• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Kızlar bu aralar oğlum aşırı sinirli herşeye çığlık atıyor sinirleniyor kendini sıkıyor ya yeni oldu bir haftadır böyle :KK43: var mı bebeği sinirlenen herşeye valla kafama taktım niye böyle hırçınlaştı
Ellerini yumruk yapıp sinirleniyor mu dişlerini sıkarak benimki öyle yapıyor aşırı komik oluyor beyaz tenli.birdr yüzü kıpkırmızı oluyor 🤣

Ay noluyor böyle bu bebişlere benimki hep ağlardı durmazdı ama böyle sinir yoktu aşırı huysuz sinirli herşeye çığlık ağlama kaçma bağırma :( bugün çok gerdi beni
Beni de çok rahatsız ediyor gelip geçicidir umarım huyları falan değildir

Ellerini yumruk yapıp sinirleniyor mu dişlerini sıkarak benimki öyle yapıyor aşırı komik oluyor beyaz tenli.birdr yüzü kıpkırmızı oluyor 🤣
Evet resmen kendini sıkıyor sinirleniyor ama çok yapmaya başladı 3 gündür 😂 komik gelmiyor artık aşırı geriliyorum

Yok kız birden bire yaptı yok ya öpücük değildir nerden bilsinli dedim dünden beri yapıyor 🤣🤣🤣
Evet annesi öpücük atıyorlar tabi bilmeden ama pekiştirmek için "öpücük mü attın sen" "bidaha öpücük at" gibi cümlelerle ne yaptığının farkına varır ve pekişir.
Benimkide babaannesi "profesör" dese diyecek, ne dese tekrarlamaya çalışıyor, iki lafın belini kırıyorlar. Biz bişey dedirtmeye çalışınca tık yok :D

Evet annesi öpücük atıyorlar tabi bilmeden ama pekiştirmek için "öpücük mü attın sen" "bidaha öpücük at" gibi cümlelerle ne yaptığının farkına varır ve pekişir.
Benimkide babaannesi "profesör" dese diyecek, ne dese tekrarlamaya çalışıyor, iki lafın belini kırıyorlar. Biz bişey dedirtmeye çalışınca tık yok :KK70:
Aynen cidden ben söyleyince beni pek takmıyor ama annemle diyaloğu daha iyi o ne dese dudaklarına bakıyor öylece bazen söylemeye çalışıyor 🤣🤣

Meme de uyuduğu için böyle.. Benim görünce nin oğlu 1 buçuk yaşında halen meme aldıpı için gece 5 6 defa uyanıyomuş.. O da artık kesecem memeden diyodu
Memeyi kesmek istemiyorum ama memede uyumayı nasıl keseceğim ya böyle hem kendine hem bana eziyet

Benimki çığlık atmak kendini geri atma sinirle bağırma ağzına yemek verirken kaşığı itme her şey var 😅
benim bebeğim ses tonuyla kızmayı öğrendi hiçbir şekilde kızmadıgımız halde.Daha kötüsü cimciriyor sinirlendiğinde nasıl yapıyor anlamıyorum.İcinden geliyor heralde öğrenmesi görmesi mümkün değil 🫠 bebeği cimciren var mı kızlar

Back