İnşallah kolay bir sene olurYok malesef ders saatim 3 gün olmasına rağmen 4 gün yaptı.. Arkadaşlar da sağolsunlar bizim için problem değil hocamızı mağdur etmeyin demesine rağmen müdürümüzün herkese karşı etik olası tuttu
Allah'ım acil şifalar versin hemen inşallahBen hastaneye gittim yine ultrason çektirdik bir tane taşımız vardı bir yane daha çıktı sanırım başka taşlarda var ama onlar küçük diye söylemedi biri 4 mm diğeri 3 mm nasıl kurtulucaz bunlardan bilmiyorum yarın nefroloji randevumuz var bakalım ne diyecek doktor
Bizde sabaha kadar uyandık durduk 5 te uyandı bayağı güne başlayacak gibiydi korktum 5 günleri geri mi geliyor diye05:20'de kalkıp bu saate kadar çığlık kıyamet uykuya şimdi daldı, bugün de önceki günlerden farklı olmadı şükür. Sonuç: Benim artık uykum yok...
Uyku tulumu ve montu var ayakkabı işine çok yabancıyım daha hiç ayakkabısı olmadıKış geliyor kızlar bebişlerinize uyku tulumu, mont, ilk adım ayakkabısı gibi eksikleri aldınız mı
Anladığım kadarıyla böyle bir sorunu daha önce yaşamışsın ve düzelmiş. Benim çok nadirdir 6'dan sonra kalktığı, bunu düzeltmek için ekstra bir şey yaptın mı peki?Bizde sabaha kadar uyandık durduk 5 te uyandı bayağı güne başlayacak gibiydi korktum 5 günleri geri mi geliyor diyeşükür sonra daldı 7 de kalktı daha yüzüme bakmadım ama gözlerimin şiş altlarının mor olduğu kesin
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahBen hastaneye gittim yine ultrason çektirdik bir tane taşımız vardı bir yane daha çıktı sanırım başka taşlarda var ama onlar küçük diye söylemedi biri 4 mm diğeri 3 mm nasıl kurtulucaz bunlardan bilmiyorum yarın nefroloji randevumuz var bakalım ne diyecek doktor
Şu uyku tulumu işini sevmiyorulmya nasılsın giydiricez akşam ev öok sıcak kısa kolluyla uyutuyorum gece soğuk oluyor onu çıkarıp uzun kollu giydiriyorum hele sabaha karşı baya soğuk üstünü örtüyorym ama sevmiyor açıyorKış geliyor kızlar bebişlerinize uyku tulumu, mont, ilk adım ayakkabısı gibi eksikleri aldınız mı
Benjm de kafam karışık o konuda canimŞu uyku tulumu işini sevmiyorulmya nasılsın giydiricez akşam ev öok sıcak kısa kolluyla uyutuyorum gece soğuk oluyor onu çıkarıp uzun kollu giydiriyorum hele sabaha karşı baya soğuk üstünü örtüyorym ama sevmiyor açıyor
Benimkinde geçen xikti ama diş görünmedi anlamadım ilk çıkardığında çıkmadı öyle şeyler, ama belirti olarak sayiliyo evetKızlar diş çıkarırken bebeğinizin dudak çevresinde sivilce gibi şeyler çıktı mı dün bir tane kırmızı bişey çıktı şimdi bir tane daha çıkmış aynı sivilce gibi duruyor
Öksürük tıkanıklık ishal off doktora goturecemNasılsınız kızlar gününüz nasıl geçti bebişler nasıl
Onlarında kalını incesi varya ben birkaç tane farklı kalınlıkta alıp sıcaklığa göre giydirmeyi düşünüyorum. Örtü tehlikeli hemde üstünü açıp üşüyebilirŞu uyku tulumu işini sevmiyorulmya nasılsın giydiricez akşam ev öok sıcak kısa kolluyla uyutuyorum gece soğuk oluyor onu çıkarıp uzun kollu giydiriyorum hele sabaha karşı baya soğuk üstünü örtüyorym ama sevmiyor açıyor
Dişi çıkacaktırÖksürük tıkanıklık ishal off doktora goturecem
Benim bebişte olmadıKızlar diş çıkarırken bebeğinizin dudak çevresinde sivilce gibi şeyler çıktı mı dün bir tane kırmızı bişey çıktı şimdi bir tane daha çıkmış aynı sivilce gibi duruyor
Yakın zamana kadar 5 te uyanıyordu yeni yeni 6 7 arası uyanmaya başladı ben bir şey yapmadımAnladığım kadarıyla böyle bir sorunu daha önce yaşamışsın ve düzelmiş. Benim çok nadirdir 6'dan sonra kalktığı, bunu düzeltmek için ekstra bir şey yaptın mı peki?
Çok geçmiş olsun bu zamanlar hastalık salgın zamanları toparlar inşallah bir an önceÖksürük tıkanıklık ishal off doktora goturecem
Sizin de uyku yüzünden ağlıyor benim ki de öyle05:20'de kalkıp bu saate kadar çığlık kıyamet uykuya şimdi daldı, bugün de önceki günlerden farklı olmadı şükür. Sonuç: Benim artık uykum yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?