• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Maşallah minige💓kız gibi sanki😍
Ayyy bal yesinnnnn insallahhhhh 😍🤗🙏🏻 doktor da güldü kız mı sizce dedim sağlıklı olsun dedi güldü daha belli olmazmış üreme organları yeni yerleşiyormuş 🙈🙈 rüyamda gördüm ama ben iki bacak arasını..
İnşallah hepimizin gönlünden geçen sağlıkla olur

Benim omuzlarım ve ön taraflarında sivilcelenme oldu ilginç hiç olmazdı böyle gebelikle alakalı mı acaba

Kızlar selam. Bugün ilk defa kustum başım çok ağrıdı sonrasında yattım uyudum biraz evvel kalktım. Bi ıslaklık hissettim tuvalete gittim baktım kan var ufakta bi kan pıhtısı. Sonra bi kan boşaldı içimden ama parçalar bişilerde aktı gitti sanki. Ağrım sızım hiç bişiyim yoktu. Şimdi hafif kasıklarımda sızı var adetim yeni sökmeye başlıyomuş gibi. Düşük yapmak böyle sessiz sakin oluyo mu ya. Perşembede kontrolüm vardı.

Kızlar selam. Bugün ilk defa kustum başım çok ağrıdı sonrasında yattım uyudum biraz evvel kalktım. Bi ıslaklık hissettim tuvalete gittim baktım kan var ufakta bi kan pıhtısı. Sonra bi kan boşaldı içimden ama parçalar bişilerde aktı gitti sanki. Ağrım sızım hiç bişiyim yoktu. Şimdi hafif kasıklarımda sızı var adetim yeni sökmeye başlıyomuş gibi. Düşük yapmak böyle sessiz sakin oluyo mu ya. Perşembede kontrolüm vardı.
Canım buraya yazana kadar bi doktoramı gitsen
Düşük böyle ağrısız olmaz ama demekki bi problem var ve burdaki kimse sana yardımcı olamaz acil doktora git perşembeyi bekliyim deme sakın

Bence de doktora git bekleme en azından önlem alınır falan bize de haber ver

Canım buraya yazana kadar bi doktoramı gitsen
Düşük böyle ağrısız olmaz ama demekki bi problem var ve burdaki kimse sana yardımcı olamaz acil doktora git perşembeyi bekliyim deme sakın
Şuan aksine o kadar sakinim ki. kadın doğum hastanesiNin aciline gitmek daha mantıklı Olur sanırsam. Bu saatte kendi doktorum kalmamıştır hastanede.

Doktoruna başvur canım

Sat a göre 8+4 biz daha bebeği görememiştik zaten. Geçen hafta kontrolde 2. Bir kese görmüştük. Takipteydik. Muhtemelen sağlıksız gebelik sanırım benim ki. 😕
İnşallah bugün görürsün bebegi belki geç döllenmedir kötüyü düşünme belkide ikiz ondan oldu kanaman

Şehir hastanesi çok iyi olur 🙏🏻 güzel haberlerle gel inşallah içinde kalan eski kandır bebiş iyidir güzel haberler getir bize dua ediyorum senin için 🙏🏻

Bundan sonra öyle olur muhtemelen ben idrar yolu enfeksiyonu düzelmiş diye gidiyorum bir de prilam bitiyor onu yazdırıyorum gitmişken de bebeğin kalbini dinleyip geliyoruz
Enfeksiyon tamam da prilamı sağlık ocağıda yazıyor ben oraya gidiyorum ilaç yazdırmaya

Back