Nasıl kuzum kullandın mı? Korkma alınıyorlar bak ben 6 ay 4 numaradan bir üst numaraya gecicem artık yavaş içiyor gibi geliyor.
Yahu eşim diyor ki evde yokken nasılsınız bebek ağlıyor mu yok diyorum ağlamıyor afedersiniz aniriyor diyorum. Boğazı parcalancak şekilde ağlama değil yani istedigini yaptırma şekli yani o nasıl bir sekil kafayı yemelik. Ama çok tatlılar çok
Benim ki de aynı öyle. Boğazını giciklatiyor. Sonra aynı ben midesi bulanıyor. Oysa ortada hiç birsey yok. BAYIL BIRDE FERIHA
Doktorlar nedir kuzum bu süreç için? ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. Bizim sikayetlerimizin yanında senin sıkıntın. Tez vakitte kurtulursunuz inşallah.
Yok canım 2 günlük yapıyorum herseyi. Kolaylık oluyor.
Estağfurullah canım ne demek. Ne mutlu birbirimize faydamız olduysa. Ama çok sevindim üstüne gittin sende anneler bilir hisseder. Bende çok sıkıntılıyim eşim çok kızar doktor bile içime sinmese değiştiririm. İyi ki gittiniz. Şifa olsun tez vakitte iyi olun inşallah. Haber verirsin son durumu olur mu . Üst dudak bağı varsa sonra masaj falan veriyorlar sor onları tamam mi. Etiketle benide lütfen