki ne demişler kimse sınanmadığı günahın masumu değildir. Keşke fotoğraf çekmekle parti yapmakla ana olunsa. Bende hiçbirini yapmadım umrunda bile olmasın.
Kesinlikle canım böyle mi anne olunuyor foto çekince mi yeterli olunuyor. Onunda annelikte hataları var ama bir kere yüzüne vurup böyle eleştirmedim onu. Bazı insanlar çok düşüncesiz.

Ben yemek kitabı da aldım ama hiç bakmıyorum bakmak aklıma da gelmiyor 😃 siz bugğn neler yapacaksınız yemek bende alışveriş listesi hazırlıcam aklıma yapacak yemek gelmiyor şuan bana da örnek olur listeye eklerim😃
Ay bende yemek kitabı aldım bide 3 serisini de aldım ama bakmıyorum 😂

X