- 11 Temmuz 2023
- 837
- 756
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.641
Unutur insalla böyle cok zor. Hep agliyor durmadanBırakmak zorunda kaldım. İçsem hiç bırakmamış gibi içerim kesinn. Yani ben nargile bile yapıyordum evde günde 1 1.5 paket içiyordum işte bu saglik stres vs esasında bana çok daha fazla zarar veriyordu sonra eşim icmiyordu bıraktım ama çok zorlandım. Şimdi yani aklıma geliyor yak dese yakarım ne o yak der ne ben. Bebis oldu ya kuzum yani üstüme bile sinmesin istiyorum sen öyle düşün. Osman hoca bile dedi sigara içiyorsanız bebeğin yanına 1 2 saat yaklasmayin üstüne sinmesi zararlı madde kokusu ağız kokusu vs çocuğa zararlı o beni çok durdurdu.
Yok kuzum korkmuyor neden korktu. Oturt oynasın olmadi kafasını yıkama neyi sevmiyorsa yapma alışsın unutsun biraz
Patatesli ve kapıya biberli et kavurma, pirinç pilavı ☺Kızlar akşam menümüz ne? Bn brokoli çorbası yapacam
Büyüdükçe huyları iyice değişiyor yaIsitici calistirdim banyoda kaloriferler zaten acik. Odasinda da klimayi calistirdim yok yine de agliyor. Daha banyo oturagina oturur oturmaz basliyor
Saat başı uyanıyor diye dert yanıyordum şimdi hiç uyumuyor şuan hala uyanık belki 1 haftadır böyle ne öğrenecek merak ettim bugün öpücük attı bize 1 haftanın karşılığı bu olmamalı yaBu saat başı uyanmalar bitecek mi bir gün ya geceleri emzirmekten göğüs uçlarım artık yara oldu verene kadar ağlıyor
Saat başı uyanıyor diye dert yanıyordum şimdi hiç uyumuyor şuan hala uyanık belki 1 haftadır böyle ne öğrenecek merak ettim bugün öpücük attı bize 1 haftanın karşılığı bu olmamalı ya
En son kaçta uyanmıştıSaat başı uyanıyor diye dert yanıyordum şimdi hiç uyumuyor şuan hala uyanık belki 1 haftadır böyle ne öğrenecek merak ettim bugün öpücük attı bize 1 haftanın karşılığı bu olmamalı ya
Canım İnşallah yarın güzel sonuçlar alırsınHepsı bır degısık oldu benımkode banyodan sudan çıkarma dıye ağlar yarın gıdıyırum hastaneye ıyı sonuçlar kızlar inşallah bısı yoktır ama şu hırlama gevmıyır sabah akşam havasını verıyorum allahım ya bugün komşuya ındım benımkı ellerını kaşla göz arası kısıra soktu ve yedı ben şokkk agladı elını temızleyınce yıktı ortalogı arkadaşta serdı sofra bezını koydu kısırı önüne avuç avuç yedı ben şokkk KK ya dedım yapma alıstırma bısı olmaz dıyır kadının nasıl hoşuna gıttı üstüne turşu dısler çıktı o ıkı dısle salatalıgı havucu koparıyor
Canım bana böyle sorulsa sorma kafam çok karışıkEn son kaçta uyanmıştı
Canım bana böyle sorulsa sorma kafam çok karışıkeşim eve gelince soruyor kaçta uyudu uyandı hatırlamıyorum diyorum cidden ber gün evdeyim uyut uhansın yedir içir kafam çok karışıyor. Dün uzun süre sonra 3 uyku yaptı 2 yapıyordu bahadır sanırım 6 buçuk givi uyandı çünkü eşim gelince uyanmıştı o saatlerde geliyor
Bende aynı ya hiç hatırlamıyorum ne yapıyoruzCanım bana böyle sorulsa sorma kafam çok karışıkeşim eve gelince soruyor kaçta uyudu uyandı hatırlamıyorum diyorum cidden ber gün evdeyim uyut uhansın yedir içir kafam çok karışıyor. Dün uzun süre sonra 3 uyku yaptı 2 yapıyordu bahadır sanırım 6 buçuk givi uyandı çünkü eşim gelince uyanmıştı o saatlerde geliyor
2 kişi birlikte çıkarıyoruz yoksa çok zorKızlar ya bez değiştirmek sizin içinde zorlaştı mı? İnanılmaz zorluyor beni az önceyapmıştı o halde kaçtı ayağını da içine koydu ya az daha çıldıracaktım her bez değiştirme olaylı ya artık ne yapacağımı şaşırıyorum
Evet cok zorKızlar ya bez değiştirmek sizin içinde zorlaştı mı? İnanılmaz zorluyor beni az önceyapmıştı o halde kaçtı ayağını da içine koydu ya az daha çıldıracaktım her bez değiştirme olaylı ya artık ne yapacağımı şaşırıyorum
Sorma bende ya son bir iki aydır hiç takip edemiyorum hatırlamıyorumdaBende gece ne zaman kalktı kaç kere kalktı hatırlamıyorum bazen
Of çk kötü özellikle kaka yapınca elini dolduruyorum oyalansındiye yoksa ışık hızıyla kaçıyorKızlar ya bez değiştirmek sizin içinde zorlaştı mı? İnanılmaz zorluyor beni az önceyapmıştı o halde kaçtı ayağını da içine koydu ya az daha çıldıracaktım her bez değiştirme olaylı ya artık ne yapacağımı şaşırıyorum
Vallahi öyle biri oyalıyor diğerimiz değiştiriyor ama bazen tek olduğumda tek başıma yapıyorum bugün öyle kaçtı bide kakalı yani çok fena sinirlendim2 kişi birlikte çıkarıyoruz yoksa çok zor
Bende öyle vallahi bide hep görmediği saçma sapan şeyler eline veriyorum ama bazen hiç fayda etmiyor bugünde öyle kaçtı sinir krizi geçirmelikOf çk kötü özellikle kaka yapınca elini dolduruyorum oyalansındiye yoksa ışık hızıyla kaçıyor