İlk gebeligimde ateşli grip olmuştum 2 kere doktorumun önerisiyle dogal seylerle atlatmaya calıstım.burun tıkanıklıgıma serum fizyolojik kullanabilirsin.
Teşekkürlerİlk gebeligimde ateşli grip olmuştum 2 kere doktorumun önerisiyle dogal seylerle atlatmaya calıstım.burun tıkanıklıgıma serum fizyolojik kullanabilirsin.
Bende tup bebek yaptim şuan 11+4deyim kanama cok normal iki kez yasadim bende malesef.onemli olan uzun surmemesi ve kirmizi rengi almamasi.bunun disinda panik yapma cunku bende yaptim ama cok normalmis.zaten ignemizi oluyoruz tedbirimizi aliyoruz ole dusun...Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Benim 8+2 de kanamam oldu baya bir kaç pıhtılı bir günlük pedi dolduracak kadar oldu. Hemen progestan iğnemi vurdurdum anneme. Sabaha doktora gittim kanama bölgesi az dedi bir haftadır iğneler fitiller haplar kullanıyorum. Kahverengi lekelenmem var iki gündür . Korkuyorum bende açıkçası. Tüp bebekle hamile kaldım bebek gayet sağlıklı ama kanama neden oluyor anlamıyorum. Sürekli yatmaktan harap oldum
Gebeliği böyle kanamalarla geçip çocuğuna kavuşan var mıdır ? Bitecek mi bu kanamalar acaba ?
Bende tup bebek yaptim şuan 11+4deyim kanama cok normal iki kez yasadim bende malesef.onemli olan uzun surmemesi ve kirmizi rengi almamasi.bunun disinda panik yapma cunku bende yaptim ama cok normalmis.zaten ignemizi oluyoruz tedbirimizi aliyoruz ole dusun...
Merhaba fetal dna nerde yaptırdınız nekadar verdinizBen yaptırdım canim.
Merak ediyorm ben de ogrenecez dogru mu degil mi. Ben de 5. Haftada direkt 6680 ile ogrendim. Oglumda da buna yakindi. Insallh curuturuzBeta kısmı doğru ise benim erkek o zaman4 küsürüncü haftada kızımda 1080 çıkmıştı 2 gün sonra 5000 olmuştu
Bu gebeliğimde direkt >10000 yazıyordu aynı hafta için bu teoriyi merak ettim ben de erkek istiyorumtabii önce sağlıklı hayırlı olsun o ayrı
5+3 te bebek bile gormedik biz sadece yolk sac ile kese vardi. 6+3 te bebegi ve kalp atisni duyduk. Dollenmeye gore hesaplaniyor sanrm onemli olan oAllah askina başına gelemnya da duyan varsa yorum yapsin lütfen dün doktora gittik ama kafamız çok karıştı kese için de bebek göründü ilk kez ben ekranda yanıp sönen bisey de GÖRDÜM eşim de gördü hatta ama sesi alamadık Dr alttan bakti yine ses yok. 1 hafta daha bekleyelim dedi . Bu arada sata göre 7+5 ama bugünkü hesaba göre 5+4 dedi Dr. Cikinca muayeneden başka bir Dr daha görünmek istedim gittik de muayene oldum bu sefer Dr bebek ölçüsünü de farklı hesapladı. Kendi doktorum 2.48mm dedi diğer doktor 0.48mm 6+1 dedi yarin gel alalim kalp atışı yok dedi. Kendi doktorumuz ise 1 hafta daha zaman verelim dedi. Bu durum da ola lar var mi varsa cevap yazarlarsa bir umut olur moralim çok bozuk valla tansiyonum 16 ya çıktı.
Cok gecmis olsun progestron fitil igne hapi kanama baslayinca mi basladiniz.yoksa zaten kullaniyormuyudunuzÇok geçmiş olsun çok üzüldüm. Benim 8+2 de kanamam oldu baya bir kaç pıhtılı bir günlük pedi dolduracak kadar oldu. Hemen progestan iğnemi vurdurdum anneme. Sabaha doktora gittim kanama bölgesi az dedi bir haftadır iğneler fitiller haplar kullanıyorum. Kahverengi lekelenmem var iki gündür . Korkuyorum bende açıkçası. Tüp bebekle hamile kaldım bebek gayet sağlıklı ama kanama neden oluyor anlamıyorum. Sürekli yatmaktan harap oldum
Gebeliği böyle kanamalarla geçip çocuğuna kavuşan var mıdır ? Bitecek mi bu kanamalar acaba ?
