2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    308
Oturturum önüne dıkkatkmı çekecek bısıler koysan brnımkı oturtuyırum oyuncak koyuyorum baya oyalanıyor oyuncaklarla

Canım gittiniz mi doktora Efe için ne yaptınız
Gıttık gıttık herseyı normal maşallah göğüs doktoru havayı de kestı cıgerlerı trmız drdı bu hırıltı kulak buruna gıdın dedı cıgerden hırıltı yok dedı kım bebeklerın gıbırdak yapısı bozuk olur genız etı olur dedı herşey normallik sukurr

Çok büyüdüler acaba şuan zor olur mu benim bebeğim zaten hareketli öyle sabit durmaz kesin genel anestezi yaparlar tam uyuturlar bilmiyorum acaba biraz anlamaya başlayınca mı yaptırsam
Benımkıde aynı ya çok hareketlı nasıl olcak bilmiyorum hatta bugün dedım herşey yolunda sünnet ıısıne bakalım dıye

Kızlar moralim çok bozuk biraz dertleşmek istedim sizle. Size de anlatayım sizin düşüncenizi de merak ediyorum.
Şu aylık çekimler yok mu bebeğime ilk 4 ay konseptli çekim yaptım elimden geldiği kadar ama sonra telaştan yorgunluktan 5. Ve 6. Ayı yapamadım. Sonra da artık 2 ay kaçtı diye bi daha yapmadım. Bunu da kuzenime söylemiştim onunda 7 aylık bebeği var. Dün gece bana sordu dişi çıktı diş partisi yapacak mısın diye bende hayır sadece hedik yapacağım dedim ama parti süsleme yapmayacağım yapıp dağıtacağım dedim. O da aylık çekim yapmadığım ve bu diş partisini de yapmadığım için bana dedi ki çocuğunu dümdüz büyütüyorsun hiç enerjin ve hevesin yok mu hiç bişeye. Çocuğunu herşeyden mahrum bırakıyorsun dedi. Bu cümle gece gece canımı çok acıttı şimdi bunları yapmadım diye bebeğimi mahrum mu bıraktım dümdüz mü büyütüyorum. Sizce çok mu gerekli siz yaptınız mı

Ayy kız 2 ay kacirdin diye neden yapmamazlik yapiyosun bosver cek bende mum üflemeli cekim yapmaya karar vermistim ama 2aylıktı simdi 2.ay ve 5.ay yok(kocam sagolsun cekemedik bi turlu) eksik falan yinede 1yaşa kadar cekeceğim

Buarada her bebek bir degil demekki onunki onu o kadar yormuyor.. enerjisi var veya destek aliyor vs birsuru neden olabilir yani

Her annenin ve her bebeğin süreci farklıdır.Bebekler ne aylık çekimden anlıyor ne de evde yapılan partiden.Yeni türeme şeyler bunlar.Ne değişik bir düşünce tarzı.Canı isteyen yapar istemeyen yapmaz.Baby showerlar, cinsiyet partileri , 6 ay kınası, doğum mevlidi, diş partisi , yaş partisi.İsteyen istediğini yapar istemeyen de yapmaz.Bebekler bunların hiçbirinden anlamıyor.anladıkları tek bir şey var o da sevgi.Gerisi annenin ve ailenin hevesi bence.Bu da benim fikrim.Herkes her şeyi yapmak zorunda mı ne alaka yani garip

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…