Ben allahtan ovulasyon testi yaptımher ay 15. Gün yumurtlarken tam 17. Gün yumurtladım bilgisayar nokta atışı yaptı 2 gün geriden geliyor şak diye bildi şaşırmıştım nasıl anladı ya diye hahaha
Bende ovülasyon testiyle hamile kalmıştımBen allahtan ovulasyon testi yaptımher ay 15. Gün yumurtlarken tam 17. Gün yumurtladım bilgisayar nokta atışı yaptı 2 gün geriden geliyor şak diye bildi şaşırmıştım nasıl anladı ya diye hahaha
Bende kendimi yoracak bişey yapmadım hatta ben hiç iş yapmıyorumKendimi yoracak bir şey de yapmadım ama inş uyuyup uyanınca geçer
Benm de ilk cocuk erkek ilkinde kiz cok istemistm bunda daha cok istiyorm ama sanrm erkek gibi. Oglanda betam cabuk yukselmisti ilk haftalar onden gidiodu bu da oyle gidio. Ayni bulantilar halsizlk asla yerden kalkamama falan belirtilerm de ayni. Rabbin ne nasip ederse sarip sarmalayacaz ama sanrm bu da gol deilMerhaba kızlar ben çok giremiyorum internete. Şu an 11+0 ım normalde . pazar günü doktora gittiğimizde 11+2 ölçtü. önden gitmesi sorun olur mu acaba her gittiğim de bir öncekinden önde gözüküyor. bir arkadaşım yok bebek karında yaşlanıyor falan dedi bazısı sonra yavaşlayıp normal haftasına dönüyor dedi kafam karıştı açıkçası.
yarın ikili teste gideceğim doktorum pazar günü erkek gibi bebeğin dedi. bu kadar erken belli kesin belli olur mı acabailk çocuğum da erkek sağlıklo olsun tabii ki önemli olan o ama birden diyince bir şok olduk
Bende kabin boy almayı düşüyorum travel sistemi oldum olası sevmedim . Aklımda bir marka yoktu ama kraftı sevdim iyi bir fikir oldu teşekkürler. Bir tane daha var aklimda araba ama onun markasini hic hatirlamiyorum ama katlayinca inanilmaz küçük bir sey oluyor çanta gibi denk gelirsem size de atarım fikir olur . Kabin boyu aracımın arkasının fazlasıyla karışık olmasından dolayı da tercih etmek zorundayım çocukların pateni kaykayı scoterı sandalyesi vs oldukça dolu .Kızlar kesinlikle bebek arabasında kabin boy alacağım iyice araştırdım herkes öneriyor
Ben ilk gebeligmden kalani kullanacam o kadr memnundm ki. Direkt kapanip arabanin arkasina atiyordm. Kocaman almisti abimler perisan oluyordu bagaja sigmaz falan.Kızlar kesinlikle bebek arabasında kabin boy alacağım iyice araştırdım herkes öneriyor
Hiç öyle düşünmeyin belli olmuyor pek ara sıra diğer topiklere bakıyorum belirtileri farklı olup ayni cinsiyet olanda var ayni olup farklı cinsiyet olanda var. Öncelikle tabiki hayırlısı olsun ama Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli Saliha bir kızınızın olmasını nasip etsin .Benm de ilk cocuk erkek ilkinde kiz cok istemistm bunda daha cok istiyorm ama sanrm erkek gibi. Oglanda betam cabuk yukselmisti ilk haftalar onden gidiodu bu da oyle gidio. Ayni bulantilar halsizlk asla yerden kalkamama falan belirtilerm de ayni. Rabbin ne nasip ederse sarip sarmalayacaz ama sanrm bu da gol deilsenin nasldi ilk gebelk belirtiler ayni mi umarm deildir
Haklisiniz sartlanmak dogru degil. Kendimi her olasiliga hazrliyorm diyelimHiç öyle düşünmeyin belli olmuyor pek ara sıra diğer topiklere bakıyorum belirtileri farklı olup ayni cinsiyet olanda var ayni olup farklı cinsiyet olanda var. Öncelikle tabiki hayırlısı olsun ama Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli Saliha bir kızınızın olmasını nasip etsin .
