- 19 Mayıs 2024
- 2.053
- 1.338
- 48
Zaten aylardır sıvı içiyorum bıktım artık diyorlarCano ben şunu farkettim benim bebede çok sıvı olunca sevmiyor biraz daha muhallebi kıvamında olunca seviyor. Mesela dün kıymalı yayla çorbası yaptım sıvıydı çok içmedi ama bugün, beklediği için koyulaşmıştı baya baya yedi.
En başından beri Günde 5 tane progestan fitil 3 günde bir promester iğne vuruyorum kanamam fazlalaştı sulu şekilde baya yoğunlaştı bende 10 gündür uzanıyorum doktora gidiyorum yapacak bir şey yok deyip geri gönderiyorlarProgestan iğne vurdurdunuzmu yada hap içiyor musun bebek tutunması için . 5ay boyunca kahve siyah geldi hergun günde 3 defa içtim yatman lazım . Sadece wc için kalktım.suan sağlıklı kucağına aldim.saglikli kucağına alın stres yapmayin
Ben tavuk öok seviyorum ama çok riskli ya kırmızı et givi değil bir kere zehirlendim felaket yani ufacık koku alsam dökerim hepsiniOrganik değilse hiç yemesin daha iyi bende büyük kızımdan sebep tavuklu yemek yapmayı bıraktım. Doktoru kesinlikle yemesin dedi Hep hormonlu tavuklar. Çocuklardaki hormonları bozuyor.
Organik tavuğu yine buzlukta muhafaza edip verebiliriz heralre dimi pişmeden yaniBizim doktor da tavuk yedirme şuanda dedi. Kıymaya 7. Ayda başlattı balığa bu ay başlıcam, tavuk denetme dedi. Organikte bulmak zor şuanda
Geçen 2 kere çok az denettimOrganik olmayan verme bence. Tavuk değil hormon yuvasıçok gerekli bir besin de değil. Et balık yeterli geliyor zaten
Porsiyonlayıp buzluğa koyabilirsin canım organik bulduysan denetOrganik tavuğu yine buzlukta muhafaza edip verebiliriz heralre dimi pişmeden yani
4 yaşında küçükken yedirmiştim. Bir ara tiroid hormonu yüksek çıkmıştı. Çocuk endokrin doktoruna götürdüm. Orda normal çıktı. Ekdokrin doktoru yedirme dedi. Ondan beri normal yemiyor mangal olursa falan çok nadir. Arada köy tavuğu bulursam yapıyorum.Şuan büyük kızınız kaç yaşında? Şimdiye kadar hiç tavuk yemedimi ?
Hiç denemedim daha taneli şeylere yeni yeni geçiyorum diş çıkmadı kıyma bile veremedim artık 8 aylık olacak vereyim bari yiyebildiği kadar damağıyla yesinPorsiyonlayıp buzluğa koyabilirsin canım organik bulduysan denet
Benim bebenini belilden sırtından çıkıyorBüyük bez kenarlardan bacak arasından yanı sızdırabiliyor ben gebellikl3 gece almamaya çalışıyorum ama uyanıyor geceleri aık sık ondan 1 kere değişirim yaptıysa
Bende bir çözüm bulamadım başka markaya da geçmek istemiyorum bu bez iyi geldi diyeO gece çok uyanıp emdiyse çıkıyor benimde. bi çözüm bulamadım değiştirmekten başka farklı bezler bedenler denedim
Diş çıkmadan damağıyla da güzel eziyorlarmış canımHiç denemedim daha taneli şeylere yeni yeni geçiyorum diş çıkmadı kıyma bile veremedim artık 8 aylık olacak vereyim bari yiyebildiği kadar damağıyla yesin
Sleepy 5 gece takıyorum genelde. Normalde molfix 4 kullanıyorum.Benim bebenini belilden sırtından çıkıyor
Bende bir çözüm bulamadım başka markaya da geçmek istemiyorum bu bez iyi geldi diye
Bende sleepy 5 numara kullanıyorum bir de pure baby oda sleepy ile aynıSleepy 5 gece takıyorum genelde. Normalde molfix 4 kullanıyorum.
5 numara bile çok büyük geliyor gözüme 6 çok büyük değil miBen Molfix in indirimlerini takip ediyorum 4 TL ustune daha bez almadım tanesini 6 numara kullanıyorum 9 kiloya sızıntı olmuyor
Benimki de diş çıkarmadı. 8. Aya giricez yakında. Hala çıkaracak gibi de ğil. Yarın kıymalı bişey yapıcam artık. Alışması lazım. Hep aynı şeyleri yiyip duruyor. Balık da vericem bu hafta.Hiç denemedim daha taneli şeylere yeni yeni geçiyorum diş çıkmadı kıyma bile veremedim artık 8 aylık olacak vereyim bari yiyebildiği kadar damağıyla yesin
Goon sünnetten sonra benim bebişe iyi gelmedi ya bide çok fazla aynı yerde biriktiriyor çişi şişiyorBen goon kullanıyorum az bişey 3 numara kaldı gündüz takayımda bitsin diye uğraşıyorum. Gece 4 takıyorum
Canım sünnetten sonra eşim özellikle 1 numara büyük aliyorki rahat etsin diye iyi de oluyo 5 numaradan kakası taşıyordu 6 numara iyi oldu5 numara bile çok büyük geliyor gözüme 6 çok büyük değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?