2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Allah askina başına gelemnya da duyan varsa yorum yapsin lütfen dün doktora gittik ama kafamız çok karıştı kese için de bebek göründü ilk kez ben ekranda yanıp sönen bisey de GÖRDÜM eşim de gördü hatta ama sesi alamadık Dr alttan bakti yine ses yok. 1 hafta daha bekleyelim dedi . Bu arada sata göre 7+5 ama bugünkü hesaba göre 5+4 dedi Dr. Cikinca muayeneden başka bir Dr daha görünmek istedim gittik de muayene oldum bu sefer Dr bebek ölçüsünü de farklı hesapladı. Kendi doktorum 2.48mm dedi diğer doktor 0.48mm 6+1 dedi yarin gel alalim kalp atışı yok dedi. Kendi doktorumuz ise 1 hafta daha zaman verelim dedi. Bu durum da ola lar var mi varsa cevap yazarlarsa bir umut olur moralim çok bozuk valla tansiyonum 16 ya çıktı.

canım bebeğin varsa bile şuan stres yapma sen bekle 1 hafta daha B Buffalosos da buna benzer birşey yaşamıştı şimdi bebiş çok sağlık sakin ol ve dinlen 1 hafta

ay hemen hukum vermesın ya bu doktorlar da bii..
bısmıllah ya bı dur, 8.haftada kalp atısı duyanlar var ..
sen çok fazla kafana takma ve sakın olmaya calıs ..
ölçümler cihaz ile alakalıdır, her doktorun kullandıgı cihaz aynı olmuyor ..
bi sakin olsunlar sata gore 7+5 olması onemlı degıl onemlı olan döllenmesi.. gec dollenme de olabılır ..

Geçmiş olsun, inşallah Rabbim en kısa zamanda daha hayırlısını nasip etsin öncesinde belirti vermiş miydi, bende çok tedirgin oluyorum

meehaba tatil konusunda drlar ne diyor benim de tam 2 aylık olunca tatil olanım vardı iptal mı etmem gerekiyor acaba :/ yurtdısı bir de ama çok gitmek istiyorum
Canım ben gittim tatile 8. Haftada falandık bir sorun olmadı doktorda gidebilirsin dedi giderken yanına gerekli olacak ilaçları al ben öyle yaptım mesela orada mide bulantım başlamıştı allahtan prilam vardı yanımda sıkıntı yaşamadım hiç

Çok geçmiş olsun Allahım en kısa zamanda kucağını doldursun

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Benim 8+2 de kanamam oldu baya bir kaç pıhtılı bir günlük pedi dolduracak kadar oldu. Hemen progestan iğnemi vurdurdum anneme. Sabaha doktora gittim kanama bölgesi az dedi bir haftadır iğneler fitiller haplar kullanıyorum. Kahverengi lekelenmem var iki gündür . Korkuyorum bende açıkçası. Tüp bebekle hamile kaldım bebek gayet sağlıklı ama kanama neden oluyor anlamıyorum. Sürekli yatmaktan harap oldum
Gebeliği böyle kanamalarla geçip çocuğuna kavuşan var mıdır ? Bitecek mi bu kanamalar acaba ?

Sağlık ocağında bebeğin kalp atışları duyuluyor mu
Evet duyuluyor bana ilerleyen zamanlrda kalp atışını dinleriz dedi şuan çok küçük dedikten 4 gün snra kadın doğumda randevum vardı orda ilk kalp atışını dinledik sağlık ocağı kontrollere çağırdıgında kalp atışıda dinletiyorlar

Çok geçmiş olsun Rabbim tekrar nasip eder inşallah

selam Kızlar bugün sarı akıntı şikayetiyle tekrar doktora gittim bebeğim sata göre 9+4 ama ultrasona 10+3 çıkıyor .Doktor iri bir bebek dedi şekere filan bakarız dedi sizce sorun olur mu ya endişe ettim ben doktor sorun değil dedi ama

Merhaba, sinüzit ya da nezle olanınız var mı, gebeliğimi öğrendikten 2 hafta sonra nezle oldum, hala geçmed sünizit gibi dişlerime başıma vuruyor ve sürekli geniz akıntım var
İlk gebeligimde ateşli grip olmuştum 2 kere doktorumun önerisiyle dogal seylerle atlatmaya calıstım.burun tıkanıklıgıma serum fizyolojik kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…