Beta kısmı doğru ise benim erkek o zamanHaklisiniz sartlanmak dogru degil. Kendimi her olasiliga hazrliyorm diyelim
meehaba tatil konusunda drlar ne diyor benim de tam 2 aylık olunca tatil olanım vardı iptal mı etmem gerekiyor acaba :/ yurtdısı bir de ama çok gitmek istiyorumBenim de tam tersi bebek görünce yada sesini duyunca uyumak istiyorum çünkü doğduktan sonra uyku olmuyorbende önümüzdeki hafta kalp atışını duymaya gitcem sonra Allah'ın izniyle düşük tehlikesi biterse başlasın tatil bu arada ben dün bayram temizliği yaptım mecbur kasıklarım belim çok ağrıyor
İlk gebeliğimde aşırı yüksek değildi ama oğlum olduBeta kısmı doğru ise benim erkek o zaman4 küsürüncü haftada kızımda 1080 çıkmıştı 2 gün sonra 5000 olmuştu
Bu gebeliğimde direkt >10000 yazıyordu aynı hafta için bu teoriyi merak ettim ben de erkek istiyorumtabii önce sağlıklı hayırlı olsun o ayrı
Canım birinci çocuktan tecrübemle travel sistem pişmanlık ne bagajlara sığıyor ne avmlerde konforlu çok ağır oluyor hemde belli bi kilodan sonra ağırlık gittikçe zorlaşıyor ben sonrasında kabin boy baston aldım büyük kolaylık zaten yatış pozisyonları var fazla hafif yenidoğan için belki biraz dikkat gerektşrir kullanması ama gerçekten çok konforluKızlar kesinlikle bebek arabasında kabin boy alacağım iyice araştırdım herkes öneriyor
İlk gebeliğimde aşırı yüksek değildi ama oğlum oldu
Bende buna katılmıyorum tamamen döllenmeyle alaklı kızlar benim kızımda adet günümdü gittiğimde çok yüksekti betam bunda 5 gün gecikmeyle gittim 98 le öğrendimBeta kısmı doğru ise benim erkek o zaman4 küsürüncü haftada kızımda 1080 çıkmıştı 2 gün sonra 5000 olmuştu
Bu gebeliğimde direkt >10000 yazıyordu aynı hafta için bu teoriyi merak ettim ben de erkek istiyorumtabii önce sağlıklı hayırlı olsun o ayrı
2 aylık kanamam varken gittim iptal edemicek durumdaydık tatile gittiğim günden itibaren kanamam kesildi kendini ama ben gezmedim canım otel tatili dinlenmiş oldum eğer çok yürümiveksen bence sorun değil doktorumda biz hamilelerimizde seyehati yasaklamıyoruz demişti bi sorun olmasığını söylemiştimeehaba tatil konusunda drlar ne diyor benim de tam 2 aylık olunca tatil olanım vardı iptal mı etmem gerekiyor acaba :/ yurtdısı bir de ama çok gitmek istiyorum
Benim doktorum şu anda çok sıcak olduğu için birinci trimestr seyahat tatil vs önermiyor2 aylık kanamam varken gittim iptal edemicek durumdaydık tatile gittiğim günden itibaren kanamam kesildi kendini ama ben gezmedim canım otel tatili dinlenmiş oldum eğer çok yürümiveksen bence sorun değil doktorumda biz hamilelerimizde seyehati yasaklamıyoruz demişti bi sorun olmasığını söylemişti
Sağlık ocağında bebeğin kalp atışları duyuluyor muEnfeksiyon tamam da prilamı sağlık ocağıda yazıyor ben oraya gidiyorum ilaç yazdırmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?