• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
ben kesilenleri herkesin gördüğünü düşünmüyorum o paranın cepten çıkması lazım benim için saçma değil ki paylaştım ben zaten bilinçli toplumdan bahsetmiyorum 1 kişi 1 ayda 10 tane doktor görebilir ki buna ihtiyacı yoksa bile bunun saçma olduğunu düşünüyorum
Cebimizden bir dünya para çıkıyor zaten. İnsanlar kör ve cahil diye ben niye ekstra para ödeyeyim ki, atak geçirip 3 gün acilde yattığımı ayda 10 kez acillik olduğumu biliyorum. İnşallah bu öneriniz kimsenin aklına gelmez, gerçekten saçma buldum. İşsiz olduğum bir dönem yeşilkartlıydım ve tüm masraflarımı devlet karşıladı. Bunun ayrımı nasıl yapılacak?

Ben zaten doğu kötüdür demiyorum şunu demek istiyorum siz nasıl doğuda iyi doktora denk gelip doğudaki doktorlar çok iyi diye bi genelleme yapamazsınız demek istiyorum çünkü gerçekten sıkıntı yaşanıyor siz özele mi gidiyorsunuz bu arada evet özellerde gayet ilgileniyorlar
Evet özele gidiyorum 2 çocuğumda da aynı doktora gittim bu hamileliğimde de onunla devam ediyorum çok şükür iyi bir doktor ama bazı kontrollerimde devlet hastanesine de gidiyorum pek sorun yaşamıyorum 9 yıldır bulunduğum yerdeyim alıştım artık

Cebimizden bir dünya para çıkıyor zaten. İnsanlar kör ve cahil diye ben niye ekstra para ödeyeyim ki, atak geçirip 3 gün acilde yattığımı ayda 10 kez acillik olduğumu biliyorum. İnşallah bu öneriniz kimsenin aklına gelmez, gerçekten saçma buldum. İşsiz olduğum bir dönem yeşilkartlıydım ve tüm masraflarımı devlet karşıladı. Bunun ayrımı nasıl yapılacak?
çok yanlış bakıyorsunuz yada farklı iki penceren bakıyorum diyelim ama bir başkasının düşüncesini desteklemeyebilirsiniz saçma bulmak başka birşey iyi günler

birde kızlar tetenoz nasıl bilmiyorum cumartesi doktoruma sorarım ama ben 2021 de işe yerinde olmuştum sanırım hala geçerlidir belki tek doz olmayı düşünebilirim

Bende direk kahve olarak geldi nete baktığımda eski birikmiş kanı dışarı atıyor diyor bazen önemli bsey değil diyor en güzeli doktor cevaplasın ben çalışmıyorum aslında evde sürekli istirahat halindeyim neden öyle oldu anlamadım umarım önemli birşey değildir bu arada kaç haftalıksınız?
9+4 bugün

Ben sabahları cıkarıyorum ya :( gün içinde hiç cıkarmıyorum arada öğürme geliyor ama sabah uyanınca doğru tuvalete koşuyorum 1 haftadır her gün ne zaman bitecek bu ya 9+2

Kızlar maalesef iyi haberlerim yok bugün. Geçen günkü kanamada kesenin birini düşürmüşüm zaten. Diğer kesede hala boş. İlaçları keselim kendiliğinden düşsün dedi. Haftaya perşembe düşmemişse kürtajı konuşacaz.şubat annelerinden elendim 😢
Ya 🥺😔 ne diyeyim bilemedim inşallah bir mucize olur bir daha gittiğinde görünür 🥺

Ya 🥺😔 ne diyeyim bilemedim inşallah bir mucize olur bir daha gittiğinde görünür 🥺
Umut fakirin ekmeği tabi. Ama çıksaydı çıkardı şimdiye kadar. Mantıklı düşününce burda bile bebeklerin ne kadar hızlı geliştiğini görüyoruz bu kadar hafta geçmesine rağmen bişi gözükmediyse bundan sonra çok zor. Sadece bundan sonrası kolay olsun istiyorum. Yoruldum valla 1,5 senedir hastane yollarında.

