- 4 Ağustos 2022
- 4.908
- 2.429
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #67.941
Ateşi düştü çok şükür ama aşırı huzursuz hala ağlayarak uyanıyor uykusundan benden ayrılmıyor hastane de çok korktuNasıl oldu canım iyi mi biraz daha çok geçmiş olsun
Bana da dolven verdi geldiğim yerde özel hastane yok devlete gittik orda da sağolsunlar ilgilendiler baya buhar felan verdiler parol serum yaptılar evde de calpol ver dolvenle dönüşümlü dediler öksürüğü var nefes zor alıyorKızlar geçmiş olsun noldu böyle bebişlerimize ya.Ben hastaneye götürmedim doktoruyla görüştüm belirli şeyler söyledi getir demek için.Evdeyiz bugün daha iyi çok şükür ama öksürük var biraz.Calpol çok etki etmedi dolven ver dedi doktor dolven iyi geldi bize
Oy oy oy kuzum benim ya içim yandı. Allahim kuzum benim.Evet canım 2 kere gittikgece 4 te 39 derece oldu ateşi düşüremedim nefeste alamadı hemen götürdük çok korktu yavrum serum felan yaptılar film çektiler buhar verdiler
Çok geçmiş olsun kuzum benim Rabbım tekrar yaşatmasın.Ateşi düştü çok şükür ama aşırı huzursuz hala ağlayarak uyanıyor uykusundan benden ayrılmıyor hastane de çok korktu
COk geçmiş olsun canım tez zamanda geçsin inşallahBana da dolven verdi geldiğim yerde özel hastane yok devlete gittik orda da sağolsunlar ilgilendiler baya buhar felan verdiler parol serum yaptılar evde de calpol ver dolvenle dönüşümlü dediler öksürüğü var nefes zor alıyor
Sizinde canımCOk geçmiş olsun canım tez zamanda geçsin inşallah
İlk hastalığımız ve inanılmaz korktum çok dikkat etmek lazım gerçektenOff ya şimdi kış geliyo misafiri hastalığı eksik olmaz ekstra dikkatli olmak lazım çok çok geçmiş olsun kızlar madamu size de gecmis olsun inşallah dahasını yaşamazsınız,yasamayiz
Bizde evdeydik ama kusunca artık getirdik kan ve akciğer filmi temiz çıktı. Demir sınırda dedi şimdi onu daha düzenli kullanacağım. İdrar sonucu bekliyorumKızlar geçmiş olsun noldu böyle bebişlerimize ya.Ben hastaneye götürmedim doktoruyla görüştüm belirli şeyler söyledi getir demek için.Evdeyiz bugün daha iyi çok şükür ama öksürük var biraz.Calpol çok etki etmedi dolven ver dedi doktor dolven iyi geldi bize
Öyle düşünme canım olacağı varmış oldu. Hem sürekli evde çocuklar hasta olmadan nasıl bağışıklık kazanacaklarİlk hastalığımız ve inanılmaz korktum çok dikkat etmek lazım gerçektenben şuan kendimi aşırı suçluyorum biraz kafam dağılsın evin içine kapandım dedim şehir dışına geldim zaman geçirim dedim geldiğim gibi çocuk hasta oldu keşke gelmeseydim benim yüzümden oldu
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım ve hiç korkma, sen ne kadar rahat ve sakin olursan her şey daha kolay ilerliyor. Rabbim sana o güçlü verecek ki bir mucize daha nasip etti.tam bunun üzerine dün testler yaptım pozitif çıktı ama 2 senelik testler o yüzden pek güvenemiyorum ama ya doğruysamaddi manevi çok zor olacak bizim için ama yaşımda 40 benim zaten kardes istiyorsam bekleme şansım yoktu bir defa korunmadık onda da tuttuysa annem ve ailem bizi unut dediler nasıl olur düşünemiyorum tek sakin kalmamı sağlayan eski testler olması
Evet serum fizyolojik koyabilirsinKızlar nebülizatörün içine serum fizyolojik mi koyuluyor nasıl yapıyoruz ilk defa kullanıcam da bilen var mı
Seni en iyi ben anlarım bacımm, gel sarılalımBenim bebişimde dün ateşledi bayağı 38 leri aştı hala da ateşi var. Maalesef babası çok bilir kişi olduğu için ilaç verdirmiyor bi dün gece artık verdim düştü ateşi uyudu biraz yavrum. Adamı boğmadan çocuk iyileşse iyi olacak
Canım seninle ne alakası var hiç mi insan içine çıkmayacağız hiç mi bir yere gitmeyeceğiz elbette hasta olacaklar elbette ilk kez ateşi bir zaman yaşayacaklar kendini hiç suçlamaİlk hastalığımız ve inanılmaz korktum çok dikkat etmek lazım gerçektenben şuan kendimi aşırı suçluyorum biraz kafam dağılsın evin içine kapandım dedim şehir dışına geldim zaman geçirim dedim geldiğim gibi çocuk hasta oldu keşke gelmeseydim benim yüzümden oldu
Seni en iyi ben anlarım bacımm, gel sarılalımben artık 3. Çocukta takmamayı öğrendim
merhaba. ben de bu makineyi 2. el olarak aldım fakat mama sanki az suyu fazla gibi oluyor. elde yapılınca daha yoğun bir kıvam gibi. sizde de öyle mi acaba?Ben aldım 6 aydır da kullanıyorum muhteşem Bi rahatlık ben 15 bin TL ye almıstım pahalı oldugunda bakmayın sonuna kadar hak ediyor parasını benim kızım yarı süt emdi yarı mama makinası ile gittik yenidoğan dan itibaren ağlamadan mamasını verdik ve kızım suan 6 aylık aglamak nedir bilmez ve mamayı ve suyu orantılı verdigimiz içün hiç bir zaman kabız olmadı ve maması hep 5 saniye de hazır oldu
Yoğun kıvamı olmadı bizim verdiğimiz mamanın hatta bi kere elimizde yaptık mamayı yemedi yani çocuğum sadece o makinenin mamasını yiyordumerhaba. ben de bu makineyi 2. el olarak aldım fakat mama sanki az suyu fazla gibi oluyor. elde yapılınca daha yoğun bir kıvam gibi. sizde de öyle mi acaba?