- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.016
- 598
Ayyy bal yesinnnnn insallahhhhhMaşallah minigekız gibi sanki
![]()

İnşallah hepimizin gönlünden geçen sağlıkla olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy bal yesinnnnn insallahhhhhMaşallah minigekız gibi sanki
![]()
Canım buraya yazana kadar bi doktoramı gitsenKızlar selam. Bugün ilk defa kustum başım çok ağrıdı sonrasında yattım uyudum biraz evvel kalktım. Bi ıslaklık hissettim tuvalete gittim baktım kan var ufakta bi kan pıhtısı. Sonra bi kan boşaldı içimden ama parçalar bişilerde aktı gitti sanki. Ağrım sızım hiç bişiyim yoktu. Şimdi hafif kasıklarımda sızı var adetim yeni sökmeye başlıyomuş gibi. Düşük yapmak böyle sessiz sakin oluyo mu ya. Perşembede kontrolüm vardı.
Bence de doktora git bekleme en azından önlem alınır falan bize de haber verKızlar selam. Bugün ilk defa kustum başım çok ağrıdı sonrasında yattım uyudum biraz evvel kalktım. Bi ıslaklık hissettim tuvalete gittim baktım kan var ufakta bi kan pıhtısı. Sonra bi kan boşaldı içimden ama parçalar bişilerde aktı gitti sanki. Ağrım sızım hiç bişiyim yoktu. Şimdi hafif kasıklarımda sızı var adetim yeni sökmeye başlıyomuş gibi. Düşük yapmak böyle sessiz sakin oluyo mu ya. Perşembede kontrolüm vardı.
Şuan aksine o kadar sakinim ki. kadın doğum hastanesiNin aciline gitmek daha mantıklı Olur sanırsam. Bu saatte kendi doktorum kalmamıştır hastanede.Canım buraya yazana kadar bi doktoramı gitsen
Düşük böyle ağrısız olmaz ama demekki bi problem var ve burdaki kimse sana yardımcı olamaz acil doktora git perşembeyi bekliyim deme sakın
Bi doktora gidinde hangisi olursa olsun yeterki gidinŞuan aksine o kadar sakinim ki. kadın doğum hastanesiNin aciline gitmek daha mantıklı Olur sanırsam. Bu saatte kendi doktorum kalmamıştır hastanede.
Doktoruna başvur canımKızlar selam. Bugün ilk defa kustum başım çok ağrıdı sonrasında yattım uyudum biraz evvel kalktım. Bi ıslaklık hissettim tuvalete gittim baktım kan var ufakta bi kan pıhtısı. Sonra bi kan boşaldı içimden ama parçalar bişilerde aktı gitti sanki. Ağrım sızım hiç bişiyim yoktu. Şimdi hafif kasıklarımda sızı var adetim yeni sökmeye başlıyomuş gibi. Düşük yapmak böyle sessiz sakin oluyo mu ya. Perşembede kontrolüm vardı.
Olsun bir acil dokotuna başvur bence.. mutlaka baksınlarŞuan aksine o kadar sakinim ki. kadın doğum hastanesiNin aciline gitmek daha mantıklı Olur sanırsam. Bu saatte kendi doktorum kalmamıştır hastanede.
Eşim geldi şimdi direk şehir hastanesine gidicez. Orası tam teşekküllüdür. Sorun olmaz herhalde. Yakınımdaki acillerde genelde o tarz muayene bakmıyolar.Olsun bir acil dokotuna başvur bence.. mutlaka baksınlar
Kaç haftalıksınEşim geldi şimdi direk şehir hastanesine gidicez. Orası tam teşekküllüdür. Sorun olmaz herhalde. Yakınımdaki acillerde genelde o tarz muayene bakmıyolar.
Sat a göre 8+4 biz daha bebeği görememiştik zaten. Geçen hafta kontrolde 2. Bir kese görmüştük. Takipteydik. Muhtemelen sağlıksız gebelik sanırım benim ki.Kaç haftalıksın
İnşallah bugün görürsün bebegi belki geç döllenmedir kötüyü düşünme belkide ikiz ondan oldu kanamanSat a göre 8+4 biz daha bebeği görememiştik zaten. Geçen hafta kontrolde 2. Bir kese görmüştük. Takipteydik. Muhtemelen sağlıksız gebelik sanırım benim ki.![]()
Kaç haftadır zaten dikenüstünde gibiyim. Bakalım hayırlısı inşallah.İnşallah bugün görürsün bebegi belki geç döllenmedir kötüyü düşünme belkide ikiz ondan oldu kanaman
İnşallah güzel haberler alırsın ağrısızsa kanama düşük değildirKaç haftadır zaten dikenüstünde gibiyim. Bakalım hayırlısı inşallah.
Şehir hastanesi çok iyi olurKızlar selam. Bugün ilk defa kustum başım çok ağrıdı sonrasında yattım uyudum biraz evvel kalktım. Bi ıslaklık hissettim tuvalete gittim baktım kan var ufakta bi kan pıhtısı. Sonra bi kan boşaldı içimden ama parçalar bişilerde aktı gitti sanki. Ağrım sızım hiç bişiyim yoktu. Şimdi hafif kasıklarımda sızı var adetim yeni sökmeye başlıyomuş gibi. Düşük yapmak böyle sessiz sakin oluyo mu ya. Perşembede kontrolüm vardı.
Enfeksiyon tamam da prilamı sağlık ocağıda yazıyor ben oraya gidiyorum ilaç yazdırmayaBundan sonra öyle olur muhtemelen ben idrar yolu enfeksiyonu düzelmiş diye gidiyorum bir de prilam bitiyor onu yazdırıyorum gitmişken de bebeğin kalbini dinleyip geliyoruz
Gebelikle olabilir bendede hiçbir şey olmadı mesela aksine cildim güzelleştiBenim omuzlarım ve ön taraflarında sivilcelenme oldu ilginç hiç olmazdı böyle gebelikle alakalı mı acaba
Oyyy eli kolu oynar artıkBizde nasipse 10+2 olduk birgün sonra doktorda randevumuz var inşallah güzel haberler alırız![]()