- Konu Sahibi Buffalosos
- #64.341
Afiyet olsun canım biz de ilk uykumuza geçmeye çalışıyoruzGünaydın ben kahvemi aldım sayfaya girdim ve günün maratonu başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım biz de ilk uykumuza geçmeye çalışıyoruzGünaydın ben kahvemi aldım sayfaya girdim ve günün maratonu başladı
anne kayınvalide yakında yok mu birileri yardım edecek tek başına zor olurFirmalar daha pahalı diyo zaten kişi daha uygun oluyo.. Bn de bebekle ev taşıyacam nasıl yapacam bilmiyorum.. 1 ay içinde ev taşıyacam ve eylül başında işim başlıyo hepsini 1 ay içinde nasıl yapacam bilmiyorum
Var var sağolsun yardım edecekler.. Evi toplamayı kendim yapacam ama yerleştirme de annem ve kız kardeşim yardıma gelecek kaynanamm da bebeğe bakacakanne kayınvalide yakında yok mu birileri yardım edecek tek başına zor olur
Bi ilk uykumuza geçtik 20 dakka kafam rahat.. O esnada da anca kocaya kahvaltı hazırla..Afiyet olsun canım biz de ilk uykumuza geçmeye çalışıyoruz
Evet sadece emziriyorum. Annem bana 2 km uzaklıkta git gel yaptım emzirdim geri geldim eveSiz sadece emzirmiyor muydunuz nasıl 9 saat ayrı kaldınız acaba
Top halinde çok mantıklı canım bende öyle yapayım.Ben buzdolabı poşetini kesip kıymayı küçük toplar halinde içine koyup bağlıyorum. Yemek yapınca da tek tek alıyordum.
Günaydın canım 5 te başladık güne. Zaten gece 10 da uyudu saat 1 e kadar döndü durdu hep pış pış yaptım en son 1 de baktım uyanacak emzirdim koydum uyudu 3 ye kalktı emzirdim 5 te tam uyandı biraz oyaladım 6 a doğru uyudu 8 de kalktı emzirdim eşime verdim çok yorgunum 11 e kadar bak ben uyucam dedim kaç kere tepeme gelip annesi dediğini hatırlamıyorum en son 10.30da resmen çocuğu üstüme koyup kaçtıkızlar günaydın nasıl geçiyor günleriniz
Merhaba canım evet uzun zamandır yoksun nerelerdesin. İyiyiz çok şükür sen nasılsınMerhaba kızlar günaydın bayadır giremiyorum nasıl gidiyor bebişlerle Benimki emekleme çalışmaları yapıyor şimdilik geri geri gidiyor. Oturmaya başlayan emekleyen ya da diş çıkaran var mı
Bütün kocalar mı aynı ya. Benim ki de sabah 2 saat baktı ama belki 10 kez aaa anne uyuyomuş kızım diye kapıma geldiGünaydın canım 5 te başladık güne. Zaten gece 10 da uyudu saat 1 e kadar döndü durdu hep pış pış yaptım en son 1 de baktım uyanacak emzirdim koydum uyudu 3 ye kalktı emzirdim 5 te tam uyandı biraz oyaladım 6 a doğru uyudu 8 de kalktı emzirdim eşime verdim çok yorgunum 11 e kadar bak ben uyucam dedim kaç kere tepeme gelip annesi dediğini hatırlamıyorum en son 10.30da resmen çocuğu üstüme koyup kaçtı
Ohh iyi bari yavaş yavaş toparlarsın canım bir anda belki senin için de zor olur ama temel lazımmolacak şeyler dışında yavaş yavaş toparlarsan belki daha kolay olur bilemedim inşallah kolaylıkla geçsin stres olmayın şimdidenVar var sağolsun yardım edecekler.. Evi toplamayı kendim yapacam ama yerleştirme de annem ve kız kardeşim yardıma gelecek kaynanamm da bebeğe bakacak
Benimki lafa gelince çocuk bakmak kolay der ama verince De nasıl geri iade ederim peşindeBütün kocalar mı aynı ya. Benim ki de sabah 2 saat baktı ama belki 10 kez aaa anne uyuyomuş kızım diye kapıma geldi
Ben almıştım canım veriyorum uyurken yanında hepBebeğine uyku arkadaşı alan var mı kızlar
Nasıl bişey aldınız bende almak istiyorum. Sarılarak uyuyor mu?Ben almıştım canım veriyorum uyurken yanında hep
İyiyim canım teşekkürler. Valla ne olsun işte bebiş büyüyor daha da hareketli ve uykuya geçişler çok zor oluyor. Diş kaşıntısı da cabası Aşırı sinir yapıyor dişlikleri eline alınca hırsını alamayıp ağlamaya başlıyor. Acaba diş çıkarırsa geçer mi bu durum rahatlama olur muMerhaba canım evet uzun zamandır yoksun nerelerdesin. İyiyiz çok şükür sen nasılsın
Ah şu diş belası yok mu bizimki de çıkarsa bir an önceDiş çıkaran arkadaşlar var ama daha tam anlamıyla oturan ya da emekleyen yok bildiğim kadarıyla
Sizin galiba 2. Çocuk muydu? İlkinde nasıldı sonradan uykular düzene girdi miİyiyim canım teşekkürler. Valla ne olsun işte bebiş büyüyor daha da hareketli ve uykuya geçişler çok zor oluyor. Diş kaşıntısı da cabası Aşırı sinir yapıyor dişlikleri eline alınca hırsını alamayıp ağlamaya başlıyor. Acaba diş çıkarırsa geçer mi bu durum rahatlama olur mu
Evet canım ama benim ilk çocuk aşırı sakindi. Biblo gibi koyduğum yerde dururdu uykuları da hep düzenliydi. Bu diş dönemleri falan herşeyi sakin geçirdik. Yani ben ondan hiç çocuk bakmamış gibi tecrübesiz kaldım. Bunun da tersi gibi hiç uyku düzeni yok her şeyi sorunlu geçiyor baya zorluyor beni.Sizin galiba 2. Çocuk muydu? İlkinde nasıldı sonradan uykular düzene girdi mi
Benimki de beni çok zorluyor büyüyünce düz duvara tırmanır gibi geliyor banaEvet canım ama benim ilk çocuk aşırı sakindi. Biblo gibi koyduğum yerde dururdu uykuları da hep düzenliydi. Bu diş dönemleri falan herşeyi sakin geçirdik. Yani ben ondan hiç çocuk bakmamış gibi tecrübesiz kaldım. Bunun da tersi gibi hiç uyku düzeni yok her şeyi sorunlu geçiyor baya zorluyor beni.
En ıyı uyku arkadaşı benımBebeğine uyku arkadaşı alan var mı kızlar
Ayy öyle de çok zor işi bırakıp git gel yapmak tam yemeğe başlasada 4 5 saat bir yere bırakmayı sabırla bekliyorumEvet sadece emziriyorum. Annem bana 2 km uzaklıkta git gel yaptım emzirdim geri geldim eve