2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Bana da dolven verdi geldiğim yerde özel hastane yok devlete gittik orda da sağolsunlar ilgilendiler baya buhar felan verdiler parol serum yaptılar evde de calpol ver dolvenle dönüşümlü dediler öksürüğü var nefes zor alıyor

Off ya şimdi kış geliyo misafiri hastalığı eksik olmaz ekstra dikkatli olmak lazım çok çok geçmiş olsun kızlar madamu size de gecmis olsun inşallah dahasını yaşamazsınız,yasamayiz
İlk hastalığımız ve inanılmaz korktum çok dikkat etmek lazım gerçekten ben şuan kendimi aşırı suçluyorum biraz kafam dağılsın evin içine kapandım dedim şehir dışına geldim zaman geçirim dedim geldiğim gibi çocuk hasta oldu keşke gelmeseydim benim yüzümden oldu

Kızlar nebülizatörün içine serum fizyolojik mi koyuluyor nasıl yapıyoruz ilk defa kullanıcam da bilen var mı

Bizde evdeydik ama kusunca artık getirdik kan ve akciğer filmi temiz çıktı. Demir sınırda dedi şimdi onu daha düzenli kullanacağım. İdrar sonucu bekliyorum

Öyle düşünme canım olacağı varmış oldu. Hem sürekli evde çocuklar hasta olmadan nasıl bağışıklık kazanacaklar

Rabbim hayırlısını nasip etsin canım ve hiç korkma, sen ne kadar rahat ve sakin olursan her şey daha kolay ilerliyor. Rabbim sana o güçlü verecek ki bir mucize daha nasip etti.

Seni en iyi ben anlarım bacımm, gel sarılalım ben artık 3. Çocukta takmamayı öğrendim

Canım seninle ne alakası var hiç mi insan içine çıkmayacağız hiç mi bir yere gitmeyeceğiz elbette hasta olacaklar elbette ilk kez ateşi bir zaman yaşayacaklar kendini hiç suçlama

merhaba. ben de bu makineyi 2. el olarak aldım fakat mama sanki az suyu fazla gibi oluyor. elde yapılınca daha yoğun bir kıvam gibi. sizde de öyle mi acaba?

merhaba. ben de bu makineyi 2. el olarak aldım fakat mama sanki az suyu fazla gibi oluyor. elde yapılınca daha yoğun bir kıvam gibi. sizde de öyle mi acaba?
Yoğun kıvamı olmadı bizim verdiğimiz mamanın hatta bi kere elimizde yaptık mamayı yemedi yani çocuğum sadece o makinenin mamasını yiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…