- 17 Nisan 2023
- 1.940
- 1.497
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #64.361
Trendyol’dan geçen sene 100 TL’ye almıştım bakayım link bulursam yollayayımNerden aldın bn de alıp odasına koyayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trendyol’dan geçen sene 100 TL’ye almıştım bakayım link bulursam yollayayımNerden aldın bn de alıp odasına koyayım
Benimki gündüz 3 degil de 2 uyku yapinca oluyor dediginiz.Kızlar biz gece uykusuna geçtikten sonra 1-2 saat içinde yaklaşık 6-7 kez ağlayarak uyanıyoruz sonra uykuya dalıyoruz sadece bizde mi var mı durum
Ama 6 7 kez degil de 3 kez falan uyaniyorBenimki gündüz 3 degil de 2 uyku yapinca oluyor dediginiz.
Hahdjhaja evet ya zor oldu ama içim rahatladı ev temizlenince üstümden yük kalktı anneme diyorum ki anne bu çocuk biberon tutsaydı sana bırakırdım bi gün evde dinlenirdim diyorumAyy öyle de çok zor işi bırakıp git gel yapmak tam yemeğe başlasada 4 5 saat bir yere bırakmayı sabırla bekliyorum
Benimsedi mi nasıl davranıyor biz ilk dönem boyu kadar bez bebek aldık onu istemiyor ayağıyla iteliyor amugurumi almayı düşünüyorum onuda istememzlik yapmaz umarımBen almıştım canım veriyorum uyurken yanında hep
Benım kı akşam 9 da n 10 a kadar bır kestırıyot sonra 11.30 da gece uykusuna tamamen en gecıyır uyanırsa bır kare uyanıyır oynamazsa 6 da uyanıyor bır mama yıyor 8 9 kadar bıdaha uyuyor öyle çocuk çocuk uyanmıuor gündüzde 11 de yatıyor yarım saat sonra 3ç 2 gıbı bıdaha uyuyır öyle ben hep uyurken benım evde fazla tlf var 8 saatlık dandını nınnısı var kesıntısız o acık uyuyor her uykuya dalarken o nınnı ile uyuyır hıc kapanmıuor ninni uyanana kadarAma 6 7 kez degil de 3 kez falan uyaniyor
Bizim her gün bu şekilde değişiyor bazen dediğin gibi üç kez bazen 5 -6-7Benimki gündüz 3 degil de 2 uyku yapinca oluyor dediginiz.
Eşinle çıkıp dolaşsanız birazMahalledekıler pıkmık alanına gıtmısler evde bısıker yapıp bır allahın kulu da arayıp haber vermedı çok bozuldum gırmesem bıle bır haber verselerdi evden hıc çıkmıyorum arkadaşımda yok zaten ilçe çık bi küçük bır yer köy gıbı kocası anakara dar geldı bana bulunduğum yere bak depresyona gırdım ıyıceben sıkılıyorum dıyorum adama hıc umrunda değil
Isı varmıs aradımEşinle çıkıp dolaşsanız biraz
Gündüz nasil uykusu? Benim 3xuyku yaparsa geve sorun olmuyoBizim her gün bu şekilde değişiyor bazen dediğin gibi üç kez bazen 5 -6-7
Biz ciktik ikeaya gerildik bagristik geldikIsı varmıs aradım
NıyeBiz ciktik ikeaya gerildik bagristik geldik
Sacmasapan seyler balkona sandalye alicaktik kararsiz kaldik hangisini alacagimiza uzerime geldi ben de cektim gittim cikisa dogru kucagmda bebek zor duruyor sinir oldum
Biz böyle degildik cocuktan önce. Simdi tahammülüm yok o da bana karsi daha fevri nasil düzeliriz bilmiyorumGercı bıDe bırbyere gıttı mı kavga ederız şöyle hıc bırıktordıgım özel anılar yok hıbı bısı kaynana kuşuz ya bir yere gıtmeyız
Gündüz normalde iki saatte bir uyurdu bu sıra 3 saatte bir uyuyor bu da günde 3 uyku ediyorGündüz nasil uykusu? Benim 3xuyku yaparsa geve sorun olmuyo