2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Gördüm bunu ama denemedim inanmadım açıkçası 😂 denersen haber ver
Ay denedim olmadı 🤣
Beyorganigin bebek tarhanasi güzelmis. Kiymali yaptim yanina da pancar verdim afiyetle yedi. Ev tarhanasi veren var mi? Önce organikle basladm ama ev tarhanasindan vermek istiyorum artik
Ev tarhanası veriyorum ben annem yaptı zaten . Bence en sağlıklısı o dur.

Naisl nasıl canım anlamadım tam buğday unu almıştım bende onda mi varmis? İrmik tarhana keçiboynuzu unu bide off Allah'ım hicbisey güven kalmadı ne vardı acaba içinde plastik mi toz mu ne off off
Canın yanlış hatırlamıyorsam yulaf ununda buğday unu tespit edilmiş yani yabancı madde dedikleri buymuş

Eşim bana sakın x e girme dedi zaten girmiyorum da öyle acil bişey olur diye duruyo hesap iste Allah yaşatmasın deprem falan gibi anlattı biraz izlemedim ama izlemeden bile bu kadar etkilendim durup durup beynim uretiyo izlesem nolurdu çok korkuyorum çok kızı erkeği yok bunun işler iyice çığrından çıktı can güvenliğimiz kalmadı koskaca ülkede evin 4 duvarı bile güvenli gelmiyor artık hep düşünürdüm bu dünyaya çocuk getirmek mi diye şu an an ve an yaşıyorum o korkuyu dua etmekten başka çaremiz yok gibi Allah'ım yaşatmasın bı daha çok zor çok..
Ben gördüm o videoyu korkunç kendime gelemedim :KK43:

Kızlar bu post gördüm makarna lütfen markasında yabancı madde tespiti diye doğru müdür acaba sağlık bakanlığı tespit listesine onu da doğru mudur ki eğer öyleyse bnm 4 parça şeyim ordan😞
Evet bende gördüm bi ürününde yabancı madde tespit edilmiş mahkemesi devam ediyormuş. Benimde bi çok şey var ordan

Kızlar bir de size bir şey danışacağım.Kan tahlilleri 9 ayda yapılıyor diye biliyorum bizim doktorumuz 1 yaşında istedi.Doktorlarınız bu konu hakkında bilgi verdi mi sizlere
Bizim doktor 7 ay kontrolünden sonra yaptırdı ama oğlumun boyu bu ay hiç uzamadı. O sebeple bir şey gözümüzden kaçmasın içimiz rahat etsin dedi geçen hafta baktılar. Vitaminlerine kan değerlerine falan bakıldı, bir sıkıntı çıkmadı.

Bizim doktor 7 ay kontrolünden sonra yaptırdı ama oğlumun boyu bu ay hiç uzamadı. O sebeple bir şey gözümüzden kaçmasın içimiz rahat etsin dedi geçen hafta baktılar. Vitaminlerine kan değerlerine falan bakıldı, bir sıkıntı çıkmadı.
Boyunu bazen yanlış ölçüyorlar geçen ay 67 cmdi oğlumun boyu bu ay 65 cm dedi ordaki hemşire dedim heralde çekmiş 😂 yanlış ölçtü sonra doktora ölçtürdüm