Ben kese ve kalp atisindan sonra tekrar yasamadim.9. haftayi bulmadan kesildi.ama bu kişiden kisiye gore degisebilir endise etmeyin.ben o donem pruloton disinda 10 gun birer gun arayla progestan fitil disinda birde iğne vermisti doktor o da etkili oldu...Endişemi atamıyorum üstümden Salı günü randevum var . Bu kadar ilaç istirahat öncesinde bir sürü emek baya yıpratıcı . 12. Haftadan sonramı normale dönüyor her şey?
O da tutmadıİlk gebeliğimde aşırı yüksek değildi ama oğlum oldu
Zaten kullanıyordum. Haftada bir yapılan progestan ampul vardı 3 günde bir yapmaya başladık. Coraspirin kullanıyordum onu da kanamaya sebep olduğu için kesti doktorCok gecmis olsun progestron fitil igne hapi kanama baslayinca mi basladiniz.yoksa zaten kullaniyormuyudunuz
Bende 3 günde bir iğne vuruluyorum. Her gün progestan dex vuruyorum göbekten . Kahverengi lekelenme var bu da beni endişeleniyor bu kadar ilaç kullanıyorum öünküBen kese ve kalp atisindan sonra tekrar yasamadim.9. haftayi bulmadan kesildi.ama bu kişiden kisiye gore degisebilir endise etmeyin.ben o donem pruloton disinda 10 gun birer gun arayla progestan fitil disinda birde iğne vermisti doktor o da etkili oldu...
Ben erkek olsun istiyorum hahahahMerak ediyorm ben de ogrenecez dogru mu degil mi. Ben de 5. Haftada direkt 6680 ile ogrendim. Oglumda da buna yakindi. Insallh curuturuz
Benim doktorum 1 hafta önde ya da geride olması önemli değil ileri haftalarda yakalar demiştiEki Görüntüle 3275460 selam Kızlar bugün sarı akıntı şikayetiyle tekrar doktora gittim bebeğim sata göre 9+4 ama ultrasona 10+3 çıkıyor .Doktor iri bir bebek dedi şekere filan bakarız dedi sizce sorun olur mu ya endişe ettim ben doktor sorun değil dedi ama
Ya bende ilk kızımda ece dedim eşimde elif istiyordu elif ece koyduk gerçektende ben hep ece diye sesleniyorumBende ela istiyorum eşim de zeynep istiyor tamam zeynep ela olsun diyorum, bu sefer sen ela diye çağırırsın diye kabul etmiyor
Ya cnm üzme kendini stres yapma ama bildiğim kadarıyla kalp atışı için sekizinci haftaya kadar bekleniyorAllah askina başına gelemnya da duyan varsa yorum yapsin lütfen dün doktora gittik ama kafamız çok karıştı kese için de bebek göründü ilk kez ben ekranda yanıp sönen bisey de GÖRDÜM eşim de gördü hatta ama sesi alamadık Dr alttan bakti yine ses yok. 1 hafta daha bekleyelim dedi . Bu arada sata göre 7+5 ama bugünkü hesaba göre 5+4 dedi Dr. Cikinca muayeneden başka bir Dr daha görünmek istedim gittik de muayene oldum bu sefer Dr bebek ölçüsünü de farklı hesapladı. Kendi doktorum 2.48mm dedi diğer doktor 0.48mm 6+1 dedi yarin gel alalim kalp atışı yok dedi. Kendi doktorumuz ise 1 hafta daha zaman verelim dedi. Bu durum da ola lar var mi varsa cevap yazarlarsa bir umut olur moralim çok bozuk valla tansiyonum 16 ya çıktı.
Unisex şeyler mi aldın canım cinsiyet belli olur olmaz alcam diyorum da nasıl şeyler aldın şimdidenya kızlar valla ben şimdiden kendimi tutamadımm hm ve mangodan indirimden aldım akşam gidince atarım size bir bakın sizde isterseniz çok güzeller hep küçük almadım artık beğendiklerim hangi ayar uygunsa onu aldım 6-9 da var 1-2 ayda var :)
Doktorum izin verdi ama uzun süre oturma arada yürü mola ver demişti ama ben gidemedim bizim köyün yolları baya kötü çukurlar çok hepsi uçurum kenarında çünkü bebek düşer korkusundan bu sene denize falan gidip gelirim artıkmeehaba tatil konusunda drlar ne diyor benim de tam 2 aylık olunca tatil olanım vardı iptal mı etmem gerekiyor acaba :/ yurtdısı bir de ama çok gitmek istiyorum
ya evet krem beyaz gri böyle şeyler aldım zaten çok mavi mavi pembe pembe birşey almak istemiyorum(dedi ve renk renk doldurdu :)) şubat olacağı için uzun küçükleri uzun kollu almaya dikkat ettim :) Dur ofis müsait olursa atmaya çalışacağım :)Unisex şeyler mi aldın canım cinsiyet belli olur olmaz alcam diyorum da nasıl şeyler aldın şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?