2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ben allahtan ovulasyon testi yaptım her ay 15. Gün yumurtlarken tam 17. Gün yumurtladım bilgisayar nokta atışı yaptı 2 gün geriden geliyor şak diye bildi şaşırmıştım nasıl anladı ya diye hahaha
Ben allahtan ovulasyon testi yaptım her ay 15. Gün yumurtlarken tam 17. Gün yumurtladım bilgisayar nokta atışı yaptı 2 gün geriden geliyor şak diye bildi şaşırmıştım nasıl anladı ya diye hahaha
Bende ovülasyon testiyle hamile kalmıştım

Benm de ilk cocuk erkek ilkinde kiz cok istemistm bunda daha cok istiyorm ama sanrm erkek gibi. Oglanda betam cabuk yukselmisti ilk haftalar onden gidiodu bu da oyle gidio. Ayni bulantilar halsizlk asla yerden kalkamama falan belirtilerm de ayni. Rabbin ne nasip ederse sarip sarmalayacaz ama sanrm bu da gol deil senin nasldi ilk gebelk belirtiler ayni mi umarm deildir

Kızlar kesinlikle bebek arabasında kabin boy alacağım iyice araştırdım herkes öneriyor

Bende kabin boy almayı düşüyorum travel sistemi oldum olası sevmedim . Aklımda bir marka yoktu ama kraftı sevdim iyi bir fikir oldu teşekkürler. Bir tane daha var aklimda araba ama onun markasini hic hatirlamiyorum ama katlayinca inanilmaz küçük bir sey oluyor çanta gibi denk gelirsem size de atarım fikir olur . Kabin boyu aracımın arkasının fazlasıyla karışık olmasından dolayı da tercih etmek zorundayım çocukların pateni kaykayı scoterı sandalyesi vs oldukça dolu .

Oto koltuğu tavsiyelerinizede açığım . En küçük bebem 5 yaşında birdaha çocuk yapmayız kafayımı kırdık dedik ve herseyi dağıttık . Daha önceki bebek arabam oto koltugumun senesi epey eski ilk bebede almıştım üzerine yeni kac model cikti kimbilir. (Şimdi bakıyordum da kafayıda kırmışız en temizinden hemde bu ekonomide )

Hiç öyle düşünmeyin belli olmuyor pek ara sıra diğer topiklere bakıyorum belirtileri farklı olup ayni cinsiyet olanda var ayni olup farklı cinsiyet olanda var. Öncelikle tabiki hayırlısı olsun ama Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli Saliha bir kızınızın olmasını nasip etsin .

Haklisiniz sartlanmak dogru degil. Kendimi her olasiliga hazrliyorm diyelim

Haklisiniz sartlanmak dogru degil. Kendimi her olasiliga hazrliyorm diyelim
Beta kısmı doğru ise benim erkek o zaman 4 küsürüncü haftada kızımda 1080 çıkmıştı 2 gün sonra 5000 olmuştu
Bu gebeliğimde direkt >10000 yazıyordu aynı hafta için bu teoriyi merak ettim ben de erkek istiyorum tabii önce sağlıklı hayırlı olsun o ayrı

meehaba tatil konusunda drlar ne diyor benim de tam 2 aylık olunca tatil olanım vardı iptal mı etmem gerekiyor acaba :/ yurtdısı bir de ama çok gitmek istiyorum

İlk gebeliğimde aşırı yüksek değildi ama oğlum oldu

Kızlar kesinlikle bebek arabasında kabin boy alacağım iyice araştırdım herkes öneriyor

Canım birinci çocuktan tecrübemle travel sistem pişmanlık ne bagajlara sığıyor ne avmlerde konforlu çok ağır oluyor hemde belli bi kilodan sonra ağırlık gittikçe zorlaşıyor ben sonrasında kabin boy baston aldım büyük kolaylık zaten yatış pozisyonları var fazla hafif yenidoğan için belki biraz dikkat gerektşrir kullanması ama gerçekten çok konforlu

İlk gebeliğimde aşırı yüksek değildi ama oğlum oldu

Bende buna katılmıyorum tamamen döllenmeyle alaklı kızlar benim kızımda adet günümdü gittiğimde çok yüksekti betam bunda 5 gün gecikmeyle gittim 98 le öğrendim geç döllenmeden kaynaklı yani tamamen döllenmeyle alakalı bi durum

meehaba tatil konusunda drlar ne diyor benim de tam 2 aylık olunca tatil olanım vardı iptal mı etmem gerekiyor acaba :/ yurtdısı bir de ama çok gitmek istiyorum
2 aylık kanamam varken gittim iptal edemicek durumdaydık tatile gittiğim günden itibaren kanamam kesildi kendini ama ben gezmedim canım otel tatili dinlenmiş oldum eğer çok yürümiveksen bence sorun değil doktorumda biz hamilelerimizde seyehati yasaklamıyoruz demişti bi sorun olmasığını söylemişti

Sürekli rüyamda kiz bebek isimleri görüyorum halbuki kız olsun diye bir düşüncem de yok. Dün Yüsra gördüm bugün de almira bak ikisi de aklımdaki isimler değil yani. Şaşkınım kızım mı olacak acaba

Benim doktorum şu anda çok sıcak olduğu için birinci trimestr seyahat tatil vs önermiyor

Merhaba, sinüzit ya da nezle olanınız var mı, gebeliğimi öğrendikten 2 hafta sonra nezle oldum, hala geçmed sünizit gibi dişlerime başıma vuruyor ve sürekli geniz akıntım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…