- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 29
Yaa nasıldıBen de dun dayanamayip gitmistim9+2
Hangi şehirMedical Parktan aldım ben fiyat. Daha doğrusu liv'den istedim yokmuş medikal Park önerdiler.
10 muayene+doğum+diyetisyen falan güzel bir paketti. Uzman doktor 29 bin doçent 32 bin dedi.
Fiyatları 7 sene önce ile kıyaslayınca çok artmamış doğumlarda.
Aa neden 8. Haftada vajinal baktilar kiKiz benim çocuk tam ortada yaa nasil anlıcan cinsiyetivajinal ulturasyon
Yaa çok güzel görünüyor maşallahUltrasona göre 8+5 bugünay ayağı var insana benziyor azıcıkkkk içim rahatladı sanki balonu var kenarda yolk saçı minnosumun
Şu kafasında niye boşluk var dedim orası yeni oluşuyor anatomik yapısı dedi bi korktum boş diye de anca oluşuyor dedi rahatladım
Evet dinletti pıt pıt pıt atıyorduYaa çok güzel görünüyor maşallahher gittiğimizde haftamız böyle değişecek mi ya kalp atışı dinletti mi tekrar
Bundan sonra öyle olur muhtemelen ben idrar yolu enfeksiyonu düzelmiş diye gidiyorum bir de prilam bitiyor onu yazdırıyorum gitmişken de bebeğin kalbini dinleyip geliyoruzİlk zamanlr 10 günde bir çağırıyor zaten keseyi görmek kalp atışını duymak için sonra herşey yolundaysa ayda bir çağırıyor
Karından baktı sonra bide vajinadan bakayım dedi göremedi sanırımAa neden 8. Haftada vajinal baktilar ki
Güzel fiyat, ben de bugün memorial'dan aldım, 10-15.000 arası beş gebelik takip paketleri var doğumlar için 25-30.000 arası fiyat verdiler. Acıbadem'de gebelik takibi yok. Sadece doğum paketi var. O da ocakta fiyat değişecekmiş diye olmuyor zaten.Medical Parktan aldım ben fiyat. Daha doğrusu liv'den istedim yokmuş medikal Park önerdiler.
10 muayene+doğum+diyetisyen falan güzel bir paketti. Uzman doktor 29 bin doçent 32 bin dedi.
Fiyatları 7 sene önce ile kıyaslayınca çok artmamış doğumlarda.
Ne kadar zor di mi karar vermek. Doktoru da gidip görebilir miyiz acaba sevmek güvenmek lazım heralde di mi. İlk doğum normal miydiBen ilk oğluma Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yaptım bunu da orda doğurmaya düşünüyorum ama Göztepe yalçın şehir hastanesi yenilendi daha ilgili falan belki orada da yapabilirim bu ikisi arasında kaldım şuan
Maşallah minigeUltrasona göre 8+5 bugünay ayağı var insana benziyor azıcıkkkk içim rahatladı sanki balonu var kenarda yolk saçı minnosumun
Şu kafasında niye boşluk var dedim orası yeni oluşuyor anatomik yapısı dedi bi korktum boş diye de anca oluşuyor dedi rahatladım
Kırmızı kan görmediğin sürece lekelemeyin normal.. progestan verir doktor yüksek ihtimalKızlar size bir şey soracaktım. Yeni gebeliğim ve fazla bu tarz şeylerde bilgim olmadığı için her şeye evham yapıyorum. 5 haftalığım daha gün içinde ara ara kahve lekelenmem var. Geçen hafta gebeliğimi öğrendim. Hemen doktora randevu aldım. Ama lekelenmem olunca hemen aldım. Kese falan gözükmüştü. Lekelenme için yarına randevu verdi kesenin büyüyüp büyümediğine bakacakmış. Normal ama bi göreyim yinede söyledi. Ama dünden beri ufak ufak ama devamlı gibi lekelenmem var korkuyorum. Normal mi korkmalı mıyım?
Güzel fiyat, ben de bugün memorial'dan aldım, 10-15.000 arası beş gebelik takip paketleri var doğumlar için 25-30.000 arası fiyat verdiler. Acıbadem'de gebelik takibi yok. Sadece doğum paketi var. O da ocakta fiyat değişecekmiş diye olmuyor zaten.
Teşekkür ederimKırmızı kan görmediğin sürece lekelemeyin normal.. progestan verir doktor yüksek ihtimal
Kızlar size bir şey soracaktım. Yeni gebeliğim ve fazla bu tarz şeylerde bilgim olmadığı için her şeye evham yapıyorum. 5 haftalığım daha gün içinde ara ara kahve lekelenmem var. Geçen hafta gebeliğimi öğrendim. Hemen doktora randevu aldım. Ama lekelenmem olunca hemen aldım. Kese falan gözükmüştü. Lekelenme için yarına randevu verdi kesenin büyüyüp büyümediğine bakacakmış. Normal ama bi göreyim yinede söyledi. Ama dünden beri ufak ufak ama devamlı gibi lekelenmem var korkuyorum. Normal mi korkmalı mıyım?
Çok teşekkür ederim kuzumElektra selam, seni bdvden biliyorum. Soruna cevabım yok ama mutlu oldum seni görünce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?