- 19 Mayıs 2024
- 2.082
- 1.362
- 48
Ay dün üzümü cam rendede rendelemeye çalıştığım geldi aklımaOna genelde kavun üzüm felan koyuyorum. Bide bi seybyaparken oyalansin diye ara öğün gibi veriyorum. Onda tek suyunu iciyo posasindan yesin diye ayrıca meyve öğünü de yapıyorum
Ben aynısını geçen ay kiraza yapmıştım ahahahhahha suyu çıkacak neyi çıkacak acaba başka akıllı gibi gittim kiraz rendeliyorumAy dün üzümü cam rendede rendelemeye çalıştığım geldi aklıma
Bazen kafamız duruyor yaBen aynısını geçen ay kiraza yapmıştım ahahahhahha suyu çıkacak neyi çıkacak acaba başka akıllı gibi gittim kiraz rendeliyorum
Bence izleyinnn bugünlük size de değişiklik olur iyi gelirKocam film açtı kaç gündür bişeu izleyelim diyip duruyor hiç izleyesim yok yalandan oturdum yanına gidip yatağımda uzanmak istiyorum yaa hiç bişey yapasım yok
Bence de izle canım güzel olurKocam film açtı kaç gündür bişeu izleyelim diyip duruyor hiç izleyesim yok yalandan oturdum yanına gidip yatağımda uzanmak istiyorum yaa hiç bişey yapasım yok
Kocamıjnyanına gelince hep uykum geliyorBence izleyinnn bugünlük size de değişiklik olur iyi gelir
Melatonin adamKocamıjnyanına gelince hep uykum geliyor
Siz naptınız ya eşinden haber var mı merak ettimBence de izle canım güzel olur
Ben konuyu kaçırmışım tam anlamadım ama hakkınızda hayırlısı olsun düzelirsiniz umarımBen engelledim onu sinirlendim aramak istemiyorum aynen öyle gece ben mesela derin uyusaydım bebeği duymasaydım ne olacaktı
Sus sus onu bende yaptım bi kere sonra ortasında napiyorum ben yaaa dedimAy dün üzümü cam rendede rendelemeye çalıştığım geldi aklıma
Yok bu saat oldu gelmediSiz naptınız ya eşinden haber var mı merak ettim
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bomboş bir konu yüzünden fazla büyük bir kavga ettik eşimleBen konuyu kaçırmışım tam anlamadım ama hakkınızda hayırlısı olsun düzelirsiniz umarım
Yok bu saat oldu gelmedi
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bomboş bir konu yüzünden fazla büyük bir kavga ettik eşimle
Ben haşladım ezdim verdim püre haline geldi hiç problem olmadıKızlar bugün tatlı patatesi ilk defa tatırmak için haşladım da içindeki lifler aşırı sert ya kılçık gibi resmen hiç deneyen oldumu yani kendim de yedim bana lifler sert geldi
Canım dünden beri takip ediyorum seni herkes yazdı zaten yazılması gerekenleri. Belki takip ediyorsundur belki inanmiyorshndur ama ben astroloji dinlerim aklımda kalırsa dikkat ederim çünkü bazen patavatsız olabiliyorum. Naçizane kendimce önlem alıyorum belki bu haftanın yorumunu dinlesen ( sebnem eksip bu son hafta)sana da yardımcı olur hava olayları çok karışık bu hafta ego güç savaşları abartma falan diyince aklıma sen geldin. İnşallah bu küçük olay bir an önce çözülür ve huzurlu olursunTeşekkür ederim güzel dilekleriniz için bomboş bir konu yüzünden fazla büyük bir kavga ettik eşimle
Caaağnımm kaybolmadim işe başladım aman Allahım o nasıl bir işe başlamaHoşgeldin cano, merak ettik tabii... Arada bir ceeee diyin bizeee
ŞimdidemUcanbalon kayboldu, işe başlayacaktı, başladı mı acaba durumlar nasıl?
Başladım yaUcanbalon ‘um nerelerdesin işe mi başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?