- 4 Ağustos 2022
- 5.221
- 2.562
- 103
Bilemedim ki olabilir yada yüzüne bişey sürüyorsan yeni bişey o mu etki etti acabaAynen leke gibi ya anlamadım bir süredir var yavaş yavaş artıyor daha azdı farklı şeyler yiyor mecburen her hafta yeni bşşeyler tadıyor acaba güneşten olur mu
Yok hiç bişey sürmem yüzüne sadece suyla yıkıyorum bunu bir sorayım gidince ilk başta önemsemedim de artmaya başladı kafama takıldıBilemedim ki olabilir yada yüzüne bişey sürüyorsan yeni bişey o mu etki etti acaba
Süper bence boşver valla hafta sonu gelsin diyorum her hafta sonu çamaşır bulaşık yemek temizlik hafta içinden daha çok yoruluyorum en azından babasını istese bende az dinlenirimAy kızlar benim oğlan babacı oldu son 1 haftadır yapıyor bunu çok üzülüyorumuyanıyor ortamda babası varsa benim kucağımda ağlıyor onu istiyor ona gidiyor susuyor bide kafasını omzuna koyuyor masum masum duruyor sanki ben kötü anne yada benim kucağımdan ona atlıyor ondayken bana gelmiyor bu da yeni çıktı ya zoruma gidiyor ama
Kız yok ne ilgilenmesi ona da üzülüyorum zaten geçenSüper bence boşver valla hafta sonu gelsin diyorum her hafta sonu çamaşır bulaşık yemek temizlik hafta içinden daha çok yoruluyorum en azından babasını istese bende az dinlenirimama seninki ilgileniyor demkekki bebekler ilgiyi sevgiyi hissiyorlar benimki biraz sıkılıyor çocuk ağlayınca
Geçmezse sor canım ama kırmızı değil sanki leke gibi. Alerji olsa kırmızı leke çıkardı sanırımYok hiç bişey sürmem yüzüne sadece suyla yıkıyorum bunu bir sorayım gidince ilk başta önemsemedim de artmaya başladı kafama takıldı
Allahım ya bu bebeler de fenaKız yok ne ilgilenmesi ona da üzülüyorum zaten geçenFeryasu ' ya da dedim çocuğu 10 15 dk tutuyor geri bana veriyor kaçıyor çocuktan resmen ama çocuk onu istiyor yine de geçen bana verdi kendisini görmesin diye kapıdan gizli gizli kaçtı böyle yapıyor çocuk kendisini görünce ağlıyor onu istiyor diye yanına gelmiyor kaçıyor saklanıyor benim canım oğlumda hala babasına atlıyor
Aynen ondan kafam karıştı benimdeGeçmezse sor canım ama kırmızı değil sanki leke gibi. Alerji olsa kırmızı leke çıkardı sanırım
Kan değerlerine baktordın mı? Acaba herhangi bi değeri yüksek falan mı vücutta leke yaptıAynen ondan kafam karıştı benimde
Aynen bakıldı sonuçları haftaya göstericem bazı değerleri bozuk ama böbrek taşı var ondan da olaniöirKan değerlerine baktordın mı? Acaba herhangi bi değeri yüksek falan mı vücutta leke yaptı
İnşallah ufak bi güneş lekesidir.. Kendini strese sokmaAynen bakıldı sonuçları haftaya göstericem bazı değerleri bozuk ama böbrek taşı var ondan da olaniöir
İnşallah yaİnşallah ufak bi güneş lekesidir.. Kendini strese sokma
Aa niye ki kucuk parcalar yapip elimle veriyorum benimki yiyorGünaydın kızlar şöyle bir kahvaltı hazırladım yulaf unlu pankek , labne , avokado koydum ama pankek bana çok mantıklı gelmedi boğazına kaçma riski var vermek için çok erkenmiş
Eki Görüntüle 3487576
Teşekkürler canım yani yedi yemesine de boğazına kaçma riski var gibiAa niye ki kucuk parcalar yapip elimle veriyorum benimki yiyorBuarada ellerine sağlık ben bugün cekemedim aceleden
Yiyemedi miGünaydın kızlar şöyle bir kahvaltı hazırladım yulaf unlu pankek , labne , avokado koydum ama pankek bana çok mantıklı gelmedi boğazına kaçma riski var vermek için çok erkenmiş
Eki Görüntüle 3487576
Bende yulaf unundan yaptım ama baya yumuşak oldu ağızda dağılıyorduGünaydın kızlar şöyle bir kahvaltı hazırladım yulaf unlu pankek , labne , avokado koydum ama pankek bana çok mantıklı gelmedi boğazına kaçma riski var vermek için çok erkenmiş
Eki Görüntüle 3487576
Bende küçük parçalar yapıp önüne bırakıyorum yaptığım zaman. 8 gibi yulaf şeftali tahin pekmez karıştırdım yedi biz kahvaltı yaparken 11 gibi de pankek yaptım oyalansın hemde kendi yesin diye öyle oynadıGünaydın kızlar şöyle bir kahvaltı hazırladım yulaf unlu pankek , labne , avokado koydum ama pankek bana çok mantıklı gelmedi boğazına kaçma riski var vermek için çok erkenmiş
Eki Görüntüle 3487576
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?