- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.018
- 598
Ayyy bekliyorum heyecanlaya evet krem beyaz gri böyle şeyler aldım zaten çok mavi mavi pembe pembe birşey almak istemiyorum(dedi ve renk renk doldurdu :)) şubat olacağı için uzun küçükleri uzun kollu almaya dikkat ettim :) Dur ofis müsait olursa atmaya çalışacağım :)
Bende anlamadım usg ye göre o hafta da bebek görünmesi de normal gelmedi bir örneğini bulsam rahatliycam ama sanki bir tek benim başıma gelmiş gibi 12 haziran da catlatma ignesi olmuştum 13denbsonra dollenme olması lazım insallah benim hesabım tutar perşembe ye yıllar var sanki5+3 te bebek bile gormedik biz sadece yolk sac ile kese vardi. 6+3 te bebegi ve kalp atisni duyduk. Dollenmeye gore hesaplaniyor sanrm onemli olan o
Icim de umut var hala bekliyorum Allahim yardim edecek dua edin bize nolur çarpsın o minik kalbiYa cnm üzme kendini stres yapma ama bildiğim kadarıyla kalp atışı için sekizinci haftaya kadar bekleniyor
İnşaallah cnm dualarım seninle olacak güzel haberlerini bekleyeceğizIcim de umut var hala bekliyorum Allahim yardim edecek dua edin bize nolur çarpsın o minik kalbi
Ben daha cok kullaniyordum sen kalbini ferah tut.ne kadar surdu lekelenmen suan devam ediyor muBende 3 günde bir iğne vuruluyorum. Her gün progestan dex vuruyorum göbekten . Kahverengi lekelenme var bu da beni endişeleniyor bu kadar ilaç kullanıyorum öünkü
İnsallah onemli birsey degildir progestron igneleri sifa olurBende 3 günde bir iğne vuruluyorum. Her gün progestan dex vuruyorum göbekten . Kahverengi lekelenme var bu da beni endişeleniyor bu kadar ilaç kullanıyorum öünkü
İnsallah onemli birsey degildir progestron igneleri sifa olurBende 3 günde bir iğne vuruluyorum. Her gün progestan dex vuruyorum göbekten . Kahverengi lekelenme var bu da beni endişeleniyor bu kadar ilaç kullanıyorum öünkü
Burun tıkanıklığına sulfarhin iyi geliyorİlk gebeligimde ateşli grip olmuştum 2 kere doktorumun önerisiyle dogal seylerle atlatmaya calıstım.burun tıkanıklıgıma serum fizyolojik kullanabilirsin.
Hadi sana bi kıyak yapayım da öneride bulunayımKızlar kesinlikle bebek arabasında kabin boy alacağım iyice araştırdım herkes öneriyor
Ayy süpermişHadi sana bi kıyak yapayım da öneride bulunayımkabin boy müko istersen pusetiyle ilk 6-9 ay ana kısmı sökerek kullanabılıyorsun
Vıdeosunu izle netten ben aldım bende atabilirim tabıkı ıstersen oto koltuğu olan ve olmayan olarak ayrı satılıyor ben sadece bebek arabasını aldım oto koltuğumuz vardı uyumlu onunla dıye istersen direk üstünede takabılıyorsun ama kayışlarından kumaşlı kısmı komple cıkartıpta sadece arabanın kasa kısmıyla da kullanabılıyorsunAyy süpermişsoldakine oto koltukta mi takılıyor tam çözemedim henüz bunları
Mağazadan mi aldın canım internetten mi acaba gidip bakabileceğimiz bir yerde var mıdır e bebek gibiVıdeosunu izle netten ben aldım bende atabilirim tabıkı ıstersen oto koltuğu olan ve olmayan olarak ayrı satılıyor ben sadece bebek arabasını aldım oto koltuğumuz vardı uyumlu onunla dıye istersen direk üstünede takabılıyorsun ama kayışlarından kumaşlı kısmı komple cıkartıpta sadece arabanın kasa kısmıyla da kullanabılıyorsunSagdakı soldakı ıkısıde aynı araba
Ebebekte var kuzum zaten hangı bölgede var bi bak benim yakınımdakılerde yoktu videoya bakıp rısk aldım cunku baginin yeni bi modeli cok yorumda yokMağazadan mi aldın canım internetten mi acaba gidip bakabileceğimiz bir yerde var mıdır e bebek gibi
İçindeki kumanda detayıEbebekte var kuzum zaten hangı bölgede var bi bak benim yakınımdakılerde yoktu videoya bakıp rısk aldım cunku baginin yeni bi modeli cok yorumda yok
Şuan salonun ortasında oğlum kullanıyor keyıf içinoğlum 4 bucuk yasında ve o cok rahat sığıyor arabanın sürüşü de hala kaymak gibi
Yenidoğan içinde uyumlu zaten kuzum aynen hani ille puseti olmasına gerek yok bende mevcut o yuzden kullanırım dur cekeyım bak canlı mankenim haraketsız durmuyor bi türlü kusuruna bakmaİçindeki kumanda detayıyerimmm onu
Yeni doğanda biner heralde düz yatırınca
Bende keseyi gördükten sonra dayanamayıp chakra indiriminden birşeyler almıştımya kızlar valla ben şimdiden kendimi tutamadımm hm ve mangodan indirimden aldım akşam gidince atarım size bir bakın sizde isterseniz çok güzeller hep küçük almadım artık beğendiklerim hangi ayar uygunsa onu aldım 6-9 da var 1-2 ayda var :)
Ay çok rahat görünüyor benim bile giresim geldi içineYenidoğan içinde uyumlu zaten kuzum aynen hani ille puseti olmasına gerek yok bende mevcut o yuzden kullanırım dur cekeyım bak canlı mankenim haraketsız durmuyor bi türlü kusuruna bakma
Bizim oğlumuzdan kalan bebek arabası çalındı bende mecburen tekrardan araştırıp almak zorunda kaldım gönülden tavsıye ederim kuzumAy çok rahat görünüyor benim bile giresim geldi içinetamamdır bende bundan alayım birinci ağızdan öneri her zaman en iyisidir saklarım kardeşi olursa o da kullanır sizde ki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?