• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
ya evet krem beyaz gri böyle şeyler aldım zaten çok mavi mavi pembe pembe birşey almak istemiyorum(dedi ve renk renk doldurdu :)) şubat olacağı için uzun küçükleri uzun kollu almaya dikkat ettim :) Dur ofis müsait olursa atmaya çalışacağım :)
Ayyy bekliyorum heyecanla 😍😍😍

Kızlar kan rahlili sonuçlarım çıktı sağlık ocağında yaptırdım. Doktoruma da gönderdim b12 çok düşük çıkmış sizlerinde öyle mi protein ağırlıklı beslenmem gerekiyor sakırım. Haftaya kontrolüm var görüşelim dedi doktorum. ayy birde betama bakmışlar tekrar 77binlerde nerden nereye geldik çok şükür

5+3 te bebek bile gormedik biz sadece yolk sac ile kese vardi. 6+3 te bebegi ve kalp atisni duyduk. Dollenmeye gore hesaplaniyor sanrm onemli olan o
Bende anlamadım usg ye göre o hafta da bebek görünmesi de normal gelmedi bir örneğini bulsam rahatliycam ama sanki bir tek benim başıma gelmiş gibi 12 haziran da catlatma ignesi olmuştum 13denbsonra dollenme olması lazım insallah benim hesabım tutar perşembe ye yıllar var sanki

Ya cnm üzme kendini stres yapma ama bildiğim kadarıyla kalp atışı için sekizinci haftaya kadar bekleniyor
Icim de umut var hala bekliyorum Allahim yardim edecek dua edin bize nolur çarpsın o minik kalbi🤲🤲

Bende 3 günde bir iğne vuruluyorum. Her gün progestan dex vuruyorum göbekten . Kahverengi lekelenme var bu da beni endişeleniyor bu kadar ilaç kullanıyorum öünkü
Ben daha cok kullaniyordum sen kalbini ferah tut.ne kadar surdu lekelenmen suan devam ediyor mu

Kızlar kesinlikle bebek arabasında kabin boy alacağım iyice araştırdım herkes öneriyor

Hadi sana bi kıyak yapayım da öneride bulunayım 😍😂 kabin boy müko istersen pusetiyle ilk 6-9 ay ana kısmı sökerek kullanabılıyorsun

Eklentiler

• D166E1BA-FA8F-4969-8FB5-E130D8361B43.webp
    D166E1BA-FA8F-4969-8FB5-E130D8361B43.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 110
  • 402C7DE2-1947-43DD-98EC-37D05B377326.webp
    402C7DE2-1947-43DD-98EC-37D05B377326.webp
    23 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar ben 10. Haftama girdim fetal DNA testi yaptırayım diyorum. 6 bin liraymış siz ne düşünüyorsunuz

Ayy süpermiş 😍😍 soldakine oto koltukta mi takılıyor tam çözemedim henüz bunları
Vıdeosunu izle netten ben aldım bende atabilirim tabıkı ıstersen oto koltuğu olan ve olmayan olarak ayrı satılıyor ben sadece bebek arabasını aldım oto koltuğumuz vardı uyumlu onunla dıye istersen direk üstünede takabılıyorsun ama kayışlarından kumaşlı kısmı komple cıkartıpta sadece arabanın kasa kısmıyla da kullanabılıyorsun ☺️ Sagdakı soldakı ıkısıde aynı araba

Vıdeosunu izle netten ben aldım bende atabilirim tabıkı ıstersen oto koltuğu olan ve olmayan olarak ayrı satılıyor ben sadece bebek arabasını aldım oto koltuğumuz vardı uyumlu onunla dıye istersen direk üstünede takabılıyorsun ama kayışlarından kumaşlı kısmı komple cıkartıpta sadece arabanın kasa kısmıyla da kullanabılıyorsun ☺️ Sagdakı soldakı ıkısıde aynı araba
Mağazadan mi aldın canım internetten mi acaba gidip bakabileceğimiz bir yerde var mıdır e bebek gibi

Mağazadan mi aldın canım internetten mi acaba gidip bakabileceğimiz bir yerde var mıdır e bebek gibi
Ebebekte var kuzum zaten hangı bölgede var bi bak benim yakınımdakılerde yoktu videoya bakıp rısk aldım cunku baginin yeni bi modeli cok yorumda yok
Şuan salonun ortasında oğlum kullanıyor keyıf için 😂 oğlum 4 bucuk yasında ve o cok rahat sığıyor arabanın sürüşü de hala kaymak gibi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    73,3 KB · Görüntüleme: 101
Ebebekte var kuzum zaten hangı bölgede var bi bak benim yakınımdakılerde yoktu videoya bakıp rısk aldım cunku baginin yeni bi modeli cok yorumda yok
Şuan salonun ortasında oğlum kullanıyor keyıf için 😂 oğlum 4 bucuk yasında ve o cok rahat sığıyor arabanın sürüşü de hala kaymak gibi
İçindeki kumanda detayı 🤣🤣 yerimmm onu
Yeni doğanda biner heralde düz yatırınca

İçindeki kumanda detayı 🤣🤣 yerimmm onu
Yeni doğanda biner heralde düz yatırınca
Yenidoğan içinde uyumlu zaten kuzum aynen hani ille puseti olmasına gerek yok bende mevcut o yuzden kullanırım dur cekeyım bak canlı mankenim haraketsız durmuyor bi türlü kusuruna bakma 😂

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 85
  • image.webp
    image.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 88
  • image.webp
    image.webp
    72,1 KB · Görüntüleme: 95
ya kızlar valla ben şimdiden kendimi tutamadımm hm ve mangodan indirimden aldım akşam gidince atarım size bir bakın sizde isterseniz çok güzeller hep küçük almadım artık beğendiklerim hangi ayar uygunsa onu aldım 6-9 da var 1-2 ayda var :)
Bende keseyi gördükten sonra dayanamayıp chakra indiriminden birşeyler almıştım🙈

Yenidoğan içinde uyumlu zaten kuzum aynen hani ille puseti olmasına gerek yok bende mevcut o yuzden kullanırım dur cekeyım bak canlı mankenim haraketsız durmuyor bi türlü kusuruna bakma 😂
Ay çok rahat görünüyor benim bile giresim geldi içine 😂😂 tamamdır bende bundan alayım birinci ağızdan öneri her zaman en iyisidir 😍😍 saklarım kardeşi olursa o da kullanır sizde ki gibi 😍

Ay çok rahat görünüyor benim bile giresim geldi içine 😂😂 tamamdır bende bundan alayım birinci ağızdan öneri her zaman en iyisidir 😍😍 saklarım kardeşi olursa o da kullanır sizde ki gibi 😍
Bizim oğlumuzdan kalan bebek arabası çalındı bende mecburen tekrardan araştırıp almak zorunda kaldım gönülden tavsıye ederim kuzum 😍
Çoğu kabının arka ayarlaması kayışlıdır ve bazı markalarda bu kayış cocuk yaşlandığı gıbı kayıp gıdıyor deneyımlemıstım o cok sıkıntı olmustu bana bunun kayış kısmı da cok saglam kaymıyor

Son düzenleme:
Back