Tamam.i canım elimde iki numara var ona alıştırmaya çalışayım
Nasıl kuzum kullandın mı? Korkma alınıyorlar bak ben 6 ay 4 numaradan bir üst numaraya gecicem artık yavaş içiyor gibi geliyor.
Benim bebenin de çok bozuktu 3 aydır ama şu an zirvede resmen. Vallahi bilmiyorum ama sanırım çıktı çıkacak artık. Bu ağlamaların, huzursuzluk ve uykusuzluğun bir sebebi olmalı, tutunacak bir dalım kalmadı artık. 2 gündür gece 4 civarı krize giren çocuk (ki hiç kalkmıyor sanılmasın o zamana kadar da uyanıp sürekli mızıldanıyor) dün gece boyunca bağırarak ağladı. Sadece omzumda uyumaya çalışıyor yatırdığım an kendini yırtarcasına ağlıyor. O da ben de perişan haldeyiz. Uykusuzluk da üstüne eklenince şu an hala ağlamaya devam ediyor. Şaşırmış durumdayım artık. Allah yardımcımız olsun. İnşallah diştir başka sorun olmasın da.
Yahu eşim diyor ki evde yokken nasılsınız bebek ağlıyor mu yok diyorum ağlamıyor afedersiniz aniriyor diyorum. Boğazı parcalancak şekilde ağlama değil yani istedigini yaptırma şekli yani o nasıl bir sekil kafayı yemelik. Ama çok tatlılar çok 😍🤣
Ben kızımı her istediğinde kucağa almamak için ağladığında almamaya çalıştım ama bir şekilde çok güzel ağlamayı öğrendi önce sesi titreyerek ağlıyor sonra nefes alamıyor ve tıkanıyor o yüzden cesaret edemem sanırım
Benim ki de aynı öyle. Boğazını giciklatiyor. Sonra aynı ben midesi bulanıyor. Oysa ortada hiç birsey yok. BAYIL BIRDE FERIHA 🤣🤣🤣
Oğlum böbrek taşı yine büyümüş ya hir tanesi 4 mm diğeri 3tü 3.5 olmuş her gidişimde ya bir taş daha çıkıyor ya büyüyor. Bir kurtulsaydık taşlardan o kadar merak ediyorum ki taşlargitse huysuzşuğu gidip uyuyacak mı artık
Doktorlar nedir kuzum bu süreç için? ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. Bizim sikayetlerimizin yanında senin sıkıntın. Tez vakitte kurtulursunuz inşallah.
Her gün taze çorba yapıyor musunuz bebeklerinize ben bazen 2 günlük yapıyorum bugün öyle yaptım birazını şçirdim birazını yarına sakladım
Yok canım 2 günlük yapıyorum herseyi. Kolaylık oluyor.
R Rainbow12 canım biz bugün cocuk cerrahi’ye gittik.Üst dudak bağı da olduğu için doktor düzeltmeyi uygun gördü.dudak bağı ve dil bağı kesilecek.bastan bakınca takip edelim dedi dudak bağını da görünce ileride sorun çıkarabilir risk almayalım dedi.Tesekkür ederim yönlendirmen için çocuk doktoruna kalsa gerek yoktu ki bebeğim aylarca emmediğini söylediğim halde her gittiğimde emer emer emzir dediler ger seferinde.Emmemesinin sebebi de ortaya çıktı.Üzgünüm ki emsin diye ne mücadeleler vermiştim oysa ki su kadarcık basit bir sebebi bile bulmadılar …
Estağfurullah canım ne demek. Ne mutlu birbirimize faydamız olduysa. Ama çok sevindim üstüne gittin sende anneler bilir hisseder. Bende çok sıkıntılıyim eşim çok kızar doktor bile içime sinmese değiştiririm. İyi ki gittiniz. Şifa olsun tez vakitte iyi olun inşallah. Haber verirsin son durumu olur mu . Üst dudak bağı varsa sonra masaj falan veriyorlar sor onları tamam mi. Etiketle benide lütfen ❤️

Kızlar nasılsınız? Geriden de gelsem mesajları okuyorum. Büyük olanın özel dersi oluyor onu getiriyorum hocaya 1 saat oturuyorum bir yerde kahve içerken mesajları okuyorum. Kucum babaanneme oluyor. Ama benden baba dan uzak olunca tek babaanne ile kalınca bizi gördüğü gibi feci agliyor bizle oluyor. Beslenme ile ilgili bi düzen yok. Kahvaltı klasik meyve labne yumurta sarısı yada muhallebi labne vs öyle ayrı birsey yok. Öğlen yemekleri çeşitlendi kuzu kıyma pirinç nohutlu yemekler pisiriyoruz puturlu şükür iyi eskiden oguruyordu şimdi bi tik daha iyi. Fikir olsun bira yemek uygunsa yanına az yoğurtla verin daha güzel iyiyolar boğazdan kayıyor. Sonra ben bu uyku tulumu olayını pek sevmiyorum sanki onu giyse yine üstünü örtmek istermisim gibi geliyor ama bilemedim. Alsam mi almasam mi ? Öyle ❤️

