2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
İyi akşamlar kızlar bişey sorucam ya eşim tutturdu çocuğa az bişey paça çorbası içirelim diye çok yararlıymış falan 😅 ben içirmeyelim dedim araştırdım bazı doktorlar 8. Ayda içireilebşlir diyor bazılarıysa 1 yaşından önce verilmemeli diyor . Hiç veren var mı acaba 😊
Eşlerin her şeyi yedirmek istemesi peki😒

Ayyyy kızlaaarrr, bizim diş sandığımız şey meğer çocuğum boğaz enfeksiyonu olmuş, dün akşam 38 buçuk ile çam sakuraya acile götürdük 39 a yükseldi orda hemen şurup verdiler doktor dedi ki bırakamam bu ateşle serum verelim dedi bizim bebe ağlamaktan bitik düştü kuzum da serum taktirmadik çünkü durmazdi yani şimdi ateş düşürücü ve antibiyotik kullanıyoruz. Antibiyotik kullanmayi sevmiyorum amaaaa yapcak bir şey yok aslında var da biz eşimle bu konu da anlaşamıyoruz ben tamamen doğal yollardan iyileştirme tarafındayim o ise tamamen bilimci 🙄 mesela udi hindi yağı var boğaz enfeksiyonu için mükemmel bir yağ ben kendimde içiyorum ve geçiyor hemen, Ali kereme de hasta olur gibi olduğunda vermiştim şükür ki olmamıştı amaaaa canım kocaaam doktolar.ne diyorlarsa o dur der her zaman
Çok geçmiş olsun acil bir durum oluşmuş doktorlara güvenmek en iyisi doğal yolları hastalık öncesinde kullanma taraftarıyım bende son anda işe yaraması biraz zor inşallah toparlar hemen

Bizimki gece sürekli uyanıyor bizi arıyor hatta kendi beşiğinde değil bizim yatağiniz da yatmak istiyor ama mesela Ablamin kızı asya bir yaşına geldiğinde ablam odasını ayırmıştı öğretmişti ona mesela gece olunca koyuyordu beşiğine el sallıyordu iyle uyuyordu bu arada ablam okul öncesi öğretmenliği yapıyor yani bu konularda biraz katı davrandi 😀😀 mesela hiç ayağında veya normal şekilde sallatmadan uyurdu öyle alıştırdi aamaaaaann ben valla yapamıyorum diyorum ki zaten nereye kadar yanımızda yatcak yatsın isteeee anneee kokusu alsinnn kuzum uyusunnnn oyyy büyüyünce elin kizlarinin yanında uyucaklar şimdi benim yanımda uyusun doya doya 🙈🙈😀😀
Ben hiç katı olamadım her ağladığında aldım belki 2 3 aylıkken başlasaydım şuan böyle olmazdı ama yinede emmeyi çok seven bir bebek gece emmesi bitene kadar uyuyacaşını sanmıyorum. Emen bebekler gece hep uyanıyornya çevremde de var bakıyorum bebekleri uyuyor mama alıyor diyorlar bazıları gece 1 kere veriyor bazıları vermiyor bile öyle sabaha kadar uyuyormuş nasıl özeniyor insan. Benimki 10 kere uyanacak meme kaybolur yok olur falan Allah korusun😃

Bebeğim dünden beri biraz hasta kusuyor ve ara ara ateşi çıkıyor sabah eşim paça çorbası getirmiş bunu içir uyanınca diye.Tam yazmaya geliyordum siz fe yazmışsınız.İcirdinlz mi
Yok ben cesaret edemedim ☺️ suyu bence sıkıntı yaratmaz ya öyle düşünüyorum bazı doktorlar öneriyor bile

Sizde de iştah kaybı oldu mu ya bizimki hiç bir şey yemek istemiyor 3 gün oldu be hala aynı resmen yüzü küçüldü yavrum ne güzel yiyordu
Yemek yemiyor ama mama alıyor.Yemegi reddediyor.Hastaneye gittik serum takıldı kan tahlili yapıldı. Engeksiyonel bir durum çıkmadı ama huysuzuz ateşimiz var ve kusuyoruz ara ara

X