• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum kızlar .
Sonra bi anda dur diyorum kendime ya kalbi durursa ya gelişmezse bu fikiri aklımdan cıkaramıyorum

Her şeyin sebebi progesteronmus kızlar 😅

Eklentiler

• 7B7D6617-DB74-44FF-8702-2B809AE3E0B7.jpeg
    7B7D6617-DB74-44FF-8702-2B809AE3E0B7.jpeg
    126,1 KB · Görüntüleme: 77
canım o zaman bize haftalık bilgilendirmeleri geçersin :) bu hafta bizi neler bekliyor:)
Gövdesi, kol ve bacak çıkıntıları bizim hissedemeyeceğimiz kadar hafif seyiriyormuş 🤭 fiziksel olarak kılcal damarlar, varis, kuru cilt, sivilce daha yazamadığım birsürü şey olabiliyormuş😅

Ay bende öyleyim bi iki lastikli kumaş pantolonum var onları yıkayıp yıkayıp giyiyorum, birde düğmeli pantolonlarıma lastik taktım yaklaşık 2ay idare ediyor. Pantolondaki düğmeyi geçirdiğiniz deliğe saç lastiğini sabitleyip öyle kullanıyorsunuz.
çok mantıklı ben de öyle lastikle giyeyim biraz, bi de yemek yediğimde iyi dombili oluyorum :halay: hani böyle yuvarlanacakmış gibi hamileler oluyor ya galiba ben öyle olcam penguen gibi yürürüm artık 😁

kızlar bir şey dicem 8+2 falanım neyse. açlıktan gebercem artık ben. Bu nasıl bir açlık ve yemeyince aşırı bir mide bulantısı cidden sürekli açım ve yememek içinde dikkat etmeye çalışıyorum. napcaz böyle
Ben mide bulantısından dolayı açım ama genelde kuruyemiş ile geçiştiriyorum ya da salatalık yiyorum sürekli

Ben mide bulantısından dolayı açım ama genelde kuruyemiş ile geçiştiriyorum ya da salatalık yiyorum sürekli
Bende full meyve yiyorum şükürler olsun rabbime gebeliğin ilk zamanları yaza denk geldi kışın falan gebe olsaydım napardim bilmem. Bulantilar ne zaman geçip normal yemek yiyebilicem çok merak ediyorum hasret kaldım ekmek bana bana yemek yemeğe 😔

Bende full meyve yiyorum şükürler olsun rabbime gebeliğin ilk zamanları yaza denk geldi kışın falan gebe olsaydım napardim bilmem. Bulantilar ne zaman geçip normal yemek yiyebilicem çok merak ediyorum hasret kaldım ekmek bana bana yemek yemeğe 😔
Şeftali ye özellikle çok iyi geliyor bulantıya hem de o harareti alıyor ben su içemiyorum anca meyvelerle alıyorum. Su içememek çok zor sıcakta

Kızlar kitapta çatlak için şey diyor aktardan hindistancevizi yağı, kakao yağı, jajabo yağı alıp karıştırın sürün yazmış doktor.
Meme başına gelmeden göğüslere , göbeğe, böğrüne, kalçalara bacak içlerine doğuma kadar günde 2 kez sürün diyor

Şeftali ye özellikle çok iyi geliyor bulantıya hem de o harareti alıyor ben su içemiyorum anca meyvelerle alıyorum. Su içememek çok zor sıcakta
Evet şeftali çok iyi geliyor soğuk soğuk. Su ihtiyacı için karpuz tüketmeye calis

Eşim Aybike olsun istiyor ama ben çok ısınamadım sizce güzel bir isim mi? 😂 aslında erkek olursa da Aybars koyarız uyumlu olur ama ne bileyim çok sıcak gelmiyor

Back