- 17 Nisan 2023
- 2.122
- 1.609
- 53
- 31
Ben sordum bir yaşına kadar gerek yok ama dokuzuncu ay aşısından önce 2.03 kez denemiş ol dediBizim doktor yumurtanin sarisini ver demisti ben pankek yapmadim daha hic beyazini verme dedigi icin. Soraym ne zaman verin diyecek bakalm
Kuzum yedirme uyutma alt açma gibi pis işleri biz yapıyoruz. Babalar oynatıyor biliyorlar relax o yüzden babaya kaçıyorlar. Hiç üzülme aksine ver babasına babası seni istiyor de dinlen birazcık.Bende üstünü örterim gibi geliyor bilemiyorum alsam da 0.5 Vega 1 tog alacam.
İyi canım dün gece bizde hiç uyuyamadık nedense birde oğlum bu aralar babasını seviyor istiyor bende ağlıyor çok üzülüyorumbende ağlayıp babasını istiyor hep benden kaçıyor dün gece istemedi bende uyumayı 2 kere babası uyuttu geri uyandı ama bende ağlıyor artık nedense üzülüyorum
Bizim ki beyazı falan verebilirsin dedi. Veriyorum bende kahvaltıda canımBizim doktor yumurtanin sarisini ver demisti ben pankek yapmadim daha hic beyazini verme dedigi icin. Soraym ne zaman verin diyecek bakalm
Ya evet istemediği şeyleri ben yapıyorum burun temizlenmesinden nefret eder onu ben yapıyorum altını zorla değiştiriyorum uyku bende üst değiştirme bende bide ben gezdiriyorum evin içinde ama babası balkona dışarı felan çıkarıyor 10 15 dk bile olsa onda gezeceğini biliyor ben bazen dışarı çıkarıyorum bilmiyorum üzülüyorum bu aralar bende durmuyorKuzum yedirme uyutma alt açma gibi pis işleri biz yapıyoruz. Babalar oynatıyor biliyorlar relax o yüzden babaya kaçıyorlar. Hiç üzülme aksine ver babasına babası seni istiyor de dinlen birazcık.
Bizim ki beyazı falan verebilirsin dedi. Veriyorum bende kahvaltıda canım
Semizi sadece haslayip mi veriyosunnBu da benden olsun buharda semiz yogurt ve kabak yemegi
Beyazı bizde henüź yemedik ama pankek yaparken sadece sarisiyla yapiyorum tutuyorBizim doktor yumurtanin sarisini ver demisti ben pankek yapmadim daha hic beyazini verme dedigi icin. Soraym ne zaman verin diyecek bakalm
Tarif vereblr misin ben de sarisiyla yapayimBeyazı bizde henüź yemedik ama pankek yaparken sadece sarisiyla yapiyorum tutuyor
Normalde sogan sarimsak havuc semiz buharda haslayip ezerdim. Buguun nasilsa kabak var diye sadece burharda pisirip minik minik kestim. Sevdi böyle de.Semizi sadece haslayip mi veriyosunn
Ben bulgurlu yoğurtlu verdim üstüne yağ ile nane döktümSemizi sadece haslayip mi veriyosunn
Sorma bir de vurun temizliği var. Bende onu yapıyorum vallahi savaş veriyoruz.Ya evet istemediği şeyleri ben yapıyorum burun temizlenmesinden nefret eder onu ben yapıyorum altını zorla değiştiriyorum uyku bende üst değiştirme bende bide ben gezdiriyorum evin içinde ama babası balkona dışarı felan çıkarıyor 10 15 dk bile olsa onda gezeceğini biliyor ben bazen dışarı çıkarıyorum bilmiyorum üzülüyorum bu aralar bende durmuyor
Evett çok ağlıyor doğduğundan beri sevmiyor burnunu ellediğim an mendille bile sildirmiyor bırak aspiratörüSorma bir de vurun temizliği var. Bende onu yapıyorum vallahi savaş veriyoruz.
Ben veriyorum bayağıdırBizim doktor yumurtanin sarisini ver demisti ben pankek yapmadim daha hic beyazini verme dedigi icin. Soraym ne zaman verin diyecek bakalm
Ya ben giydiriyorum ama İstanbul birkaç gündür sıcak oldu terleri giydirmedim bu sefer sabaha karşı soğuk oluyor gece giydiriyorum bu sefer zaten çok uyanıyor uykusu açılıyor iyice havalar az daha serinleseydiTulum giydiren var mı kızlar ben ilk kez giydirdim de 1.2 tog. Emerken terler normalde de ama vücudu da soğuk soğuk ter olmuş gibi fazla mı geldi ki ne yapsam bilemedim
Çıkardım bende terleyip hasta olmasın bu seferde diye ama başı yine terledi ensesi sırtı soğuk ne şaştım kaldım. Üzerine penye battaniye attım artıkYa ben giydiriyorum ama İstanbul birkaç gündür sıcak oldu terleri giydirmedim bu sefer sabaha karşı soğuk oluyor gece giydiriyorum bu sefer zaten çok uyanıyor uykusu açılıyor iyice havalar az daha serinleseydi
Onun habercisidir herhaldeGündüz uykuları tamamen bozuldu bizin bugün o yüzden yemek düzeni de bozuldu doğru düzgün yemek yedirenedin çok gerildim ya uyku saati gelşyor uyumuyor bütün her şey karmançırman oldu 2 gecedir aşırı uyanıyor umarım artık dişleri çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?