2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    308
Unutur insalla böyle cok zor. Hep agliyor durmadan

Bu saat başı uyanmalar bitecek mi bir gün ya geceleri emzirmekten göğüs uçlarım artık yara oldu verene kadar ağlıyor
Saat başı uyanıyor diye dert yanıyordum şimdi hiç uyumuyor şuan hala uyanık belki 1 haftadır böyle ne öğrenecek merak ettim bugün öpücük attı bize 1 haftanın karşılığı bu olmamalı ya

o kadar uyumuyorsun bari karşılığını ver bizim için küçük onlar için büyük adımlar işte.
Her zaman beterin beterini yaşatabilir diyerek halimize şükretmeliyiz sanırım

Hepsı bır degısık oldu benımkode banyodan sudan çıkarma dıye ağlar yarın gıdıyırum hastaneye ıyı sonuçlar kızlar inşallah bısı yoktır ama şu hırlama gevmıyır sabah akşam havasını verıyorum allahım ya bugün komşuya ındım benımkı ellerını kaşla göz arası kısıra soktu ve yedı ben şokkk agladı elını temızleyınce yıktı ortalogı arkadaşta serdı sofra bezını koydu kısırı önüne avuç avuç yedı ben şokkk KK ya dedım yapma alıstırma bısı olmaz dıyır kadının nasıl hoşuna gıttı üstüne turşu dısler çıktı o ıkı dısle salatalıgı havucu koparıyor

Canım İnşallah yarın güzel sonuçlar alırsın bizlere de haber ver dualarımız sizinle

En son kaçta uyanmıştı
Canım bana böyle sorulsa sorma kafam çok karışık eşim eve gelince soruyor kaçta uyudu uyandı hatırlamıyorum diyorum cidden ber gün evdeyim uyut uhansın yedir içir kafam çok karışıyor. Dün uzun süre sonra 3 uyku yaptı 2 yapıyordu bahadır sanırım 6 buçuk givi uyandı çünkü eşim gelince uyanmıştı o saatlerde geliyor

Bende gece ne zaman kalktı kaç kere kalktı hatırlamıyorum bazen

Kızlar ya bez değiştirmek sizin içinde zorlaştı mı? İnanılmaz zorluyor beni az önce yapmıştı o halde kaçtı ayağını da içine koydu ya az daha çıldıracaktım her bez değiştirme olaylı ya artık ne yapacağımı şaşırıyorum

Bende aynı ya hiç hatırlamıyorum ne yapıyoruz

Of çk kötü özellikle kaka yapınca elini dolduruyorum oyalansındiye yoksa ışık hızıyla kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…