-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.621
Benim kız ayın 13ünde dokuz aylık olacak ama hala dişi çıkmadı, son bir iki gündür baya huysuz uykuları berbat dişe yoruyorun ama aylardır böyleKızlar bizim gibi dişi hala çıkmayan var mı
Çıkmadı bizimKızlar bizim gibi dişi hala çıkmayan var mı
Yoruluyor kuzum. Minicikler daha. 3 saatten fazla uykusuzluğa Bike dayanamazlar annesi.8 kasım cuma her bebek yorulmıyor mu kı kötü düşünmek hıc istemiyorum ınan
Bizim ki canım yapıyor ara ara. Sinirlenince birde uykusu gelinceKafasını saga sola salliyor bugun ara ara tedirgin oldum. Sizinkiler de yapiyor mu?
Kuzu. Aynı şeyleri birebir deneyimlemis biri olarak bu tamamen psikoloji yani esin yokken aklıma gelip içme olayı. Bırakan biri olarak aynı şeyleri bir dönem bende yaşadım. O yüzden kafadan bitiyor emin ol. Seni çok iyi anlıyorum o and dikkatini dağıt farklı şekilde geçir zamanı. Yani esin kizmasa sorun yasamasaniz ki benim eşimde ayni boşanmaya kadar gideriz değişik bir şekilde karşı tütüne.Kızlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var eskiden sigara kullanıyordum hamilelikte biraz bıraktım biraz içtim doğumdan sonra yeniden paket aldım içmeye başladım(eşim çok karşı hatta bir kez sigara içerken yakaladı boşanmaya kadar gitti konu) eşimleyken sigara içmek aklıma gelmiyor 10 gün falan tatile gittik hiç içmedim hafta sonları falan içmiyorum hiç canım istemiyor ama eşim gittiği an sigaraya koşuyorum bir de özellikle sabahları her içtiğimde kusuyorum yani içmesem canım istemiyor ama eşim yokken sıkıntıdan içiyorum ben ne yapcam bilemiyorum paketim bitince almayayım diyorum dayanamıyorum . Bu atada günde 3 tane falan içiyorum
Benimki 9 aylık olmaya bir kaç gün kala çıkardı, sanırım şimdide üstten gelecek gece uyumuyor ona yoruyorumBenim kız ayın 13ünde dokuz aylık olacak ama hala dişi çıkmadı, son bir iki gündür baya huysuz uykuları berbat dişe yoruyorun ama aylardır böyle
Bizim de kuzum hafif görüntü var gerisi yokKızlar bizim gibi dişi hala çıkmayan var mı
Ay sen bırakabildin mi ne güzel ben de inşallah senin gibi olurumYoruluyor kuzum. Minicikler daha. 3 saatten fazla uykusuzluğa Bike dayanamazlar annesi.
Bizim ki canım yapıyor ara ara. Sinirlenince birde uykusu gelince
Kuzu. Aynı şeyleri birebir deneyimlemis biri olarak bu tamamen psikoloji yani esin yokken aklıma gelip içme olayı. Bırakan biri olarak aynı şeyleri bir dönem bende yaşadım. O yüzden kafadan bitiyor emin ol. Seni çok iyi anlıyorum o and dikkatini dağıt farklı şekilde geçir zamanı. Yani esin kizmasa sorun yasamasaniz ki benim eşimde ayni boşanmaya kadar gideriz değişik bir şekilde karşı tütüne.
Benim bebeğimde üst yanları önce çıkardı. Alt önler çıktı şimdide üst yanlar çıkıyor üst önler daha çıkmadı. Bende vampir diye seviyorumAcaba benim kızımın mı sadece üst yan dişleri önlerden önce çıktı? Bu arada yanlar çıkarken ne çektiğimizi bi biz biliyoruz. Ön alt 2, üst yan 2 olmak üzere 4 dişi var şu an. Ön üstleri hala bekliyoruz küçük vampirimle..