Kızlar nasılsınız? Geriden de gelsem mesajları okuyorum. Büyük olanın özel dersi oluyor onu getiriyorum hocaya 1 saat oturuyorum bir yerde kahve içerken mesajları okuyorum. Kucum babaanneme oluyor. Ama benden baba dan uzak olunca tek babaanne ile kalınca bizi gördüğü gibi feci agliyor bizle oluyor. Beslenme ile ilgili bi düzen yok. Kahvaltı klasik meyve labne yumurta sarısı yada muhallebi labne vs öyle ayrı birsey yok. Öğlen yemekleri çeşitlendi kuzu kıyma pirinç nohutlu yemekler pisiriyoruz puturlu şükür iyi eskiden oguruyordu şimdi bi tik daha iyi. Fikir olsun bira yemek uygunsa yanına az yoğurtla verin daha güzel iyiyolar boğazdan kayıyor. Sonra ben bu uyku tulumu olayını pek sevmiyorum sanki onu giyse yine üstünü örtmek istermisim gibi geliyor ama bilemedim. Alsam mi almasam mi ? Öyle ❤️
Bende üstünü örterim gibi geliyor bilemiyorum alsam da 0.5 Vega 1 tog alacam.
İyi canım dün gece bizde hiç uyuyamadık nedense birde oğlum bu aralar babasını seviyor istiyor bende ağlıyor çok üzülüyorum 🥲 bende ağlayıp babasını istiyor hep benden kaçıyor dün gece istemedi bende uyumayı 2 kere babası uyuttu geri uyandı ama bende ağlıyor artık nedense üzülüyorum

8.ay gelmenize gerek yok demisti doktorumuz. 8.ayı bizim gibi pas gecen var mi?
Bizimki 8.ay gelmene gerek yok dedii.
Ben kullanıyorum örtü örtmüyorumda. Zaten örtü üstüne değer değmez uyaniyor

Nasıl kuzum kullandın mı? Korkma alınıyorlar bak ben 6 ay 4 numaradan bir üst numaraya gecicem artık yavaş içiyor gibi geliyor.

Yahu eşim diyor ki evde yokken nasılsınız bebek ağlıyor mu yok diyorum ağlamıyor afedersiniz aniriyor diyorum. Boğazı parcalancak şekilde ağlama değil yani istedigini yaptırma şekli yani o nasıl bir sekil kafayı yemelik. Ama çok tatlılar çok 😍🤣

Benim ki de aynı öyle. Boğazını giciklatiyor. Sonra aynı ben midesi bulanıyor. Oysa ortada hiç birsey yok. BAYIL BIRDE FERIHA 🤣🤣🤣

Doktorlar nedir kuzum bu süreç için? ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. Bizim sikayetlerimizin yanında senin sıkıntın. Tez vakitte kurtulursunuz inşallah.

Yok canım 2 günlük yapıyorum herseyi. Kolaylık oluyor.

Estağfurullah canım ne demek. Ne mutlu birbirimize faydamız olduysa. Ama çok sevindim üstüne gittin sende anneler bilir hisseder. Bende çok sıkıntılıyim eşim çok kızar doktor bile içime sinmese değiştiririm. İyi ki gittiniz. Şifa olsun tez vakitte iyi olun inşallah. Haber verirsin son durumu olur mu . Üst dudak bağı varsa sonra masaj falan veriyorlar sor onları tamam mi. Etiketle benide lütfen ❤️
2 aydır ilaç kullanıyoruz ama hiç ilerleme yok üstüne bir tane daha büyük taş çıktı bu ay oda büyümüş başka doktora gidicem haftaya bir kaç doktor görsün istiyorum bakalım inşallah kurtuluruz ama sanırım vucufı devamlı taş üretiyor

Kızlar oğlumun kucak altında böyle şeyler var acaba neden çıktı doktora gidince göstericem ama belki başına gelen vardır merak ettim yediği biiey mi dokunmuştur yoksa alerji böyle mi ortaya çıkıyor yüzünün başka yerlerinde de var

Eklentiler

• 1000093668.jpg
    1000093668.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar oğlumun kucak altında böyle şeyler var acaba neden çıktı doktora gidince göstericem ama belki başına gelen vardır merak ettim yediği biiey mi dokunmuştur yoksa alerji böyle mi ortaya çıkıyor yüzünün başka yerlerinde de var
Farklı bişey mi yedirdin ki leke gibi duruyor alerji gibi gelmedi bana

X