- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.014
- 598
Tek isimden yanayımKızım olursa İpek düşündüm, yanına ikinci isim ne olur sizce?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek isimden yanayımKızım olursa İpek düşündüm, yanına ikinci isim ne olur sizce?
Sordun mu hiç bizzat fiyatınıÇok pahalı ya bende kararsız kaldım
Yaa evetBende full meyve yiyorum şükürler olsun rabbime gebeliğin ilk zamanları yaza denk geldi kışın falan gebe olsaydım napardim bilmem. Bulantilar ne zaman geçip normal yemek yiyebilicem çok merak ediyorum hasret kaldım ekmek bana bana yemek yemeğe![]()
12+3 de gidecegim inşallah cinsiyetini ögrenmek için uzattımKızlar kimler kaçıncı haftada tekrar kontrole gidiyor?
Dün gece rüyamda kızartma görüyordum o kadar açtımkızlar bir şey dicem 8+2 falanım neyse. açlıktan gebercem artık ben. Bu nasıl bir açlık ve yemeyince aşırı bir mide bulantısı cidden sürekli açım ve yememek içinde dikkat etmeye çalışıyorum. napcaz böyle
Ben devlete gidiyorum 16 . Haftadan önce söylemiyorlar12+3 de gidecegim inşallah cinsiyetini ögrenmek için uzattım![]()
Madalyon mu okuyorsun sen deKızlar kitapta çatlak için şey diyor aktardan hindistancevizi yağı, kakao yağı, jajabo yağı alıp karıştırın sürün yazmış doktor.
Meme başına gelmeden göğüslere , göbeğe, böğrüne, kalçalara bacak içlerine doğuma kadar günde 2 kez sürün diyor
156 boy 65kilo hamile kaldım şimdilik 7+4 ikizimKızlar kaç kilo ile hamile kaldınız
Yaa evetinşallah bitsin 12-14hafta yazıyor okuduğum kitapda çok nadir daha uzun surebiliyormuş
Ben 51 kilo hamile kaldım. 60la kapatsam bariKızlar kaç kilo ile hamile kaldınız
Ben de ondan görüp almıştım bitti hemen zaten
olsun canım sağlıklı kilo alırsan gebelikte çok az kilo bile doğuma gidebilirsin :)Ne güzel zayıf hamile kalmışsınız kızlar . Ben hep kiloluydum yine kilolu hamile kaldım![]()
Ben devlete gidiyorum 16 . Haftadan önce söylemiyorlar
Kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız
Asya olabilirKızım olursa İpek düşündüm, yanına ikinci isim ne olur sizce?
İzmir de Gentan dan fiyat aldım bugün benim ikiz olduğu için sadece premium paket oluyormuş 350 usd dediler. Basit paket de 320 usd mış.Ben fetal dna düşünüyorum ama yaşadığım şehirde var mı bilmiyorum