Vallahi bende kumanda ateş ölçer aspiratör ucu şişe ne bulduysamAy evet bizimki kumanda delisi çıldırıyor kumandayı veriyorum bende alt değiştirirken ne yapayım
Küvetini doldurup su oyuncakları falan koysanız geri alışır belkiBebegi banyodan korkan var mi? Ne yapmali ciglik cigliga her banyoda. Gecen ay banyo oturagindan kaydı az kafasini carpti o günden beri banyoda agliyor. Oncesinde güle oynaya suyla oynardi yavrum
Benimki hiç korkmazdı ama artık su sesimden korkmaya başladı o yüzden ben de son ses Zeynoş ile Adis açıyorum banyodaBebegi banyodan korkan var mi? Ne yapmali ciglik cigliga her banyoda. Gecen ay banyo oturagindan kaydı az kafasini carpti o günden beri banyoda agliyor. Oncesinde güle oynaya suyla oynardi yavrum
Bırakmak zorunda kaldım. İçsem hiç bırakmamış gibi içerim kesinn. Yani ben nargile bile yapıyordum evde günde 1 1.5 paket içiyordum işte bu saglik stres vs esasında bana çok daha fazla zarar veriyordu sonra eşim icmiyordu bıraktım ama çok zorlandım. Şimdi yani aklıma geliyor yak dese yakarım ne o yak der ne ben. Bebis oldu ya kuzum yani üstüme bile sinmesin istiyorum sen öyle düşün. Osman hoca bile dedi sigara içiyorsanız bebeğin yanına 1 2 saat yaklasmayin üstüne sinmesi zararlı madde kokusu ağız kokusu vs çocuğa zararlı o beni çok durdurdu.Ay sen bırakabildin mi ne güzel ben de inşallah senin gibi olurum
Yok kuzum korkmuyor neden korktu. Oturt oynasın olmadi kafasını yıkama neyi sevmiyorsa yapma alışsın unutsun birazBebegi banyodan korkan var mi? Ne yapmali ciglik cigliga her banyoda. Gecen ay banyo oturagindan kaydı az kafasini carpti o günden beri banyoda agliyor. Oncesinde güle oynaya suyla oynardi yavrum
Havalar soğudu ya üşüyor mu acabaBebegi banyodan korkan var mi? Ne yapmali ciglik cigliga her banyoda. Gecen ay banyo oturagindan kaydı az kafasini carpti o günden beri banyoda agliyor. Oncesinde güle oynaya suyla oynardi yavrum
Isitici calistirdim banyoda kaloriferler zaten acik. Odasinda da klimayi calistirdim yok yine de agliyor. Daha banyo oturagina oturur oturmaz basliyorHavalar soğudu ya üşüyor mu acaba
Oturtur oturtmaz basliyor aglamaya napacagmi sasirdimBırakmak zorunda kaldım. İçsem hiç bırakmamış gibi içerim kesinn. Yani ben nargile bile yapıyordum evde günde 1 1.5 paket içiyordum işte bu saglik stres vs esasında bana çok daha fazla zarar veriyordu sonra eşim icmiyordu bıraktım ama çok zorlandım. Şimdi yani aklıma geliyor yak dese yakarım ne o yak der ne ben. Bebis oldu ya kuzum yani üstüme bile sinmesin istiyorum sen öyle düşün. Osman hoca bile dedi sigara içiyorsanız bebeğin yanına 1 2 saat yaklasmayin üstüne sinmesi zararlı madde kokusu ağız kokusu vs çocuğa zararlı o beni çok durdurdu.
Yok kuzum korkmuyor neden korktu. Oturt oynasın olmadi kafasını yıkama neyi sevmiyorsa yapma alışsın unutsun biraz
Deniyeyim ama üşütür diye korkuyorumKüvetini doldurup su oyuncakları falan koysanız geri alışır belki
Yoğurt çorbası ıspanak var benim menüdeKızlar akşam menümüz ne? Bn brokoli çorbası yapacam
Sebzeli mercimek corbaKızlar akşam menümüz ne? Bn brokoli çorbası yapacam
Bizim bugün öğünler karıştı dört gibi yedi en son üçüncü öğününü irmik armut tahin yediKızlar akşam menümüz ne? Bn brokoli çorbası yapacam