2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323

Bende tup bebek yaptim şuan 11+4deyim kanama cok normal iki kez yasadim bende malesef.onemli olan uzun surmemesi ve kirmizi rengi almamasi.bunun disinda panik yapma cunku bende yaptim ama cok normalmis.zaten ignemizi oluyoruz tedbirimizi aliyoruz ole dusun...

Endişemi atamıyorum üstümden Salı günü randevum var . Bu kadar ilaç istirahat öncesinde bir sürü emek baya yıpratıcı . 12. Haftadan sonramı normale dönüyor her şey?

Merak ediyorm ben de ogrenecez dogru mu degil mi. Ben de 5. Haftada direkt 6680 ile ogrendim. Oglumda da buna yakindi. Insallh curuturuz

5+3 te bebek bile gormedik biz sadece yolk sac ile kese vardi. 6+3 te bebegi ve kalp atisni duyduk. Dollenmeye gore hesaplaniyor sanrm onemli olan o

Cok gecmis olsun progestron fitil igne hapi kanama baslayinca mi basladiniz.yoksa zaten kullaniyormuyudunuz

Endişemi atamıyorum üstümden Salı günü randevum var . Bu kadar ilaç istirahat öncesinde bir sürü emek baya yıpratıcı . 12. Haftadan sonramı normale dönüyor her şey?
Ben kese ve kalp atisindan sonra tekrar yasamadim.9. haftayi bulmadan kesildi.ama bu kişiden kisiye gore degisebilir endise etmeyin.ben o donem pruloton disinda 10 gun birer gun arayla progestan fitil disinda birde iğne vermisti doktor o da etkili oldu...

Cok gecmis olsun progestron fitil igne hapi kanama baslayinca mi basladiniz.yoksa zaten kullaniyormuyudunuz
Zaten kullanıyordum. Haftada bir yapılan progestan ampul vardı 3 günde bir yapmaya başladık. Coraspirin kullanıyordum onu da kanamaya sebep olduğu için kesti doktor

Bende 3 günde bir iğne vuruluyorum. Her gün progestan dex vuruyorum göbekten . Kahverengi lekelenme var bu da beni endişeleniyor bu kadar ilaç kullanıyorum öünkü

Benim doktorum 1 hafta önde ya da geride olması önemli değil ileri haftalarda yakalar demişti

Bende ela istiyorum eşim de zeynep istiyor tamam zeynep ela olsun diyorum, bu sefer sen ela diye çağırırsın diye kabul etmiyor
Ya bende ilk kızımda ece dedim eşimde elif istiyordu elif ece koyduk gerçektende ben hep ece diye sesleniyorum sende yok ya iki ismi birlikte söylerim dersi olmadı öyle ikna edersin

Ya cnm üzme kendini stres yapma ama bildiğim kadarıyla kalp atışı için sekizinci haftaya kadar bekleniyor

ya kızlar valla ben şimdiden kendimi tutamadımm hm ve mangodan indirimden aldım akşam gidince atarım size bir bakın sizde isterseniz çok güzeller hep küçük almadım artık beğendiklerim hangi ayar uygunsa onu aldım 6-9 da var 1-2 ayda var :)

Unisex şeyler mi aldın canım cinsiyet belli olur olmaz alcam diyorum da nasıl şeyler aldın şimdiden

meehaba tatil konusunda drlar ne diyor benim de tam 2 aylık olunca tatil olanım vardı iptal mı etmem gerekiyor acaba :/ yurtdısı bir de ama çok gitmek istiyorum
Doktorum izin verdi ama uzun süre oturma arada yürü mola ver demişti ama ben gidemedim bizim köyün yolları baya kötü çukurlar çok hepsi uçurum kenarında çünkü bebek düşer korkusundan bu sene denize falan gidip gelirim artık

Unisex şeyler mi aldın canım cinsiyet belli olur olmaz alcam diyorum da nasıl şeyler aldın şimdiden
ya evet krem beyaz gri böyle şeyler aldım zaten çok mavi mavi pembe pembe birşey almak istemiyorum(dedi ve renk renk doldurdu :)) şubat olacağı için uzun küçükleri uzun kollu almaya dikkat ettim :) Dur ofis müsait olursa atmaya çalışacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…