2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kıyma verdim ama çorbanın içinde verdim blendırdan geçirdim yani
Benim kuzenim oğlu öğürüyor diye hep püre sıvı verdi 1 yaşından sonra pütürlü vermeye başladı aşırı zorlandı çok zor öğrendi. Yavaş yavaş başla canım elinle ezip ver önce sonra yavaş yavaş kaşıkla verirsin.

Kızlar benim bebeğin sabah her kalktığında çişi çıkıyor büyük bez takıyorum yatarken yine de çıkıyor. Gece de mi bez değiştiriyorsunuz siz hergün çamaşır yıkıyorum
Büyük bez kenarlardan bacak arasından yanı sızdırabiliyor ben gebellikl3 gece almamaya çalışıyorum ama uyanıyor geceleri aık sık ondan 1 kere değişirim yaptıysa

Kızlar benim bebeğin sabah her kalktığında çişi çıkıyor büyük bez takıyorum yatarken yine de çıkıyor. Gece de mi bez değiştiriyorsunuz siz hergün çamaşır yıkıyorum
O gece çok uyanıp emdiyse çıkıyor benimde. bi çözüm bulamadım değiştirmekten başka farklı bezler bedenler denedim

Kızlar tavuk yediren varmı? Yani daha doğrusu organik tavuk dışında yediren var mı? Ben organik tavuk bulamıyorum. Geçen bizim yediğimiz tavuktan biraz denettim çok sevdi Ama hala kendisine tavuklu bişey yapmıyorum organik bulamadığım için

Kızlar benim saçlarım bebeğim 3 aylıktı dökülmeye başladı son 1 aydır biraz durdu dökülmesi. İnanılmaz dökülüyordu avuç avuç. Şimdi farkettim bebek saçlarım çıkmış önlerde 😂 o kadar komik duruyorki ya her yerden küçük küçük saçlar çıkmış ne zaman uzar acaba çok komik böyle 😂
Ay benimde öyle ve çok kötü duruyor diken diken🤣

Emzik kullanan anneler kaç numaraya geçtiniz ya benimki hala 0 6 ay kullanıyor 6 12 almıştım büyük geldi ağzına midesi bulanıyor istemiyor

Benim bebik net çorba sevmiyor brokoli çorbası yaptım gene yemedi 😂 hayır çorbanın bi türünü sevmezsin de tüm çorbalara tepkin nedir 😂

Benim bebik net çorba sevmiyor brokoli çorbası yaptım gene yemedi 😂 hayır çorbanın bi türünü sevmezsin de tüm çorbalara tepkin nedir 😂
Cano ben şunu farkettim benim bebede çok sıvı olunca sevmiyor biraz daha muhallebi kıvamında olunca seviyor. Mesela dün kıymalı yayla çorbası yaptım sıvıydı çok içmedi ama bugün, beklediği için koyulaşmıştı baya baya yedi.

Cano ben şunu farkettim benim bebede çok sıvı olunca sevmiyor biraz daha muhallebi kıvamında olunca seviyor. Mesela dün kıymalı yayla çorbası yaptım sıvıydı çok içmedi ama bugün, beklediği için koyulaşmıştı baya baya yedi.
Bende öyle düşündüm muhallebi kıvamında yaptım gene yemedi sevmiyor desem bi çeşidini sevmez baya çeşitlendirdim gene yemedi

Ben tavuk verdim canım normal tavuk iyice pişirdim küçük küçük didikleyip corbayla brrdim az az

Kızlar tavuk yediren varmı? Yani daha doğrusu organik tavuk dışında yediren var mı? Ben organik tavuk bulamıyorum. Geçen bizim yediğimiz tavuktan biraz denettim çok sevdi Ama hala kendisine tavuklu bişey yapmıyorum organik bulamadığım için
Organik değilse hiç yemesin daha iyi bende büyük kızımdan sebep tavuklu yemek yapmayı bıraktım. Doktoru kesinlikle yemesin dedi Hep hormonlu tavuklar. Çocuklardaki hormonları bozuyor.

Organik değilse hiç yemesin daha iyi bende büyük kızımdan sebep tavuklu yemek yapmayı bıraktım. Doktoru kesinlikle yemesin dedi Hep hormonlu tavuklar. Çocuklardaki hormonları bozuyor.
Bizim doktor da tavuk yedirme şuanda dedi. Kıymaya 7. Ayda başlattı balığa bu ay başlıcam, tavuk denetme dedi. Organikte bulmak zor şuanda

Organik olmayan verme bence. Tavuk değil hormon yuvası ☹️ çok gerekli bir besin de değil. Et balık yeterli geliyor zaten

X