Ben sabahları cıkarıyorum ya :KK43: gün içinde hiç cıkarmıyorum arada öğürme geliyor ama sabah uyanınca doğru tuvalete koşuyorum 1 haftadır her gün ne zaman bitecek bu ya 9+2
Gece yatmadan 2 tane prilam içsen kusmazsın aslında. Benim hep bulantım var ama sabahları ilaç sayesinde iyiyim sabah içersen de akşam geçer diyorlar ama çok içmemek için akşama katlanıyorum

Umut fakirin ekmeği tabi. Ama çıksaydı çıkardı şimdiye kadar. Mantıklı düşününce burda bile bebeklerin ne kadar hızlı geliştiğini görüyoruz bu kadar hafta geçmesine rağmen bişi gözükmediyse bundan sonra çok zor. Sadece bundan sonrası kolay olsun istiyorum. Yoruldum valla 1,5 senedir hastane yollarında.
Şükürler olsun gebelik oluşmuştu demek kalabiliyorsun inşallah olacak 🙏🏻 doğru zamanda sağlıkla olacak son ana kadar umudu kaybetmek istemiyorum ben hiç bu konularda 🙏🏻🙏🏻

Kızlar mühendis gelmeye çalışıyor sanırım siteye ama pasiflestirdiği için hesabı tekrar açtırması gerekiyor 🙏🏻 inşallah gelecek gibi hissediyorum dün girmiş siteye

Eklentiler

• 300B3F8A-D066-437D-8CF3-59FC33CB8D4F.jpeg
    300B3F8A-D066-437D-8CF3-59FC33CB8D4F.jpeg
    70,9 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar maalesef iyi haberlerim yok bugün. Geçen günkü kanamada kesenin birini düşürmüşüm zaten. Diğer kesede hala boş. İlaçları keselim kendiliğinden düşsün dedi. Haftaya perşembe düşmemişse kürtajı konuşacaz.şubat annelerinden elendim 😢
Çok üzüldüm.. benim de ilk gebeliğin kürtajla sonuçlandı .. kendi isteğimle 4 ay çocuk düşünmedim düşündüğüm ay hemen hamile kaldım.. sen de kalırsın düşündüğün zaman sakin üzme kendini

Şükürler olsun gebelik oluşmuştu demek kalabiliyorsun inşallah olacak 🙏🏻 doğru zamanda sağlıkla olacak son ana kadar umudu kaybetmek istemiyorum ben hiç bu konularda 🙏🏻🙏🏻
Evet sevindiğimiz yanı bu. Ama doğal yoldan gebe kalmama engel olabilecek sıkıntılardan şüpheleniyoruz. Benim transferim bile çok zordu o yüzden narkozlu yapmıştı doktorum. Bakalım rahim normale döndükten sonra ne yapmak gerekiyorsa onları araştırıcam.

Çok üzüldüm.. benim de ilk gebeliğin kürtajla sonuçlandı .. kendi isteğimle 4 ay çocuk düşünmedim düşündüğüm ay hemen hamile kaldım.. sen de kalırsın düşündüğün zaman sakin üzme kendini
İnşallah canım bakalım benim tedaviyle olmuştu inşallah kendiliğinden olma şansım olur

bunu yazmak için gruba girmiştim ben de. 3 gündür ara ara kahverengi akıntım var, hafif pembe gibi gelip kahveye döndü, doktora gittim kanama alanı falan yokmuş yani bahsetmedi. İstirahat önerdi rapor aldım işe gitmicem 2 gün. Muhtemelen size de istirahat önerirler. Yine de doktorunuzun önerilerini paylaşabilirseniz sevinirim çok geçmiş olsun
Kızlar günaydın kahverengi akıntısı gelen oluyormu 3-5 gündür var bende bugün kontrolüm var gidince sorucam inşallah önemli birşey değildir
Kizlar kesinlikle panik Yaptırmak istemem benim de reglime 7 gün varken lekelenme ile hamile olduğumu öğrendim. 6 haftaya kadar lekelenme devam etti. Doktor kanama alanı yok yerlesme kanaması dedi ilaç başlamadı 7. Haftada kirmizi kanamam oldu düşük riski dedi progestan takviyesi verdi. Cok şükür bebegim şu an icin iyi illaki sorun olacak ve herkes aynı olacak değildir ama doktorunuza takviye gerek olup olmadığını ısrarla sorun önlem çok küçük leke şeklindeyken alınsın.( tabiki benim gibi olmayıp sadece yerlesme kanaması leke olarak da kalabilir kesinlikle panik olmanızı istemem )

Back