- 11 Temmuz 2023
- 906
- 819
- 23
Benimki gereksiz çabuk çıkardı 5.5 aylık oldugundan beri diş sancilari araliksiz. Bosver daha gec cikarsin önce olmasinin da faydasi yok kiAy siz köpek dişleri falan demeye başladınız bizde dsha hiç tık yok allahım nasıl günler bizi bekliyor
Tüm gün sızlanma halinde yavrum eller agizda saclari cekmeden uyumuyor bitse de kurtulsakAy siz köpek dişleri falan demeye başladınız bizde dsha hiç tık yok allahım nasıl günler bizi bekliyor
Bnmki de tam 6arti 0 oldu iki diş birden patladı smdi 5. Yolda geliyor. Tam oh be diyorsun yenisinin sancısı geliyor ben anlamadım bu diş işini en güzel zamanları ama diş ağrısı yüzünden vee vee evin içi kafamjn içi hep.aglamakliTüm gün sızlanma halinde yavrum eller agizda saclari cekmeden uyumuyor bitse de kurtulsak
İnşallah kolaylıkla çıkar ya diş baya zorluyor bebekleriTüm gün sızlanma halinde yavrum eller agizda saclari cekmeden uyumuyor bitse de kurtulsak
Tetagil aldık biz de rahatlama oldu kuzum.Kızlar bu yan dişler çok zorladı bizihiç durmuyor 6 saattir emmiyor çok az bişey şeftalili muhallebi yedi onun dışında ne uyuyor ne emiyor ağlıyor jel sürüyorum olmuyor calpol verdim yaramadı ne yapacam ben doktor da bişey demedi. Tetagil işe yarıyor mu yarıyosa onu alayım
AllahımmmAz önce instagramda gördüm Down sendromlu bir kız 40 günlük bebeği camdan atmış ya hemde 17. Kattan allahım kanım dondu artık kötü haber görmek istemiyorum allahım evlatlarımızı tüm kötülüklerden korusun
Öyle bişey mi varmış bize de nurse Harveys dentigel verdi doktor onu kullanıyorduk ama sanki rahatlama olmuyor bilmiyorum tam çözemedimKızlar dentinox jel kullanan var mı Dr bizimkine de ondan yazmış rahatlatır diye çok zor çıkarıyor hocam dedim o yüzden, organik mi nasıl o gün sormayı hiç düşünmedim Dr veriyorsa okey dedim ama gorumcemle konuşurken ben çok araştırdım bebek ölümüne yol acanlari var hangisi bilmiyorum deyince acayip korktum
Bu jellerle ilgili osman gönülal hocanın bir videosu var onu izleyin o içeriğine göre sıkıntılı verilmemesi gereken madde olanları söylüyordu jelin içeriğine bakarsanız ona göre verirsiniz. Ben de başka bir jel almıştım gece diş sancısı tutunca nöbetçi eczaneden almıştık araştırayım dedim videoyu izleyince jeli çöpe atmıştım mesela.Kızlar dentinox jel kullanan var mı Dr bizimkine de ondan yazmış rahatlatır diye çok zor çıkarıyor hocam dedim o yüzden, organik mi nasıl o gün sormayı hiç düşünmedim Dr veriyorsa okey dedim ama gorumcemle konuşurken ben çok araştırdım bebek ölümüne yol acanlari var hangisi bilmiyorum deyince acayip korktum
Ay ciddi mi bakayım videoya hemenBu jellerle ilgili osman gönülal hocanın bir videosu var onu izleyin o içeriğine göre sıkıntılı verilmemesi gereken madde olanları söylüyordu jelin içeriğine bakarsanız ona göre verirsiniz. Ben de başka bir jel almıştım gece diş sancısı tutunca nöbetçi eczaneden almıştık araştırayım dedim videoyu izleyince jeli çöpe atmıştım mesela.
Benimde aynı sabah çıkarmış bezden kurutmaya attım ama kurutma yoksa sıkıntı olur. Bugün yedekte aldım 1 togUzun kollu zıbın giydiririm sanırım kendim yatakrnw de tulumu giydiriirm uyuyana kadar çok terliyor uyuyunca normale dönüyor ondan ben yatarken hiç kalın giydirmiuorum hatta camı falan açıyordum ufaktan serinlik gelsin rahat uyusun diye şimdi soğudu artık uyutup bir kaç saat sonra tulumunu giydirirm ay tulumada dün işedi yıkadım hala kurumadı yedekte almadım hemen almam lazım
Ben hiç birini önermiyorlar sanıyordum önerdiği marka neymişBu jellerle ilgili osman gönülal hocanın bir videosu var onu izleyin o içeriğine göre sıkıntılı verilmemesi gereken madde olanları söylüyordu jelin içeriğine bakarsanız ona göre verirsiniz. Ben de başka bir jel almıştım gece diş sancısı tutunca nöbetçi eczaneden almıştık araştırayım dedim videoyu izleyince jeli çöpe atmıştım mesela.
İzledin mi canım neymiş o madde bnde bakayım olmadiAy ciddi mi bakayım videoya hemen
Hadi yaa tüh biliyorum onermedigini ama gittiğimiz Dr verince çok sorugulama gereksinimi duymadım görümcem öyle diyene kadar biraz araştırdım iyi geldi diyen de çok varBu jellerle ilgili osman gönülal hocanın bir videosu var onu izleyin o içeriğine göre sıkıntılı verilmemesi gereken madde olanları söylüyordu jelin içeriğine bakarsanız ona göre verirsiniz. Ben de başka bir jel almıştım gece diş sancısı tutunca nöbetçi eczaneden almıştık araştırayım dedim videoyu izleyince jeli çöpe atmıştım mesela.
Herhangi bir marka önermiyor kullanılmaması gereken etken maddeyi söylüyor örneğin benzokain içeren jelleri kullanmayın diyor. Prospektüse bakıp kullanmamıştım mesela ben.Ben hiç birini önermiyorlar sanıyordum önerdiği marka neymiş
Tabi sizin kararınız fayda zarar karşılaştırması en iyisi bu durumlarda. Tetagil öneriyorlar genelde onu denediniz miHadi yaa tüh biliyorum onermedigini ama gittiğimiz Dr verince çok sorugulama gereksinimi duymadım görümcem öyle diyene kadar biraz araştırdım iyi geldi diyen de çok var
Yok canım denemedim denemem de sanırım 1 kaç gece ekstrem zorluyor ama olsun napalim o riske giremem dedhgin videoyu izledim sonu kain le biten maddeler diyo bnmkinde l harfi ile başlayan var aklıma gelmedi smdi ilk 2 saat içinde morarma kalp çarpıntısı bebekte nefeste zorluk vs olur diyo benim zaten alerjik bünyem var el kadar bebeye de deneyemem o riske giremem bakalım buz soğuk bez soğuk salatalık pırasa soğan idsre ederiz artık çok sağol canımTabi sizin kararınız fayda zarar karşılaştırması en iyisi bu durumlarda. Tetagil öneriyorlar genelde onu denediniz mi
Benimkinin üzerinde kurutmaya atmayın yazıyor zagen kurutma makinemde yokBenimde aynı sabah çıkarmış bezden kurutmaya attım ama kurutma yoksa sıkıntı olur. Bugün yedekte aldım 1 tog
Ben hiç atmamıştım çocuğun eşyalarını ilk kez bugün attım onu da hassas ta attım doğru düzgün kurumamışlarBenimkinin üzerinde kurutmaya atmayın yazıyor zagen kurutma makinemde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?