- 9 Haziran 2023
- 3.404
- 2.564
- 53
- 36
Gecmıs olsun canm allah beyerınden saklasınKızlar çok sallandık ya.. Okulda çocuklar çığlık çığlığa ağladı onları okuldan çıkarmaya çalıştık ama bi yandan aklım kızım da arayıp soramıyordum bile kaynanamı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmıs olsun canm allah beyerınden saklasınKızlar çok sallandık ya.. Okulda çocuklar çığlık çığlığa ağladı onları okuldan çıkarmaya çalıştık ama bi yandan aklım kızım da arayıp soramıyordum bile kaynanamı
Otur ağla tutma kendını rahatlarsınBu Saate kadar yoğun ve zor bir gün geçirdim bebişim sürekli bağırıyordu dışarı çıkarttım o da işe yaramadı benim de her şeye aglayasim var uyuttum birazdan uyanır herhalde neyse ki kardeşim gelecek biraz destek olur
Maşallah benımkı tembel ya herseyı ayagına cagıryor ge ge dıyeMalum bende 3 çocuk ikisi okullu biri bebe olunca yetişemiyorum artık. Benimki de 26 ekimde 8 aylık olacak. Her yere tutunup kalkıyor düşecek diye korkuyorum. Yalnız bırakamıyorum hiç.
Ben oturarak yediriyorumOturtarak mı yatarken mı yediriyor sunuz benımkı eskıden yatarak yıyordu baktım oguruyor oturuyorum geverıyor agzında nınelee olur ya dıssız aynı oyke
Gözün aydın canım alt dişler geliyor bayağı şişmiş bir kere iki güne patlatırBakın kızlar ne alemde
İzzet efemmm bizimkide böyle gibi gelecek mi acabaBakın kızlar ne alemde
Çok geçmiş olsın ya herkes iyi miKızlar çok sallandık ya.. Okulda çocuklar çığlık çığlığa ağladı onları okuldan çıkarmaya çalıştık ama bi yandan aklım kızım da arayıp soramıyordum bile kaynanamı
Benim bebiş bi değişik heralde bu tabaktan sadece bir kaşık yer o da bebek kaşığı ileAkşam menüsü kıyma brokoli yoğurt
Benimki aslında çok güzel yiyordu bu tabağı bitirirdi ama 10 gündür falan yemiyor bu tabağı da yemedi zorla birkaç kaşıkBenim bebiş bi değişik heralde bu tabaktan sadece bir kaşık yer o da bebek kaşığı ile
İnşallah canm 2 gündür gecelerı aglıyor hep uyanıyorGözün aydın canım alt dişler geliyor bayağı şişmiş bir kere iki güne patlatır
İnşallah gelsınİzzet efemmm bizimkide böyle gibi gelecek mi acaba
Masallahhhbenımkıne de aynı guncellemeBenim bebeye güncelleme geldi bugün 1 dk durmak istemedi sürekli hareket kıpır kıpır ve sürekli konuştu pilim bitti
Benomko o yoğurtlu brokolı yer ama kıyma yemez balık çok sevıyor kabak çorbası nı sebze çorbasını yoğurt çorbasını tarhana sevmıyor taze fasulye yemegını falan çok sevıyorAkşam menüsü kıyma brokoli yoğurt
Maşallah senin bebiş güzel yiyordu zatenBenomko o yoğurtlu brokolı yer ama kıyma yemez balık çok sevıyor kabak çorbası nı sebze çorbasını yoğurt çorbasını tarhana sevmıyor taze fasulye yemegını falan çok sevıyor
Siz hangi şehirdi çok geçmiş olsunKızlar çok sallandık ya.. Okulda çocuklar çığlık çığlığa ağladı onları okuldan çıkarmaya çalıştık ama bi yandan aklım kızım da arayıp soramıyordum bile kaynanamı