- 4 Ağustos 2022
- 4.896
- 2.421
- Konu Sahibi Buffalosos
- #66.481
Yine yarım saat bir saat arayla kalktık çok zorlanıyorum artık uykumu hiç alamıyorum insan böyle de verimli olamaz ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimkinde öyleydi işte altından bişey çıktı Allah korusun inşallah sizde bişey yoktur dişten dolayıdır benimki hala uyanıyor gece
İnşallah sadece diştirBizimkinde öyleydi işte altından bişey çıktı Allah korusun inşallah sizde bişey yoktur dişten dolayıdır benimki hala uyanıyor gece
Şuan diş çıkarıyoruz ama dişten önce de çok zor uykuya geçerdi defalarca uyuyup uyanırdı tam dalınca da 2 3 saate bir kalkardı o zamanda uyku sorunu vardı şimdi daha beter oldu
Aynı bizim gibi işte şuan bizim 2 saatte birŞuan diş çıkarıyoruz ama dişten önce de çok zor uykuya geçerdi defalarca uyuyup uyanırdı tam dalınca da 2 3 saate bir kalkardı o zamanda uyku sorunu vardı şimdi daha beter oldu
Ben 3 gündür memede uyumasin diye kocamdan destek istedim pispişla uyut diye. Pispislarken dizlerini kirarak yukari asagi yapmis o sekilde alistirmis gece uykusuna öyle geciyor. Bu sefer gündüz de aynisini bekliyor tabi benim gücüm kuvvetim yok yapamadim. Cocuk ciglik cigliga gunduzleri aglayarak pes edip uyiyor resmen. Uyudugu da yarim saat ben de kocamdan destek isteyerek iyi mi yaptim kötü mü bilmiyorumBende varım o kervanda nasıl duzeltcez bilmiyorum şu an ağlıyorum ilk uykusuna bile yatiramadim 1 saat oldu koyduğum an agliyo amacım şu an memede uyuma desteğini kesmem ama şu an kucağımda daha kötüyüm
Ben vermedim nasil unufak yapabiliriz ki havanda mi yapmak lazimCeviz veren oldu mu kızlar
Neyden böyle oluyor anlamıyorum ne yapmak lazım? Doymuyor mu acaba diyorum artıkAynı bizim gibi işte şuan bizim 2 saatte bir
Ben verdim belinde alerji görünce cevizden diye düşünüp bıraktım bi daha vermedimCeviz veren oldu mu kızlar
Bende ağlayacam artık başım patlıyor niye böyle yapıyor çok uykusu var ama uyumuyor ve uyumadığı için ağlıyorBende varım o kervanda nasıl duzeltcez bilmiyorum şu an ağlıyorum ilk uykusuna bile yatiramadim 1 saat oldu koyduğum an agliyo amacım şu an memede uyuma desteğini kesmem ama şu an kucağımda daha kötüyüm
Cam rendeler var onda rendelenirBen vermedim nasil unufak yapabiliriz ki havanda mi yapmak lazim
Cam rendedeBen vermedim nasil unufak yapabiliriz ki havanda mi yapmak lazim
Süpersin. Ben hala düzen oturtamadımKızlar ben bir haftadır kahvaltı öğününü sabitledim kesin kahvaltı veriyorum bazen yiyor bazen yemiyor öğlen çorba yapmaya çalışıyorum her zaman yapamıyorum ve bir tane meyve kesin veriyorum
Hep öyle diyorlardı açlık olabilir ek gıdaya geçince rahatlar dün yulaf unlu yoğurtlu yumurtalı çorba yedi üstüne yatarken emdi daha ne açlığı. Gün içinde aynı şekilde özellikle denedim doyurucu uyuyacak mı diye o gün yulaf yedi yine akşama kadar emmedi tokluktan resmen ama uykuda gram değişme olmadıNeyden böyle oluyor anlamıyorum ne yapmak lazım? Doymuyor mu acaba diyorum artık