2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Eşlerin her şeyi yedirmek istemesi peki

Çok geçmiş olsun acil bir durum oluşmuş doktorlara güvenmek en iyisi doğal yolları hastalık öncesinde kullanma taraftarıyım bende son anda işe yaraması biraz zor inşallah toparlar hemen

Ben hiç katı olamadım her ağladığında aldım belki 2 3 aylıkken başlasaydım şuan böyle olmazdı ama yinede emmeyi çok seven bir bebek gece emmesi bitene kadar uyuyacaşını sanmıyorum. Emen bebekler gece hep uyanıyornya çevremde de var bakıyorum bebekleri uyuyor mama alıyor diyorlar bazıları gece 1 kere veriyor bazıları vermiyor bile öyle sabaha kadar uyuyormuş nasıl özeniyor insan. Benimki 10 kere uyanacak meme kaybolur yok olur falan Allah korusun

Bebeğim dünden beri biraz hasta kusuyor ve ara ara ateşi çıkıyor sabah eşim paça çorbası getirmiş bunu içir uyanınca diye.Tam yazmaya geliyordum siz fe yazmışsınız.İcirdinlz mi
Yok ben cesaret edemedim suyu bence sıkıntı yaratmaz ya öyle düşünüyorum bazı doktorlar öneriyor bile

Sizde de iştah kaybı oldu mu ya bizimki hiç bir şey yemek istemiyor 3 gün oldu be hala aynı resmen yüzü küçüldü yavrum ne güzel yiyordu
Yemek yemiyor ama mama alıyor.Yemegi reddediyor.Hastaneye gittik serum takıldı kan tahlili yapıldı. Engeksiyonel bir durum çıkmadı ama huysuzuz ateşimiz var ve kusuyoruz ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…