- 4 Ağustos 2022
- 5.231
- 2.565
- 103
Benim kuzenim oğlu öğürüyor diye hep püre sıvı verdi 1 yaşından sonra pütürlü vermeye başladı aşırı zorlandı çok zor öğrendi. Yavaş yavaş başla canım elinle ezip ver önce sonra yavaş yavaş kaşıkla verirsin.Kıyma verdim ama çorbanın içinde verdim blendırdan geçirdim yani
Büyük bez kenarlardan bacak arasından yanı sızdırabiliyor ben gebellikl3 gece almamaya çalışıyorum ama uyanıyor geceleri aık sık ondan 1 kere değişirim yaptıysaKızlar benim bebeğin sabah her kalktığında çişi çıkıyor büyük bez takıyorum yatarken yine de çıkıyor. Gece de mi bez değiştiriyorsunuz siz hergün çamaşır yıkıyorum
Anladım cnm .Ekmek bundan.
Çorbayı farklı farklı deniyorum her seferinde yemiyor
O gece çok uyanıp emdiyse çıkıyor benimde. bi çözüm bulamadım değiştirmekten başka farklı bezler bedenler denedimKızlar benim bebeğin sabah her kalktığında çişi çıkıyor büyük bez takıyorum yatarken yine de çıkıyor. Gece de mi bez değiştiriyorsunuz siz hergün çamaşır yıkıyorum
Ay benimde öyle ve çok kötü duruyor diken dikenKızlar benim saçlarım bebeğim 3 aylıktı dökülmeye başladı son 1 aydır biraz durdu dökülmesi. İnanılmaz dökülüyordu avuç avuç. Şimdi farkettim bebek saçlarım çıkmış önlerdeo kadar komik duruyorki ya her yerden küçük küçük saçlar çıkmış ne zaman uzar acaba çok komik böyle
Benim 0 6 hala ama değiştirmeyi düşünmüyorumEmzik kullanan anneler kaç numaraya geçtiniz ya benimki hala 0 6 ay kullanıyor 6 12 almıştım büyük geldi ağzına midesi bulanıyor istemiyor
Bende bir dshs 0 6 almıştım hala onu kullanıyoruz ara ara deniyorum büyüğü ama istemiyor yine alıcam 0 6 galibaBenim 0 6 hala ama değiştirmeyi düşünmüyorum
Benimki tükürüyor bu ara zaten bıraktırabilirimBende bir dshs 0 6 almıştım hala onu kullanıyoruz ara ara deniyorum büyüğü ama istemiyor yine alıcam 0 6 galiba
Aynen vallaAy benimde öyle ve çok kötü duruyor diken diken
Cano ben şunu farkettim benim bebede çok sıvı olunca sevmiyor biraz daha muhallebi kıvamında olunca seviyor. Mesela dün kıymalı yayla çorbası yaptım sıvıydı çok içmedi ama bugün, beklediği için koyulaşmıştı baya baya yedi.Benim bebik net çorba sevmiyor brokoli çorbası yaptım gene yemedihayır çorbanın bi türünü sevmezsin de tüm çorbalara tepkin nedir
Bende öyle düşündüm muhallebi kıvamında yaptım gene yemedi sevmiyor desem bi çeşidini sevmez baya çeşitlendirdim gene yemediCano ben şunu farkettim benim bebede çok sıvı olunca sevmiyor biraz daha muhallebi kıvamında olunca seviyor. Mesela dün kıymalı yayla çorbası yaptım sıvıydı çok içmedi ama bugün, beklediği için koyulaşmıştı baya baya yedi.
Nerden aldın tavuğu peki canımBen tavuk verdim canım normal tavuk iyice pişirdim küçük küçük didikleyip corbayla brrdim az az
Organik değilse hiç yemesin daha iyi bende büyük kızımdan sebep tavuklu yemek yapmayı bıraktım. Doktoru kesinlikle yemesin dedi Hep hormonlu tavuklar. Çocuklardaki hormonları bozuyor.Kızlar tavuk yediren varmı? Yani daha doğrusu organik tavuk dışında yediren var mı? Ben organik tavuk bulamıyorum. Geçen bizim yediğimiz tavuktan biraz denettim çok sevdi Ama hala kendisine tavuklu bişey yapmıyorum organik bulamadığım için
Bizim doktor da tavuk yedirme şuanda dedi. Kıymaya 7. Ayda başlattı balığa bu ay başlıcam, tavuk denetme dedi. Organikte bulmak zor şuandaOrganik değilse hiç yemesin daha iyi bende büyük kızımdan sebep tavuklu yemek yapmayı bıraktım. Doktoru kesinlikle yemesin dedi Hep hormonlu tavuklar. Çocuklardaki hormonları bozuyor.
Şuan büyük kızınız kaç yaşında? Şimdiye kadar hiç tavuk yemedimi ?Organik değilse hiç yemesin daha iyi bende büyük kızımdan sebep tavuklu yemek yapmayı bıraktım. Doktoru kesinlikle yemesin dedi Hep hormonlu tavuklar. Çocuklardaki hormonları bozuyor.
Organik olmayan verme bence. Tavuk değil hormon yuvasıKızlar tavuk yediren varmı? Yani daha doğrusu organik tavuk dışında yediren var mı? Ben organik tavuk bulamıyorum. Geçen bizim yediğimiz tavuktan biraz denettim çok sevdi Ama hala kendisine tavuklu bişey yapmıyorum organik bulamadığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?