2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Tüm gün sızlanma halinde yavrum eller agizda saclari cekmeden uyumuyor bitse de kurtulsak 🙄
Bnmki de tam 6arti 0 oldu iki diş birden patladı smdi 5. Yolda geliyor. Tam oh be diyorsun yenisinin sancısı geliyor ben anlamadım bu diş işini en güzel zamanları ama diş ağrısı yüzünden vee vee evin içi kafamjn içi hep.aglamakli😴 uykuyu demiyorum bile ilk 4 ay güzel güzel uyumuşum Allah'tan o uzun uykuları varken 🥲

Kızlar bu yan dişler çok zorladı bizi 😢 hiç durmuyor 6 saattir emmiyor çok az bişey şeftalili muhallebi yedi onun dışında ne uyuyor ne emiyor ağlıyor jel sürüyorum olmuyor calpol verdim yaramadı ne yapacam ben :KK43: doktor da bişey demedi. Tetagil işe yarıyor mu yarıyosa onu alayım
Tetagil aldık biz de rahatlama oldu kuzum.

Kızlar dentinox jel kullanan var mı Dr bizimkine de ondan yazmış rahatlatır diye çok zor çıkarıyor hocam dedim o yüzden, organik mi nasıl o gün sormayı hiç düşünmedim Dr veriyorsa okey dedim ama gorumcemle konuşurken ben çok araştırdım bebek ölümüne yol acanlari var hangisi bilmiyorum deyince acayip korktum

Kızlar dentinox jel kullanan var mı Dr bizimkine de ondan yazmış rahatlatır diye çok zor çıkarıyor hocam dedim o yüzden, organik mi nasıl o gün sormayı hiç düşünmedim Dr veriyorsa okey dedim ama gorumcemle konuşurken ben çok araştırdım bebek ölümüne yol acanlari var hangisi bilmiyorum deyince acayip korktum
Öyle bişey mi varmış bize de nurse Harveys dentigel verdi doktor onu kullanıyorduk ama sanki rahatlama olmuyor bilmiyorum tam çözemedim

Bu jellerle ilgili osman gönülal hocanın bir videosu var onu izleyin o içeriğine göre sıkıntılı verilmemesi gereken madde olanları söylüyordu jelin içeriğine bakarsanız ona göre verirsiniz. Ben de başka bir jel almıştım gece diş sancısı tutunca nöbetçi eczaneden almıştık araştırayım dedim videoyu izleyince jeli çöpe atmıştım mesela.

Bu jellerle ilgili osman gönülal hocanın bir videosu var onu izleyin o içeriğine göre sıkıntılı verilmemesi gereken madde olanları söylüyordu jelin içeriğine bakarsanız ona göre verirsiniz. Ben de başka bir jel almıştım gece diş sancısı tutunca nöbetçi eczaneden almıştık araştırayım dedim videoyu izleyince jeli çöpe atmıştım mesela.
Ay ciddi mi bakayım videoya hemen

Uzun kollu zıbın giydiririm sanırım kendim yatakrnw de tulumu giydiriirm uyuyana kadar çok terliyor uyuyunca normale dönüyor ondan ben yatarken hiç kalın giydirmiuorum hatta camı falan açıyordum ufaktan serinlik gelsin rahat uyusun diye şimdi soğudu artık uyutup bir kaç saat sonra tulumunu giydirirm ay tulumada dün işedi yıkadım hala kurumadı yedekte almadım hemen almam lazım
Benimde aynı sabah çıkarmış bezden kurutmaya attım ama kurutma yoksa sıkıntı olur. Bugün yedekte aldım 1 tog

Ben hiç birini önermiyorlar sanıyordum önerdiği marka neymiş

Hadi yaa tüh biliyorum onermedigini ama gittiğimiz Dr verince çok sorugulama gereksinimi duymadım görümcem öyle diyene kadar biraz araştırdım iyi geldi diyen de çok var

Tabi sizin kararınız fayda zarar karşılaştırması en iyisi bu durumlarda. Tetagil öneriyorlar genelde onu denediniz mi
Yok canım denemedim denemem de sanırım 1 kaç gece ekstrem zorluyor ama olsun napalim o riske giremem dedhgin videoyu izledim sonu kain le biten maddeler diyo bnmkinde l harfi ile başlayan var aklıma gelmedi smdi ilk 2 saat içinde morarma kalp çarpıntısı bebekte nefeste zorluk vs olur diyo benim zaten alerjik bünyem var el kadar bebeye de deneyemem o riske giremem bakalım buz soğuk bez soğuk salatalık pırasa soğan idsre ederiz artık çok sağol canım

X