- 7 Şubat 2022
- 2.966
- 1.973
- 83
- 27
Gövdesi, kol ve bacak çıkıntıları bizim hissedemeyeceğimiz kadar hafif seyiriyormuşcanım o zaman bize haftalık bilgilendirmeleri geçersin :) bu hafta bizi neler bekliyor:)
çok mantıklı ben de öyle lastikle giyeyim biraz, bi de yemek yediğimde iyi dombili oluyorumAy bende öyleyim bi iki lastikli kumaş pantolonum var onları yıkayıp yıkayıp giyiyorum, birde düğmeli pantolonlarıma lastik taktım yaklaşık 2ay idare ediyor. Pantolondaki düğmeyi geçirdiğiniz deliğe saç lastiğini sabitleyip öyle kullanıyorsunuz.
Ben mide bulantısından dolayı açım ama genelde kuruyemiş ile geçiştiriyorum ya da salatalık yiyorum süreklikızlar bir şey dicem 8+2 falanım neyse. açlıktan gebercem artık ben. Bu nasıl bir açlık ve yemeyince aşırı bir mide bulantısı cidden sürekli açım ve yememek içinde dikkat etmeye çalışıyorum. napcaz böyle
56 ile hamile kaldım şimdi 60 a dayandımKızlar kaç kilo ile hamile kaldınız
Ay en zayıf benim galiba yaKızlar kaç kilo ile hamile kaldınız
Bende full meyve yiyorum şükürler olsun rabbime gebeliğin ilk zamanları yaza denk geldi kışın falan gebe olsaydım napardim bilmem. Bulantilar ne zaman geçip normal yemek yiyebilicem çok merak ediyorum hasret kaldım ekmek bana bana yemek yemeğeBen mide bulantısından dolayı açım ama genelde kuruyemiş ile geçiştiriyorum ya da salatalık yiyorum sürekli
Şeftali ye özellikle çok iyi geliyor bulantıya hem de o harareti alıyor ben su içemiyorum anca meyvelerle alıyorum. Su içememek çok zor sıcaktaBende full meyve yiyorum şükürler olsun rabbime gebeliğin ilk zamanları yaza denk geldi kışın falan gebe olsaydım napardim bilmem. Bulantilar ne zaman geçip normal yemek yiyebilicem çok merak ediyorum hasret kaldım ekmek bana bana yemek yemeğe
Evet şeftali çok iyi geliyor soğuk soğuk. Su ihtiyacı için karpuz tüketmeye calisŞeftali ye özellikle çok iyi geliyor bulantıya hem de o harareti alıyor ben su içemiyorum anca meyvelerle alıyorum. Su içememek çok zor sıcakta
Narin. Narin ipekKızım olursa İpek düşündüm, yanına ikinci isim ne olur sizce?
Nil İpek nasıl olur :) ?Narin. Narin ipek
Son adetle beraber bilgileri tek seferde yazabilir misin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?