2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
8 kasım cuma her bebek yorulmıyor mu kı kötü düşünmek hıc istemiyorum ınan
Yoruluyor kuzum. Minicikler daha. 3 saatten fazla uykusuzluğa Bike dayanamazlar annesi.
Kafasını saga sola salliyor bugun ara ara tedirgin oldum. Sizinkiler de yapiyor mu?
Bizim ki canım yapıyor ara ara. Sinirlenince birde uykusu gelince
Kuzu. Aynı şeyleri birebir deneyimlemis biri olarak bu tamamen psikoloji yani esin yokken aklıma gelip içme olayı. Bırakan biri olarak aynı şeyleri bir dönem bende yaşadım. O yüzden kafadan bitiyor emin ol. Seni çok iyi anlıyorum o and dikkatini dağıt farklı şekilde geçir zamanı. Yani esin kizmasa sorun yasamasaniz ki benim eşimde ayni boşanmaya kadar gideriz değişik bir şekilde karşı tütüne.

Ay sen bırakabildin mi ne güzel ben de inşallah senin gibi olurum

Benim bebeğimde üst yanları önce çıkardı. Alt önler çıktı şimdide üst yanlar çıkıyor üst önler daha çıkmadı. Bende vampir diye seviyorum daha tam çıkmadı ama komik olacak kesin

Bebegi banyodan korkan var mi? Ne yapmali ciglik cigliga her banyoda. Gecen ay banyo oturagindan kaydı az kafasini carpti o günden beri banyoda agliyor. Oncesinde güle oynaya suyla oynardi yavrum

Bebegi banyodan korkan var mi? Ne yapmali ciglik cigliga her banyoda. Gecen ay banyo oturagindan kaydı az kafasini carpti o günden beri banyoda agliyor. Oncesinde güle oynaya suyla oynardi yavrum
Benimki hiç korkmazdı ama artık su sesimden korkmaya başladı o yüzden ben de son ses Zeynoş ile Adis açıyorum banyoda

Ay sen bırakabildin mi ne güzel ben de inşallah senin gibi olurum
Bırakmak zorunda kaldım. İçsem hiç bırakmamış gibi içerim kesinn. Yani ben nargile bile yapıyordum evde günde 1 1.5 paket içiyordum işte bu saglik stres vs esasında bana çok daha fazla zarar veriyordu sonra eşim icmiyordu bıraktım ama çok zorlandım. Şimdi yani aklıma geliyor yak dese yakarım ne o yak der ne ben. Bebis oldu ya kuzum yani üstüme bile sinmesin istiyorum sen öyle düşün. Osman hoca bile dedi sigara içiyorsanız bebeğin yanına 1 2 saat yaklasmayin üstüne sinmesi zararlı madde kokusu ağız kokusu vs çocuğa zararlı o beni çok durdurdu.
Yok kuzum korkmuyor neden korktu. Oturt oynasın olmadi kafasını yıkama neyi sevmiyorsa yapma alışsın unutsun biraz

Oturtur oturtmaz basliyor aglamaya napacagmi sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…