- 4 Ağustos 2022
- 5.282
- 2.592
- 103
Evet canım pütürlü verince yemedi ağladı ben sonra çorba da kullandımKızlar bugün tatlı patatesi ilk defa tatırmak için haşladım da içindeki lifler aşırı sert ya kılçık gibi resmen hiç deneyen oldumu yani kendim de yedim bana lifler sert geldi
Bitmesine yakın bu sancılar cok siddetleniyor. Sonra bi anda ya kendisi çıkartıyor yada çıkartmaya gerek duymadan tolere edebiliyorlar. Az daha sabırKızlar bu arada, benim bebeğim hala felaket derecede gazlı. Geçen gece çıldırdı yani çocuk, o gün yoğurt yedirmiştim ona bağladım ama normalde de nerdeyse hiç azalmadı gaz şikayeti. Hala gaz çıldırmaları var gün içinde ve gece. Aynı durumda olan var mı hiç
Bende pürehaline kolayca getirdim de bi radina bakıyım dedim lifler boğazıma yapıştı resmenBen haşladım ezdim verdim püre haline geldi hiç problem olmadı
Biz daha denemelik yiyoruzEvet canım pütürlü verince yemedi ağladı ben sonra çorba da kullandım
Canım daha öncede yazdım bazı bebekler 9 aydan itibaren yemeğe başlıyor. Sen tattırmaya devam et.Kızlar biz ek gıdada hiç bir şeyi sevmedik ya ben ne yapacağım böyle bugün tarhana çorbası yaptım og naturalden sevmedi sonra irmikli pekmezli muzu karıştırdım yok
Kayısıyı püre gibi mi yapıyorsunuz? Nasıl olıyor? Ben ek gıdaya başladım ama bebeğim emiyormuş gibi ağız hateketi yaptığı için yedikleri istemsiz dışarı çıkabiliyor. Diliyle dışarı atıyor. Yeme şeklini oturtamadı hala.Ben kayısıyı fileye koyup veriyorum
Benimki de denemelikti ama dediğin gibi kılçık gibi şeyler oldu içinde yemek istemedi bende çorba ile verdimBiz daha denemelik yiyoruz
Normal tabi. Biz 1.5 ay tadım yaptıktan sonra çorbaya yada muhallebi tarzı şeylere geçtik. Hala daha denemediğim şeyler var tabi.Biz ek gıdaya yeni geçtik. Bir laç bir şey sorucam kafama takılan. Tahıllı bir şey yediriyormusunuz? Ne yediriyorsunuz? Çorba vs ne zaman başlamalı? Şu an çok az yiyor benim bebe. Normal değil mi bu
Geçen hafta doktor kıyma başla dedi ona başladım gibi bişey oldu. Mangalda kıyma yaptık tuzsuz tadına baktırdık çorbalarına atmaya başlayacağım işte.Biz ek gıdaya yeni geçtik. Bir laç bir şey sorucam kafama takılan. Tahıllı bir şey yediriyormusunuz? Ne yediriyorsunuz? Çorba vs ne zaman başlamalı? Şu an çok az yiyor benim bebe. Normal değil mi bu
Ooo bir maşallah sanaCaaağnımm kaybolmadim işe başladım aman Allahım o nasıl bir işe başlamaaşırı aşırısı yorgunum. Üst dişlerimizin biri çıktı biri eli kulağında. Üst yan kesici dişlerin biri damağı yarılamış uykusuz her geceeeee sizler nasılsınız
Başladım yabir de ben her yere yetişirim burdan da geri durmam diyordum. Vardiyaya zor yetişiyorum
Anası gibi tezcanlıOoo bir maşallah sanabir maşallah kuzuyaaa 32 dişi peş peşe dizecek, ilk biz çıkardık ama hala iki taneyle yetiniyoruz...
Bizimkide su içmiyor yaaa deli oluyorum.. Resmen kakasi aşırı sert bu ara.Biz ek gıdaya yeni geçtik. Bir laç bir şey sorucam kafama takılan. Tahıllı bir şey yediriyormusunuz? Ne yediriyorsunuz? Çorba vs ne zaman başlamalı? Şu an çok az yiyor benim bebe. Normal değil mi bu
Bende haşlayıp veriyorum az sudaHaşlama aparatı ile yapın diyolar ama ben klasik usul az suda hasladim çatalla ezdim zeytinyağı döküp yedirdim. Ben biraz gelenekselciyim. Eger instamom tarifleri yapmak istiyorsanız ilerleyen safhalarda bu konuda pek bilgim ve yönergem olmaz
Söyle bi tavsiye verebilirim havuc denediniz 3 gün ve sevdi. 4. Gün patatese geçtiniz yemedi 5. Gün az havuc koyup patates denemesi yapabilirsiniz. Yeni denediginiz sey daha önce denenmiş onaylanmis sebzeden daha fazla olarak ilerleyebilirsiniz.
Allah kabul etsin inşallahBizde bugün 6. Ay aşılarını olduk, ebemiz ağızdan verilen aşı aktif aşı ateş yapabilir dedi. Şimdiye kadar olmadı inşallahda olmazfelicita17 banyo konusunu sormayı unuttum, ebede bir şey demedi. Sana bir şey dedi mi? Acaba 3 gün yıkamama kuralı bu aşılarda da var mı? Moni moni M Madamu sizler ne yaptınız?
Birde aşure yaptım, son günmüş yetiştimne bereketli bir aşure oldu... 3 su bardağı buğday ve diğer malzemeler derken 10 kilo tencere doldu. Mahallede de yeniyim çat kapı gittim herkese 2 şer 3 er verdim. Allah kabul etsin kendisini çok severim eve ayırdığımı sabah akşam yiyip inşallah verdiğim 3 5 kiloyuda geri almam
Bizde de bir sinir, söylenme var ama çıkan eden yokAnası gibi tezcanlıher şey hemen olsun istiyor
Vallahi üst dişlerin çıkması daha zormuş ya da bizde zor oldu
Bırak tadını çıkara çıkara cikarsin bebisincanının derdi mi yok
Amin canım bende geçen sene yapmamıştım ve çok üzülmüştüm, kimsede getirmemiştiAllah kabul etsin inşallah
Ben yapamadım bu sene ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?