• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Bizim daha yeni 3. Dişimiz çıktı üstten de şişmiş 3 tane beyazlıkvar Bayadır ama hala çıkmadı gece uykuları hala aynı devamlı çığlık atarak uyanıyor normalde emziriyordum mamaya başladım yemek az yediğinde ve geceleri mama veriyorum millet mamayı memeyi kesiyor 1 yaşına geldi ben mamaya başladım sanki yanlış yapıyorum ama galiba gece acıkıyor mama verince bir tık uykusu uzadı ama diş acısı çektiği için devamlı ağlayarak kalkıyor dişten sonda ne olacak merak ediyorum gerçi 2 yaşına kadar bunun sonu yok tam bitecek yine diş bir de bizimkiler çok geç çıkıyor herkesin en az 5 6 dişi var bizim daha 3 tane onlarda tam çıkmadı zaten
Bizde sizin gibi emiyoruz ama daha yeni mamaya da basladik..ama sadece gece uykusunda mamayi iciyor.bizimkide garip oldu,herkes gece beslenmesini birakirken biz mamayla arttirdik..

Mamaya başlama sebebiniz neydi peki?
Cok fazla sutum yok bence.,.gecede haliyle cok kalkiyor ,doymuyor muhtemelen...Mamayi icince kalkis suresi baya farketti..bende gece en azindan iki kere mama veriyorum uyandirmadan..daha cok uyuyor,.
Uyanikken mama almiyor .
Aslinda gece beslenmesini birakmak lazim biliyorum ama sutumde az..ek gida da bazen bir öğun ile gunu bitiriyoruz..

Cok fazla sutum yok bence.,.gecede haliyle cok kalkiyor ,doymuyor muhtemelen...Mamayi icince kalkis suresi baya farketti..bende gece en azindan iki kere mama veriyorum uyandirmadan..daha cok uyuyor,.
Uyanikken mama almiyor .
Aslinda gece beslenmesini birakmak lazim biliyorum ama sutumde az..ek gida da bazen bir öğun ile gunu bitiriyoruz..
Benimde bebeğim çok kalkıyor normalde bu aylarda açlıktan kalkmazlar diyor doktorlar ama bilmiyorum, mama 3 aylıkken denemiştim almamıştı biberon da tutmamıştı mamayı da istememişti şimdi nasıl olur bilmiyorum gece meme almadan duramaz mı acaba diyorum

Back