2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Maşallah daim olsun hep sevsin benimkide seviyor genel olarak ama katı şeyler vermediğim halde aşırı kabızlığı var korkuyorum yemek vermeye bir düzene girsede yedirsem diye bekliyorum

9da uyudu 10da uyandı ağlayarak daha da uyumadı bu saat oldu başım öyle ağrıyor ki geceleri allahım bu günler geçsin diye dua ediyorum sabahına her şey sil baştan asla çekilecek şeyler değil ama Allah öyle bişey vermiş ki annelere katlanıyoruz vallahi

Yanıma aldım emzirdim uyudu yatağına koydum 3 4 kere koymamla çığlık atarak uyandı ama yanımda hiç ağlamıyor ciddi ayrılık kaygısı mı yoksa dişten dolayı mı çözemedim bir yeri ağrısı benim yanımda da ağlardı saatlerdir iki büklüm oldum yatakta her yerim ağrıyor

Benimki de yanımda uyandı emdi biraz ateşi var bi saat oldu bende geri uyuyamadım

Çok zor Allah sabır versin bize benim oğlumda hasta oldu hiç uyumuyor nefes alamıyor kaç kere burnunu açtım geri kapanıyor uyuyamıyor saatlerdir uğraşıyorum. Keşke evimden bi yere gitmeseydim hava değişiminden oldu kendimi çok suçluyorum. Normalde daha kalacaktım çocuğum geldiğim gün rahatsız oldu yarın geri döneceğim

Mercimek çorbanı nasıl yapıyosum bebek için
Soğan, tatli patates bazen havuç da koyuyorum buharda pisiriyorum. Mercimegide suda hasliyorum +yulaf unu sonra hepsini bıztt
Maşallah daim olsun hep sevsin benimkide seviyor genel olarak ama katı şeyler vermediğim halde aşırı kabızlığı var korkuyorum yemek vermeye bir düzene girsede yedirsem diye bekliyorum
KAbizlik icin doktor yulaf onerdi bize yulafi al incecik cektir robotta her yemegine 1 tatli kasigi koy dedi simdi sıkıntı yasamiyoruz

Bir süredir veriyorum yapıyor kakasını ama baya katı ve çok zorlanıyor ağlayarak yapıyor

Kizlar yazdiklarinizi okudum. Benjm bebegimin üstten 3 tane disi birden patladi bu hafta. Diş huzursuzluğu elini veya dis kasiyicilari sürekli agzina görürmesi ve o sekilde aglamasiyla, saclarini ve kulaklarini cekerek aglamasiyla ne bileyim dudaklarini isirir gibi yapmasindan ibaret. Bu dediklerim ara ara oldu bu hafta aglama da oldu tabi ama uykusunu cok da etkilemedi atesi de cikmadi. Yani uykusuzlukla ateşle dişi çok bağdaştırmayın. Başka bir durum olabilir herkese saglikli günler

Elinş ağzına bir götürüşü var aşırı bir sinirle götürüp ısırıyor. Ya bende sadece dişten bu kadar uykusuz kalacağını düşünmüyorum öyle olsa gündüzde diş ağrısı olur sanki bizde taş var arada böylw zirve yapıyor ondan galiba düş taşı oynadı diye düşündüm. 1 saat anca uyumuşumduroda toplam yani. Seninde gözün aydın hiç sorun olmadan çıksa bütün dişler keşke

Benim agrilar gündüz oldu genelde gece pek olmadı. Ateslenenler de olmuş cok gecmis olsun kizlar ılık duşta 5 dakika mutlaka tutun. Hem bebek gevşer hem de ateşi düşer. Ben son ana kadar bekliyordum Calpol vermemek icin (diş problemlerinde) ama artik huzursuzsa ( ac degil uykusu yok alti temiz ama yine de husursuzsa) ve engel olamiyorsam veriyorum agrisi diniyor rahatliyor. 3 günden fazla verilmemeli diye aklimda kalmis hic gerek olmasin insallah

37 civarında çok yüksek değildi ama kusma oldu
Kızlar geçmiş olsun noldu böyle bebişlerimize ya.Ben hastaneye götürmedim doktoruyla görüştüm belirli şeyler söyledi getir demek için.Evdeyiz bugün daha iyi çok şükür ama öksürük var biraz.Calpol çok etki etmedi dolven ver dedi doktor dolven iyi geldi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…