2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Doktoruma sadece merak ettigim icin geldigimi soyledim, güldü ve olabilir dediçok sukur bebiş de iyiymis, 7. Haftaya gore buyumus masallah

Hangi şehir

Ultrasona göre 8+5 bugün ay ayağı var insana benziyor azıcıkkkk içim rahatladı sanki balonu var kenarda yolk saçı minnosumun
Şu kafasında niye boşluk var dedim orası yeni oluşuyor anatomik yapısı dedi bi korktum boş diye de anca oluşuyor dedi rahatladım

Eklentiler

• 11107692-A53A-423A-B3DA-F950609D8B77.jpeg
    75,2 KB · Görüntüleme: 93
Yaa çok güzel görünüyor maşallah her gittiğimizde haftamız böyle değişecek mi ya kalp atışı dinletti mi tekrar

Yaa çok güzel görünüyor maşallah her gittiğimizde haftamız böyle değişecek mi ya kalp atışı dinletti mi tekrar
Evet dinletti pıt pıt pıt atıyordu baya büyümüş 6+5 te o kadar küçüktü ki tırnak gibi bir şeydi şimdi insana benzemeye başlamış doktor dedi ki bu haftalarda yunusların bebekleri ile aynı görüntüde anne karnında ayırt edemeyiz dedi embriyo artık fetüse dönüşüyormuş

İlk zamanlr 10 günde bir çağırıyor zaten keseyi görmek kalp atışını duymak için sonra herşey yolundaysa ayda bir çağırıyor
Bundan sonra öyle olur muhtemelen ben idrar yolu enfeksiyonu düzelmiş diye gidiyorum bir de prilam bitiyor onu yazdırıyorum gitmişken de bebeğin kalbini dinleyip geliyoruz

Güzel fiyat, ben de bugün memorial'dan aldım, 10-15.000 arası beş gebelik takip paketleri var doğumlar için 25-30.000 arası fiyat verdiler. Acıbadem'de gebelik takibi yok. Sadece doğum paketi var. O da ocakta fiyat değişecekmiş diye olmuyor zaten.

Ne kadar zor di mi karar vermek. Doktoru da gidip görebilir miyiz acaba sevmek güvenmek lazım heralde di mi. İlk doğum normal miydi

Maşallah minigekız gibi sanki

Kızlar size bir şey soracaktım. Yeni gebeliğim ve fazla bu tarz şeylerde bilgim olmadığı için her şeye evham yapıyorum. 5 haftalığım daha gün içinde ara ara kahve lekelenmem var. Geçen hafta gebeliğimi öğrendim. Hemen doktora randevu aldım. Ama lekelenmem olunca hemen aldım. Kese falan gözükmüştü. Lekelenme için yarına randevu verdi kesenin büyüyüp büyümediğine bakacakmış. Normal ama bi göreyim yinede söyledi. Ama dünden beri ufak ufak ama devamlı gibi lekelenmem var korkuyorum. Normal mi korkmalı mıyım?

Kırmızı kan görmediğin sürece lekelemeyin normal.. progestan verir doktor yüksek ihtimal

Doğum paketi deyince oda süslemesi/fotoğrafçı falan sıralıyorlar.

Şöyle tüm muayene/tüm tahlil/detaylı ultrason/doğum/doğum sonrası muayene vs hepsini kapsayan bir paket ben bulamadım. Yani 9 ay her şey için örneğin 50 bin isteyen yer yok.

Hatta bir hastane bana doğum sonrası işitme testinden ve topuk kanından para almıyoruz dedi, dalga mı geçiyorsunuz dedim yani daha hastaneden çıkmadan yapılan iş zaten dahil değil mi doğuma? Eskiden öyleydi.

Elektra selam, seni bdvden biliyorum. Soruna cevabım yok ama mutlu oldum seni görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…