• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Bende full meyve yiyorum şükürler olsun rabbime gebeliğin ilk zamanları yaza denk geldi kışın falan gebe olsaydım napardim bilmem. Bulantilar ne zaman geçip normal yemek yiyebilicem çok merak ediyorum hasret kaldım ekmek bana bana yemek yemeğe 😔
Yaa evet 🥺🥺 inşallah bitsin 12-14hafta yazıyor okuduğum kitapda çok nadir daha uzun surebiliyormuş

Kızlar kitapta çatlak için şey diyor aktardan hindistancevizi yağı, kakao yağı, jajabo yağı alıp karıştırın sürün yazmış doktor.
Meme başına gelmeden göğüslere , göbeğe, böğrüne, kalçalara bacak içlerine doğuma kadar günde 2 kez sürün diyor
Madalyon mu okuyorsun sen de 😅

Yaa evet 🥺🥺 inşallah bitsin 12-14hafta yazıyor okuduğum kitapda çok nadir daha uzun surebiliyormuş
😨😨 Ay allah korusun ya bir iki haftaya geçer gider ins. Ben artık 2. Bölümün rahatlık evresine girmek istiyorum. Cok direndim ama bugün açlık konusunda zirve yaptim resmen meyveler de kar etmiyor içim almıyor

Bizde cinsiyeti belli değil daha .ikiz hamileyim. Bı gün kontrolüm vardı. Kocamla beraber oturuyorduk. Başka kadın küçük oğluna ateş isim sesleniyordu. Eşimde oğlumuz olursa ateş isim koyalimmi dedi hoşuna gitmiş bende hoşuma gitti olur dedim . kizim olursa yağmur koyalım dedim öyle kaldı şuan 7+4hamileyim 5agustosda kontrolüm var bakalım belki 2erkek 2kiz olur saglikli olsunda başka istemem.

Kızlar sıcakta yanan cigerler için bunu tavsiye ederim ben aldım buzla sulandırıp içiyorum🫠asitli içeceklerden hazır meyvesularından iyidir diye düşünüyorum🥵

Eklentiler

• IMG_3034.jpeg
    IMG_3034.jpeg
    101,5 KB · Görüntüleme: 59
Ben fetal dna düşünüyorum ama yaşadığım şehirde var mı bilmiyorum
İzmir de Gentan dan fiyat aldım bugün benim ikiz olduğu için sadece premium paket oluyormuş 350 usd dediler. Basit paket de 320 usd mış.
10. Haftadan sonra yapılıyormuş 8-10 iş günü içerisinde sonuç çıkıyormuş.

Eklentiler

• 552e2f88-9d6c-423f-9284-ff73943d12a7.jpeg
    552e2f88-9d6c-423f-9284-ff73943d12a7.jpeg
    45,4 KB · Görüntüleme: 59
Back