- Konu Sahibi Buffalosos
- #70.401
Masallah ne güzel.Bizde sadece ben ilgileniyorum bebeğimle baba gelince de kucağında tutuyor ya da yanına oturuyor götürüp sonra da uyku saatinde kendisi uyutuyor tüm sorumluluk benim üzerimde hiç kelime çıkarmıyor henüz benim ilgilenmemle de sanırım sadece bu kadar oluyor.Emekleme de henüz yok.Yemeği bende beslenmesi bende bakımı bende gece gündüz bu şekilde sanırım çok yoruldum artık yetersiz destekten bütün günüm evde işlerle ve bebekle debelenmekle geçiyor.Gece bebeğim uyandığında bu aralar o kadar zor duyuyorum ki yanımda olmasına rağmen rüyadaymışım gibi geliyor.Ona yetememekten de korkuyorum en kötüsü bu aralar herseye yetmeye çalışırken kendime yetemiyorum.uyurken de içeride bir saat oturup çat içeceğime uyuyup kalıyorum her gün yine aynı maraton her gün yine aynı döngü çok şükür rutinlerimize de ama çok yoruldum sanırımBaba dede bebe gibi kelimeler söylüyor, babıldama aşaması yani, emekleme olarak da sürünüyor bacaklarının üstünde emeklemiyor henüz ama sürünerek heryere gidiyor. Tutunup kalkmaya da başladı yeni yeni ama çok dengesiz